Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.m.m.m

Jak zapuszczać grzywkę żeby wyglądać jak człowiek????????

Polecane posty

Gość ANI RUŻ
Możesz nosic plastikową opaskę i włosy do góry zaczesane pod nią. Możesz nosic na czole taką elastyczną opaske, szeroką, albo zawiązaną kolorową hustę, albo szeroką koronkową opaskę jak Kasia L z BB. Możesz też zaczesywac grzywkę na bok, za ucho lub spinac spinkami, lub zaczeswywac do góry na żel lub lakier do włosów. Możesz też chodzic w czapce ;-) aż grzywka urośnie (do wiosny)

Gość nastika
Cześć!!!ja mam ten sam problem, bo kilka tyg. temu postanowiłam zrobic sobie grzywę.........Myślalam, że będzie dobrze, a tu porażka...Mimo tego, że znajomi mówią, że jest oki ja jestem innego zdania.Teraz poprostu spinam ja spinkami do góry, bo nie mam innej koncepcji i czekam jak sobie urośnie.Jedno jest dobre w tym wszystkim, że od tego spinania wlosów przestały mi się tak przetłuszczać włosy.Naprawdę!Normalnie myłam włosy karzdego dnia, a teraz nawet wytrzymuję 3 dni.Pewnie spowodowane jest to tym, że nie poprawiam włosów ręką i , że wlosy nie dotykają mojej twarzy.....

Gość m.m.m.m
Mam opory przed przypinaniem sobie grzywki i noszeniem opasek bo wydaje mi się, że mam baaardzo wysokie czoło. Całe życie nosiłam grzywkę i dziwnie tak... :) A zaczesywanie na bok też nie wygląda zbyt dobrze... Chyba znowu obetnę :)