Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22_lata__

Pomóżcie

Polecane posty

kfm... właśnie ! tu nie o taniec chodzi, tylko o to żeby sie uśmiechnac i zagadnąc, nie zawsze przeciez ludzie się na parkiecie poznają.choć nie ukrywam,że lubię tańczyć, ale czasami jest tak ze jak z kims sie fajnnie rozmawia to się zapomina o potrzebie wybawienia sie na parkiecie. co do klimatów- wszystko mozna dopasowac, chyba ze ktos nie idzie na ustepstwa to juz gorzej. no bo tak naprawde to............ studiuje filologie polska- 10 facetow na roku, wiec gdzie mam niby kogos poznac? eh :( Angolek ile masz lat? nie wiem czy pisalas, ale w kazdym razie nie pamietam. a nasz pan zalozyciel chyba zalozyl inny topic- opis wygladu dokladnie ten sam, chociaz nie jestem pewna, czy to on, a do nas juz nie zagląda, nie wiem, ale cudów mu tam nie napiszą.

Gość kfm..
"Pewnie, ze trzeba isc na ustepstwa. Ale jesli dla mnie jest to meczace? " nie chodzilo mi oczywiscie, ze chodzenie na ustepstwa jest meczace, ale o konkretne ustepstwo. W tym przypadu - chodzenie do dyskotek :D specjalistka20 - ale nie chodzilo mi o poznanie kogos na parkiecie, ale o poznanie kogos, kto lubi tam przebywac :P

Gość kfm..
" studiuje filologie polska- 10 facetow na roku, wiec gdzie mam niby kogos poznac? " no jak to gdzie? skoro lubisz tanczyc, to chyba nie z babkami? Facetow pewnie nie brakuje. :P Ja na studiach mialem ok.15 dziewczyn, ale co z tego :o I podaj link do tego tematu...

kfm... To był hip hopowiec i to ten taki hardcorowy, więc ciężko go było namówić. :p Ale się zgodził. :) Specjalistka mam 20 lat. :)

Gość kfm..
przykro mi, ze sluchal hh :P a tak powaznie, to co bys zrobila, jakby sie mimo wszystko nie zgodzil z Toba chodzic na dyski?

Nic bym nie zrobiła. :) Zapytałam go później czy nie ma nic przeciwko temu, żebym chodziła tam bez niego. :) Powiedział, że nie, więc chodziłam. :) Jeśli by powiedział, że wolałbym, żebym jednak bez niego tam się nie pojawiała, to zrezygnowałabym. Proste. :)

Gość kfm..
Zrezygnowalabys z chlopaka, czy z chodzenia na tance? :D Chyba wiem, co odpowiesz :P W kazdym razie innej odpowiedzi sie nie spodziewalem. Bo nawet, jakbys zrezygnowala z faceta, ktory nie lubi tam chodzic, to raczej bys mi o tym nie napisala, zeby mnie nie dobijac jeszcze bardziej :P

Nie nie. Zrezygnowałabym z tańca. :) Wiesz jak z kims jestem to najważniejsza jest dla mnie ta osoba. Chodzi o to, żeby on był ze mną szczęśliwy. Impreza to impreza. Na tym świat się nie kończy. :)

kfm...okej, w sumie głupio, że się nie domysliłam o co Ci chodzi,no ale dobra. i ja się źle wyraziłam... nie chodzi o poznanie typowe takie jak na dyskotekach czy coś, tylko o przebywanie w towarzystwie tej osoby dłuższy czas, poznawanie jej czy coś. ja nie przeczę, na imprezach poznaję chłopaków, czasami się spotykam z Nimi, ale jak na razie same niewypały. byłam w związku 3letnim, teraz już prawie 3 lata będzie, jak jestem sama, nie licząc niewypałów tych właśnie, no i nie jest proste, bo wszyscy się statkują, naprawde. jest coraz gorzej aby kogokolwiek namówic na wspólne wyjscie, a najgorzej że kazdy zajmuje się sobą i ta drugą osobą, a ja gdy mam chwile wolną zaczynam odczuwac samotność. przykre to jest. mam 22 lata...wiem ze to nie tragedia, ale mam dosc bycia singlem no i przede wszystkim z wiekim coraz gorzej znalezc kogos odpowiedniego, prawda? niby czasami sie zastanawiam...w czym tkwi problem? ludzie sie schodza, rozchodza itd... ale samotność daje znac o sobie jednak:(

Gość kfm..
Angolek - to, co napisalas (o 22:38), to oczywiscie prawda i sam wychodze z takiego zalozenia. Problem w tym, ze ja zyje w takim przeswiadczeniu, ze zadna mnie nie zechce. A nawet jak sie jakas znajdzie, to nie bedzie chciala isc na ustepstwa i szybko nasza znajomosc sie skonczy. Moze i to dziwne/chore, ale mam swoje powody. specjalistka20 - ale przynajmniej kogos poznajesz :P z marnym skutkiem, ale jednak. A ja nie. W sumie za bardzo nie mam gdzie, ale gdybym widzial, ze podobam sie jakiejs dziewczynie, to byloby o wiele latwiej.

