Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona ...

PIECZENIE, SWEDZIENIE POCHWY -co to moze byc? pomocy!!!

Polecane posty

Gość zrozpaczona ...

od tygodnia czuje pieczenie i swędzenie pochwy, nie wiem od czego to sie wzielo, na 4 dni przed tym jak pierwszy raz poczulam te objawy kochalam sie z moim chlopakiem, czy mogl mnie czyms zarazic? to byl nasz wspolny pierwszy raz i z tego co wiem on mial wiele partnerek przede mna, teraz zastanawiam sie czy mogl mnie czyms zarazic...:-( mam tez nadzerke, mialam ja usunac w przyszlym miesiacu, czy to pieczenie moze byc od nadzerki? sasma juz nie wiem, co robic, ale dluzej nie wytrzymam tego, nie moge spoac w nocy... czy zna ktos jakis lek bez recepty ktory moglby mi pomoc? prosze o rady, bede naprawde bardzo wdzieczna

kup sobie globulki Albothyl, powinny pomóc. Mógł cię zarazić jakąś chorobą bakteryjną lub grzybicą, na drugi raz używajcie prezerwatyw,skoro wiesz,że miał wiele partnerek

To grzybica pochwy...Albo mialas wiecej niz jedego partnera albo sikalas na wiaterku:) Musisz sie z tym wybrac do ginekologa.. Ja kiedys zwlekalam dlugo, az pewnego dnia nie moglam przez to chodzic bo tak mi wszystko spuchlo i swedzialo...a wysiusiac sie to nie bylo mowy...To byl jeden wielki placz! Takze wybieraj sie do lekarza

Gość zrozpaczona ...
nie zauwazylam raczej jakichs specjalnych uplawow innych niz zwykle, chyba raczej sa takie same, ale czuje takie pieczenie i swedzenie ze nie moge tego wytzrymac, a te globulki sa bez recepty?

Gość zrozpaczona ...
mnie tak piecze ze sie wysikac nie moge... boshe nie mowcie mi ze to grzybica bo sie zalame chyba.....

Gość zrozpaczona ...
chwila przyjemnosci a teraz bede cierpiec, a jak to mozliwe ze on mnie zarazil i on nie ma objawow???

ja mam taka grzybice srednio co 2 miesiace...mojego faceta to nie dopada...Nie zalamuj sie! Taka grzybice przechodzi bardzo wiele kobiet. Grzybica moze sie tez pojawic po tym jak bralas jakies antybiotyki...Idz do lekarza bo samej ciezko Ci bedzie to wyleczyc..

Gość zrozpaczona ...
mam to od 6 dni, myslalam ze mi to samo przejdzie i czekalam na poprawe, ale ja po nocach spac nie moge tak mnie to piecze,,,,, boshe nie dosc ze mam nadzerke to jeszcze ta grzybica..

Gość zrozpaczona ...
jeszcze nadzerki nie zdazylam wyleczyc a tu musze leczyc grzybice.... wiec skoro on mnie zarazil to znaczy ze za kazdym razem po stosunku bedzie mnie znowu zarazal?

Gość rybka lubi pływać
Hmmm...A mnie to wygląda na "zespół miesiąca miodowego". Kobiety rozpoczynające współżycie bardzo często cierpią na takie dolegliwości i nie koniecznie jest to grzybica. Na pewno warto wybrać się do gina, żeby sprawdził czy wszystko oki. A tak na pocieszenie, te objawy po jakimś czasie ustępują.

Idź do lekarza. nadżerka to gorsza infekcja niz grzybica. Weźmiesz jakieś globulki czy inny szajs i Ci przejdzie. Przecież grzybice pochwy łatwo się leczy. O ile ktoś oczywiście nie stosuje sam leków dopochwowych, odpowiednio się odżywia i nie jest jakiś ogólnie zagrzybiony i chory. 4-5 dni i po sprawie. A jak już będziesz wiedzieć, co Ci jest, to powiedz chłopakowi, zeby sie tez leczył:O U facetów nie ma objawów grzybicy, albo sa minimalne, ale oni tez maja grzyba i ich tez trzeba leczyć. Albo niech spada ze swoim zagrzybiałabym trzy centymetrowym naganiaczem:P