Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22_lata__

Pomóżcie

Polecane posty

Gość kfm..
a z dziewczynami inaczej? Tez niby ladna, fajna, mila a sama :o why?

Gość kfm..
a no wlasnie... moze problem faktycznie nie lezy we mnie. Ale gdzie w takim razie 😭

Cicho... Ja też jestem sama, a podobno jestem spoko. ;) Teraz mnie zainspirowałeś... Zacznę myśleć nad tym, dlaczego jestem sama. Grr... Dzięki. :p

Gość 22_lata__
może iśc do psychologa?

Gość kfm..
I nigdy sie nie zastanawialas, czemu jestes sama? Kolezanki wokol kogos maja, a Ty nie? Bo ja sie zastanawialem juz nie raz.

Gość kfm..
a co psycholog pomoze? Chyba, ze masz w zwiazku z tym straszne problemy...

kfm... Nie no koleżanki akurat nie mają nikogo na stałe. Gonią tam za jakimiś facetami... A ja? Hmm... No niby ktos się koło mnie kręci, no ale nie jest w moim typie. :p Tylko nie myśl sobie, że wybrzydzam, bo tak nie jest. :) Dziwna sprawa...

22_lata__ może spróbuj coś zmienić w swoim zachowaniu. :) Po prostu pokaż jakiejś dziewczynie, że jesteś nią zainteresowany. :) Zobaczysz jaka bedzie jej reakcja. Na psychologa IMO jest jeszcze za wcześnie. ;)

Gość kfm..
Nie maja nikogo na stale.. chyba rozumiem, o co chodzi. Teraz ciezko o porzadna kobiete. A co jest zlego w wybrzydzaniu? Trzeba miec jakies wymagania wzgledem partnera :P

No niby tak, ale wiesz mnie nie obchodzi jak koleś tak naprawdę wygląda. Nie musi być superprzystojny, ale ważne, żeby miał to coś w oczach. :p Jejku wiem, że to straszne, ale strasznie mi się podobają mężczyźni z takim \"złym\" i wrednym spojrzeniem. :p Gorzej jest natomiast z charakterem. Nie mam tez jakiś wielkich wymagań, ale jak już trafię na faceta który mi się mega podoba to albo jest biseksualny albo chce tylko jednego. :o

Gość kfm..
zle spojrzenie? Wiekszosc kobiet to lubi, nie wiem czemu. Taki typ niegrzecznego chlopca. Ja wlasnie jestem grzeczy :P wiec to chyba przez to. Nie oszukujmy sie...

Gość kfm..
ide spac. jakby co, bede jutro. Nie wiem, czy Ty tez.

Co Ty. :p Przecież to nie jest najważniejsze. :) Ech... Każdy facet jest inny i nie ma bata- Twoja druga połóweczka gdzies się już na pewno czai. :p

Gość 22_lata__
no widać ten typ urody nie cieszy się uznaniem przynajmniej u kobiet

Eeee co Ty. :p Co prawda ma pecha do dziewczyn, bo trafia na jakies puste lale, ale ciągle kręcą się koło niego jakieś. :)

ej Ty 22_lata :) fajny facet z Ciebie, nie masz na co narzekac, po prostu weź sie do roboty, zawalcz o jakąś, a nie bys chciał od razu tak łatwo dostać fajną dziewuszkę. nie ma tak łatwo ! :) a Ty jak się masz Angolek? i kolega Angolka? miłego dnia wszystkim Wam.

Gość kfm..
22_lata__ - ale jak to jest u Ciebie, dziewczyny Cie olewaja? Usmiechaja sie chociaz od Ciebie? Jestem ciekaw, czy jestesmy w podobnej sytuacji..

Specjalistka20 ja mam się całkiem dobrze. :p Mam nadzieję, że Ty też. :) kfm cześć. :p

Gość kfm..
czesc Angolek :) co u Ciebie? ;)

Gość kfm..
a mnie nie :P snieg padal, ale niezbyt duzo :D

U mnie jest chyba z 15 cm śniegu. :o Nie lubię... :( I jak tam na dziś? Doszedłeś już do jakiś wniosków? :p

Gość kfm..
nie, no to u mnie snieg juz prawie stopnial. Tylko bloto sie zrobilo :o Do zadnego wniosku nie doszedlem :( A Ty? :P

A ja doszłam. :D Wszystkie laski, które nie zwracają na Ciebie uwagi są ślepe. :p Tak samo jak wszyscy faceci, którzy nie zauważają mnie. :p Heheh!

Gość kfm..
:D to by bylo zbyt piekne :P