Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22_lata__

Pomóżcie

Polecane posty

Gość 22_lata__

. chyba ze mną jest cos nie tak. obawiam się, że jest cos we mnie gejowatego, bo bardziej przyciągam facetów. Na uczelni mam same koeżanki(!). Nie wiem jak zagadać żeby było coś więcej. Ostatnio się dowiedziałem od kolegi, że dziewczyny mnie się BOJĄ. Ratujcie co mam zrobić, żeby nie byc starym kawalerem. Już sam nie wiem co mam zmienić, czy mój styl ubierania jest nie taki siostra mi pomaga w kupowaniu ubrań i mówi, że wyglądam fajnie), ale może jest złośliwa i robi to specjalnie, myję się codziennie, uzywam dobrych perfum. Chyba, że mam zjechana psychikę i to już tylko jakieś elektrowstrząsy. Pomocy Aha:mam 22 lata 181 cm wzrostu, czarne włosy, ciemna karnacja i nie mam dziewczyny, zadna mnie nie chce

Gość marzenka234567
może nie o wygląd a o zachowanie chodzi?

Ja to mam takie zboczenie, że choćby nie wiem jak bardzo był chłopak przystojny, to jak mi nie pasuje jego zachowanie to nie ma szans na cokolwiek. :)

a próbowałes coś zrobic w tym celu, żeby jakas Cię zechciała? poza tym wiesz.... mam kolegę, który z opisu jest podobny do Ciebie, dba o siebie jak cholera, nie ma żadnych skłonności gejowskich, ale laski tez nie ma, a ma 26 lat- jesli nawet, to przelotne zanjomości i niestety laski leca na kasę i urodę. moim zdaniem po prostu każdej się wydaje, że nie ma u Ciebie szans, taki odpicowany chodzisz. daj jakiś sygnał tej, która Ci sie podoba, zapros ją gdzies, spróbuj się dowiedziec, co lubi, gdzie chodzi. jednym sowem postaraj się ! to że Twój wyglad powala na kolana nie znaczy, że t kobiety będa o Ciebie walczyć, postaraj się :)

Gość kfm..
"zadna mnie nie chce" mnie tez 😭 i jestem starszy od Ciebie :/

Gość kfm..
no co? nie wiem, co jest nie tak, ze zadna mnie nie chce.

Gość kfm..
no niby tak...

Gość kfm..
Oceniam sie na tyle dobrze, ze zasluguje na dziewczyne :D Nie jestem brzydki ani glupi, ani niemily. :P

To może jesteś zbyt fajny, ze dziewczyny boją się Ciebie... :p W sensie, że nie mają u Ciebie szans. :D Tak też się zdarza. Przynajmniej ja tak mam. Heheh! :p

Gość kfm..
ahahahhahahahaa, to zes mnie teraz rozsmieszyla :D

Gość kfm..
a nawet jesli, to powinny chociaz spogladac na mnie, jesli im sie podobam. A tego nie robią.

No wiesz... Skoro powiedziałeś, że głupi nie jesteś, brzydki tez nie. :p To ja nie widzę innych powodów dla których dziewczyny miałyby Cię unikać. :p

Taaa no Ty tam już najwięcej widzisz czy ktoś na Ciebie spoglada czy nie. :p

Gość kfm..
No, halo, mam oczy, wiec widze :P a raczej nie widze, zeby ktoras na mnie spogladala.

Gość kfm..
I nie mam pojecia czemu.

Gość Sonia z Poznania
dawaj zdjęcie ,to się dowiemy czemu :p

Eeee i cały czas tak patrzysz czy czasem ktoś na Ciebie nie zerka? :p Uważaj, żebyś pod samochód nie wpadł. :p A tak poważnie... Zazwyczaj ludzie na nas patrzą wtedy, kiedy nie zdajemy sobie z tego sprawy. ;)

Gość kfm..
Sonia z Poznania - nie dam :P ale serio nie jest ze mna zle :P Angolek - moze i tak, ale nadal Twoja teoria do mnie nie przemawia. Problem musi lezec gdzies indziej, tylko nie wiem gdzie :

Gość Sonia z Poznania
z fusów nie będę wróżyła 🖐️

Hmm no z gadki jak na razie wydajesz się w porządku. ;) Cholercia... Pierwszy raz w życiu nie znam przyczyny dlaczego jest tak a nie inaczej. :p Nie zasnę przez Ciebie. :p

Gość kfm..
Sonia z Poznania - a ze szklanej kuli? Angolek - zasnij, moze pojawie sie w Twoich snach :P

Gość 22_lata__
już sam nie wiem co mam myśleć o sobie. Muszę się przyznać, że jeszcze nigdy nie byłem na tyle blisko z dziewczyną, żeby zaszło między nami coś więcej niz pocałunek.

Gość kfm..
tak podszywaczu, umiescilem swoje zdjecie akurat na stronie fatcat.ftj.agh.edu.pl :o

22_lata__ mnie to zawsze zastanawiało, że niektórzy faceci są rewelacyjni (chodzi mi o całokształt), a nie mają dziewczyny. Nie wiem, skąd się to bierze i jaka jest tego przyczyna. :(