Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Somebody Somewehre

Nie szukam pocieszenia.

Polecane posty

Gość Somebody Somewehre

Niewiem po co pisze to, moze zeby uslyszec ostatnie madre slowa od kogos. Nie pisze w desperacji. To swiadomie podjeta decyzja. jeszcze dzis w nocy chce popelnic samobojstwo. no więc odchodze ,aby wrócić kiedyś i gdzieś,by spotkać kogoś. by świat stał się lepszy.... by odmieniło się nasze nędzne życie by na świecie wreszczie zapanował pokój.... by ludzie bez przeszkód mogli kochać i być kochani....... by nastała jedność... by świat stał się doskonały...... by miłość nigdy już nie przegrała..... i ja będe miała udziału w budowie tego świata,lepszego świata pod tym względem jestem przegrany.... lecz powstanę by walczyć.....

Gość Somebody Somewehre
Bardzo prosta sprawa. Przedawkowanie heroiny + metaamfetaminy. Nie powinnam poczuc bólu.

Gość Somebody Somewehre
Powiedzmy ze tak. Wkoncu nadszedl ten moment kiedy jestem juz pewna i wogole sie nie bole. Slucham Cafe Del Mar, i z usmiechem pelnym dobra w duszy patrze w ekran.

Gość Somebody Somewehre
Pojecia zielonego nie mam. Mysle ze nie oczekuje niczego. Cale zycie badalam reakcje ludzi, i wszystko co z tym zwiazane. Obserowalam w ciszy. Doprowadzilo mnie to do tego. Moze poprostu chcialam uslyszec ostatnie slowa, ktore i przed smiarcia by mnie zastanowily. W co jednak watpie.

Gość Somebody Somewehre
Bywam, poprostu moja rola jakoby, dobiegla juz konca. Czego oczekiwalam od zycia dostalam. Co chcialam wiedziec - wiem.

Gość Somebody Somewehre
Jedyne czego jescze nie dopelnilam to zaczac snic. Wkoncu snic :)

Somebody Somewehre - dlaczego jeszcze się nie zabiłaś? dlaczego nie pozwoliłaś swemu ciału wejść w ten specyficzny stan bladości? nie chcesz śmierci. tylko ucieczki.

Somebody Somewhere Twoja smierc nie przyniesie pokoju na świecie, nie pomoże glodującym a ni nie naprawi żadnych innych błędów Tego świata myslisz egoistycznie, pomyśl o najbliższych, Ciebie już jie będzie a co z nimi? jak oni będą się czuć? wydaje sie że wrażliwa z cIEBIE OSOBA, W TAKIM RAZIE OKAż TO, ALE NIE TU TYLKO TYM KTóRZY CIE KOCHAJą

Gość Somebody Somewehre
Alez skad! Zycie nie bylo mi az tak nie mile, przynajmniej w pstatnim czasie. Nie mam przed czym uciekac :) Ta decyzje podejmowalam jakies ostatnie 4 lata. To nie jest jakas nagla reakcja. Nic tego typu.

NIE MASZ PRZED CZYM UCIEKAć , żYCIE JAK MóWISZ NIE BYLO NIEMIłE NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM prowokacja?

Gość Somebody Somewehre
Głod, maltretowanie fizyczne/psychiczne, zbrodie na swiecie, to jest nic. Maly jest ten bol. Własciwie jesli mozna to bolem nazwac. Nie mam rodziny pozatym. Nikt plakac nie bedzie naprawde :)

Gość xgxg
Twoja śmierć nie zbawi świata,więcej zdziałasz żyjąc! Ja też kiedyś próbowałam,ale nie udało mi się i teraz cieszę się że żyję,chociaż nie jest łatwo. Jestem ciekawa tego co mi jeszcze może przynieść życie.Pomyśl o bliskich!!!

Gość Somebody Somewehre
Nie chce brac udzialu w tworzeniu swiata. Moze uwazacie mnie pod tym wzgledem za przegrana bo wybieram smierc, ja jednak tak nie sadze. P.s nie kieruje sie sercem tylko umyslem.

Gość Somebody Somewehre
Bez przekory.

no świat jest okrutny ale jak sobie uświadomisz że zasada jest zawsze taka sama jak ty nie wyruchasz kogoś to wyruchają ciebie to wtedy jest łatwiej po prostu nie miej już skrupułów bo inni ich nie mają a wygrywa zawsze największa świnia straszna wizja ...........

Gość Somebody Somewehre
Ale mi sie nie spieszy :) jak juz mowilam to nie jest nagla decyzja, nie jest to ucieczka. Chwile pobede jeszcze tu, niedlugo odejde.

Gość Somebody Somewehre
Świat/Ziemia i ludzie na niej - to wszystko nie jest straszne. Smiejmy sie kiedy nas zabijaja, gwalca kiedy nie jest tak jak inni mowia ze powinno byc. To tylko zycie :)

Gość Somebody Somewehre
Moi drodzy poczujcie sie inaczej, nie myslcie odleccie w ta piekna odchlan snijcie. Dopiero wtedy jest to co jest prawda.

\"Moi drodzy poczujcie sie inaczej, nie myslcie odleccie w ta piekna odchlan snijcie. Dopiero wtedy jest to co jest prawda.\" to brzmi jak emo. co nie wrozy nic dobrego :D

Gość Somebody Somewehre
To nie ma znaczenia, nie wyliczam czasu. nie licze go wogole. Nie interesuje mnie czas.