Gość kfm..
A, ten temat. Cos dla mnie :(

kfm masz kiepskie podejście. Od razu zakładasz najgorsze. ;) Czemu Ty jestes taki krytyczny w stosunku do siebie?

Gość kfm..
Napisalem juz :P mam swoje powody :(

Nie masz. :p Napisałeś, że brzydki nie jesteś :p pogadać z Tobą można. :p Więc o co Ci tito? :p

Angolek...to nie to:) to bylo: mam 20 lat i jeszcze nigdy sie nie calowalem....tratatata. i tam ze wysoki ze ciemna karnacja itd. kfm... owszem poznaję, ale czy myślisz że mi się chce tak wszystko od początku? zazwyczaj zainteresuje kogos na chwile a potem ten ktos znika bez powodu, ale okazuje sie palantem. ostatnio sobie wbiłam, że nie potrafie przy sobie nikogo zatrzymać. nie jestem głupia ani pusta, mam w miare poukładane w głowie, jakieś ambicje, cele do których dażę itd... czy faceci wola laski które za duzo nie maja do powiedzenia? nie wiem... chyba tak. w kazdym razie rada dla Ciebie: na kanapie siedzac nikogo nie poznasz, poniewaz nikt nie zapuka w Twoje drzwi i nie powie: to ja:) choc fajnie by bylo. takze proponuje czasami wyjsc z domu.spojrzec na kogos nawet na ulicy, usmiechnac się i zobaczyc jak zareaguje. a mi najbardziej to brak oparcia...

Gość kfm..
Angolek - mam i basta :P nie chce o tym rozmawiac, ale tak jest. specjalistka20 - napisalas "takze proponuje czasami wyjsc z domu.spojrzec na kogos nawet na ulicy, usmiechnac się i zobaczyc jak zareaguje." no wiec powracamy do punktu wyjscia. Zadna na ulicy na mnie nie spoglada, nie jest zainteresowana, nie odwzajemnia usmiechu 😭

kfm ściemniasz. :p Hmm... Mówiłeś ostatnio, że laski szukają na siłe problemów. :p Coś mi sie wydaje, że nie tylko laski. :p

Gość kfm..
ale to nie ja znajduje problemy, tylko one mnie :P

Gość kfm..
:D a Ty myslisz pozytywnie? :P

moze to jakies durne prowokacje. niewazne:P yyy kfm... co jest? przeciez masz wszystko na miejscu prawda? pisales ze brzydki nie jestes, do pogadania jestes super, prawda Angolek? a teraz co? dół? na mnie tez nikt nie patrzy, bo ponoc wzrokiem zabijam (chociaz ja tak nie uwazam), ale czasami sie zdarzy jakis cud:) Abgolek a TY? poznajesz jakichs facetów? w ogole co porabiasz? studiujesz/ pracujesz? wiecie co, chyba popadamy w skrajnosci, mimo zlych doswiadczen nalezy wierzyc, ze spotka nas tez milosc. kolezanka mi kiedys powiedziala, ze spotka mnie na pewno, bo spotyka dobrych ludzi:) bylo to mile z jej strony- samo stwierdzenie o tej dobroci mi poprawilo humor.

Zależy. :p Ja mam takie wahania. ;) Raz się budzę i mam wrażenie, że mogę góry przenosić, a raz nie widzę sensu, żeby dalej tu żyć na tym świecie. :p Ale ja jestem pokręcona, więc wiesz... :p

Prawda prawda. :p No ze mną to jest dziwnie. :p Bo ja mam dużo znajomych i są to przeważnie faceci, bo z nimi sie lepiej dogaduję. ;) Kręci się tam ktoś koło mnie (mój były), ale to nie jest to czego szukam. Mówiłam już o tym kfm... Nie jestem wybredna, tylko po prostu wiem, że to nie jest to. Chłopcy mnie lubią, ale chyba bardziej jako kumpelę. :) Dobre i to. :p Heheh! Ja robię teraz studium pomaturalne o kierunku organizacja reklamy. :p Takie tam głupotki. Ale podoba mi się. ;)