Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytac sie chce

Brak Wam charakteru marudy!

Polecane posty

Gość czytac sie chce

Jak mozna ciagle jeczec , ze ten mnie nie kocha, ten nie odpisal na smsa, jak od niego odejsc, jak to jak tamto.Czytac sie tego nie chce....wezcie sie w garsc albo przestancie wypisywac farmazony.Nie macie za grosz charakteru, jakbym byla z taka "ciamciaramcia", tez bym do was nie pisala was olewala:P ....musialam to napisac, juz mi lepiej:)

Gość madzia.lenka.
d.o.k.ł.a.d.n.i.e!

Czasem mnie już szlag trafia jak to czytam. 20 i więcej lat i problemy niczym gorąca 16stka. Ten świat mnie dobija...

Gość czytac sie chce
rada numer 1 Jak Cie drazni, ze Cie "olewa".....powiedz mu to !Jesli CI powie , zebys sie odwalila ze swoimi problemami to uwaga rada numer 2....odwal sie skutecznie i na zawsze.Ale jest duze prawodopodobienstwo, ze ON nie jest swiadomy tego co Tobie przeszkadza i jedna, prosta rozmowa moze wiele wyjasnic.Jesli olewa Cie permamentnie, wez kobieto jedna z druga daj sobie spokoj, bo wstyd sie blaznic i prosic o uwage:)

Gość czytac sie chce
moze ktos mi pomoze w doradzaniu;) nie znosze takich marud, przykro mi ale czytac sie tego nie chce a co dopiero sluchac na zywo.

Rada numer 1,2,3, do plus nieskończoności: ROZMAWIAJ! Wszelkie nieporozumienia teraz czy to w związkach czy w rodzinach itd. wynikają z braku konwersacji.

Gość czytac sie chce
Systematycznie przeszukuję zakamarki poczekalni dworca kolejowego w Tarnobrzegu w celu znalezienia zużytych prezerwatyw. Gdy uzbieram ich co najmniej 100, oddaję je do Punktu Skupu Gumy w Suwałkach za co otrzymuję łącznie 4 zł oraz pięć uderzeń penisem po karku w charakterze premii. :classic_cool:

Gość rada nr pięć
jeśli Ty się nudzisz ze sobą, On też będzie. Zainteresuj się czymś, uprawiaj coś lub się oddaj ...pasji :)

Gość czytac sie chce
podszywaczy czytac lubie:P:Pod razu widac, ze Pan POdszyty jest facetem, bo nie marudzi:P

Gość czytac sie chce
Moja zlota rada, sprawdzona! Mezczyzna czasem lubi pobawic sie w zdobywce, nie ma nic gorszego niz ulegla, zgadzajaca sie na wszytsko, bez zdania kobietka.Jeden CIe sponiewiera, drugi wykorzysta , znudzi sie i rzuci.Pokazcie, na co was stac.