Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nena_22

jak powiedziec ze jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość nena_22

Mam maly problem. Gdyz nie wiem jak powiedziec w domu o drugiej ciazy. Moi rodzice juz wiedza i w sumie sie ucieszyli. Ale tesciowie a tak konkretnie tesciowa chyba nie zareaguje pozytywnie. Jak mam powiedziec o ciazy?

a olej babe co cie obchodzi jej zdanie chyba ze cie utrzymuje ale nierozumiem ......

moii tez sie nie cieszyli wcale przzyłam to to fakt ale teraz poza wnukiem swiata nie widza:)

Gość powidz..
kochana mamo mojego meza zostaniesz po raz drugi babcia ! :D

Gość może powiedz jestem w ciąży

Gość nena_22
No tak niby racja. Ja i maz jestesmy strasznie szczesliwi. Bo jakby nie bylo to planowana ciaza. Mieszkamy z tesciowa ale na cale szczescie nas nie utrzymuje Ja jestem troche nerwowa i uczuciowa osoba i wszystko biore do siebie. Mam przeczucie ze jak juz powiemy w domu o ciazy to bedzie strasznie duzo gadania... ze za wczesnie itp

ej to nie mó samo sie wyda:) a ty bedziesz spokojniejsza:)

ale co zrobisz jak sie nie wyda , jak wytłumaczysz obecnosc drugiego dziecka w domu?:P

Gość figlarna
nana22 powiedz przelotnie , że jesteście szczęśliwi bo będziecie rodzicami , nie przejmuj się reakcją teściowej , bo to nie ona będzie wychowywać wasze dziecko .Ciesz się a niezamartwiaj się

a dlaczego za wcześnie? to ile macie lat i w jakim wieku jest pierwsze dziecko?

Gość jjkkkkll
No tak, oczywiście nie jej sprawa.. Tylko mieszkają pod jej dachem i fundują jej drugie wrzeszczące po nocach dziecko.

Gość nena_22
do tego jeszcze dochodzi fakt ze chcemy sie przeprowadzic do moich rodzicow... bo tu mamy tylko maly pokoik no i oczywiscie kuchnie lazienke. O przeprowadzce juz powiedzielismy i niestety przyjeli to negatywnie. Po co sie bedziemy przeprowadzac i takie tam... Moj maz jak to okreslil jest miedzy mlotem a kowadlem. A ja tak bardzo bym chciala zeby najpierw liczyl sie z moim zdaniem a nie mamy

Gość nena_22
ja mam 22 a maz 26. Nasz synek skonczyl niedawno 13 miesiecy

ja to ogólnie nie jestem za tym zeby młodzi ze strszymi mieszkali....

Gość nena_22
noe ja tez wolalabym nie mieszkac z tesciami ale zrozum za pare lat zostana sami w duzym domu i bardzo chca aby ich syn tu mieszkal

nena_22 loozik. :) Moja mama urodziła brata w styczniu, a następnego roku w lutym urodziłam się ja. :p Więc jakby tesciowa miała jakieś \"ale\" to jej powiedz, że się nie zna. :p

Gość nena_22
dzieki pewnie zrobimy tak jak doradzil noe nic nie powiemy poczekamy az sami zouwaza