Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapuszczajaca swoje krotkie

poleccie fryzjera w Warszawie ktory zrobi cos fajnego z moich krotkich wlosow

Polecane posty

Gość zapuszczajaca swoje krotkie

ale tak bym mogla zapuszczac je dalej. Mam wlosy krotkie jednak sa one w fazie tzw upierdliwej.... chcialabym odwiedzic fryzjera, ktory nada mojej fryzurze jakiegos ksztaltu, wyrazu ale jednoczesnie bedzie mial na wzgledzie, ze je zapuszczam.. Tak wiec nie chodzi mi o obcinanie dlygosci a o nadanie fryzurze tego czegos ;) bo jak narazie to eh.. oklapniete takie niewiadomo co :/ Bede zagladac czy ktos cos ciekawego polecil :) Z gory dziekuje. Pozdro

Gość jeśli chcesz zapuszczać
włosy to lepiej omijaj fryzjera szerokim łukiem. Oni mają dziwną przypadłość - zawsze obcinają 5razy więcej niż sobie życzysz. Ja tak zapuszczałam włosy przez kilka lat - ciagle miałam do ramion. Zawsze jak poszłam do fryzjera żeby podciąć końcówki lub zrobić jakąś fryzurę to traciłam 1/3 długości.

Gość eh.. / eh eh e h
no ale ja bym chciala zeby te wlosy jakos wygladaly.. teraz w fazie przejsciowej jest okropnie.. macie jakies rady?

Gość doradze
zapuszczam i mam pewno ta sama faze co tya ale to nie przeszkadzalo mi odwiedzic fryzjera,moja fryzura byla ni w piec ni w dziesiec:-P fryzjer obcial mi tyl a gore zostawil przycial boki cos tak ala bob,zakupilam prostownice i prostuje wlosy wydaja sie dluzsze a ja wygladam przyzwoicie a z dlugosci tez niweiele stracilam:-d

Gość eh / eh eh e h
moze jescio cos ktos doradzi?? a za dotychczasowe wypowiedzi thx :)