Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tad_ek

Dziewczyna po chamsku wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

AHAHAH CO ZA JEBANY IDIOTA !! idz sie schowaj.. wiesz co..zostaw ta kobiete i to dziecko..zrobisz im przysluge..lepiej bez ciebie niz z toba..takim debilem .. wolisz bez gumki ? sam zes sie w dziecko wrobil imbecylu

Gość 5 miesiąc
nastepny odpowiedzialny! wspołczuje dziewczynie ale podejrzewam,że i tak sie z nią ożenisz ojciec szycha jak sam piszesz będziesz ustawiony a na boku będziesz inne ruchał:) żałosne!!!! skoro byłes na tyle odpowiedzialny żeby rozpocząc życie płciowe to trzeba liczyc sie z ciążą widocznie nie dorosłes do tego!!!!!!!

Gość akakaka
No to gostek, teraz już będzie tylko lizał przez szybę, głównie życie, wrobiony w małżeństwo z babą, której nawet nie lubisz. Głupiś chłoptaś jak nie wiem, nie chciałeś w prezerwatywie, to teraz masz za swoje. No i dobre też to, że się hajtniesz z kobitą, co to była tylko "do seksu", dasz jej nazwisko i będzie zapierdalał na jej bachora. Świetnie. Lubię jak dupek ponosi odpowiedną karę.

Gość matylda z fasolką
mnie tez tak jeden zostawił jestem w 6 miesiącu ciązy a ojciec mojego dziecka uciekł do anglii nie mam z nim kontaktu od 4 miesięcy napisał mi,że on nie widzi w tym żadnej roli zostałam sama ale ja mu nie popuszcze będe sciągac alimenty od jego matki niestety jest takie prawo

a dlaczego sciagasz alimenty od matki? najpierw moze od niego sproboj a co do autora, to glupszy nie mogles byc bo nie lubisz w gumce, trzeba bylo wczesniej myslec a nie po fakcie a wytlumacz mi jak to zrobic zeby tabsy przestaly dzialac kiedy sie je bierze, no tak alkohol, wymioty i wydalenie tej tabletki... ale myslisz ze tak codziennie by robila?...:o

Gość robinsonka
przyszły tatusiu niestety ucieczka za granice ci tu nic nie da może sciągac alimenty od kogos z twoich rodzicow to teraz nic ci nie zostaje tylko kupic pierscionek zaręczynowy i pampersy:)

Gość młody buhaj
"mnie tez tak jeden zostawił jestem w 6 miesiącu ciązy" jakby suczka nie dała to by piesek nie wziął. to zawsze laska decyduje o dziecku tak czy inaczej. nikt jej nie jest w stanie zmusić do tego żeby urodziła więc nie pieprzcie mi tu. chciałaś złapać kolesia na dziecko a jak się trick nie udał to poszkodowaną udajesz.

Gość matylda z fasolką
do fajnej madchen..niestety facet sie ukrywa a matka dobrze wie gdzie jest jej synalek, probowałam sie dowiedziec zmienił miejsce zamieszkanie a wiem,że jego matka mnie okłamała bo dobrze wie gdzie jest ale mam nadzieje,że po urodzeniu dziecka powie mi gdzie dokładnie przebywa

Gość matylda z fasolką
do młodego bu... z facetem byłam rok czasu mielismy wspolne plany a ciąża była planowana!!

Gość młody buhaj
chyba tylko przez ciebie była zaplanowana jak widać. facet najwyraźniej miał inne plany których zdaje się nie umiałaś nawet dostrzec.

Gość krolowa saba
matylda ..mozesz sie ubiegac o alimenty jeszcze przed urodzeniem dziecka..przynajmniej cos takiego slyszalam....popieram sciagaj od mamusi...jak chroni synalka..to niech sama buli..ona chyba jeszcze za bardzo nie wierzy, ze ty od niej cos wyciagniesz..ale jak bedzie musiala placic, to po kilku miesiacach przypomni jej sie gdzie jest synalek...

Gość Zastanów się...
A może ona innym kolesiom też dupy dawała skoro taka chętna a ciebie chce wrobić w dziecko bo nie wie kto jest ojcem... Są takie puste wyrachowane dzi*wki...z rozjechanymi ci*pami na cztery strony świata

Gość matylda z fasolką
mielismy zaplanowany slub musiałam wszystko odwołać gdy byłam w 2 miesiącu wyjechał na 3 miesiące do anglii nie chciałam aby wyjezdzał, przeciez ja mam mieszkanie własciwie nie potrzebowalismy na gwałt pieniędzy ale on sie uparł powiedział,że to robie dla nas i dla dziecka

tadek ale z Ciebie też musi być ktoś jeśli myślisz, że ta dziewczyna tylko w ten sposób musiała Cię \'usidlić\' podczas gdy tego kwiatu jest pół światu...:) Pewnie jesteś niezła figura pod względem osobowości, jesteś cool i normalnie lepsza okazja pewnie by się jej już nie trafiła :-o

Gość krolowa saba
a do wszystkich tu piszacych i czytajacych nie ma sie co tak podniecach i angazowac..przeciez widac, ze to sciema!!!

Gość młody buhaj
jakoś dziwnie nie wierzę w to dziecko "zaplanowane" przed "zaplanowanym ślubem". ściemniasz laska i próbujesz tu grać niewiniątko a pewnie jest tak że fajnego kolesia dorwałaś, on na nic więcej poza seksem nie był chętny to postanowiłaś mu "pomóc podjąć decyzję".

Gość młody buhaj
" tadek ale z Ciebie też musi być ktoś jeśli myślisz, że ta dziewczyna tylko w ten sposób musiała Cię 'usidlić' podczas gdy tego kwiatu jest pół światu... " pół światu, ciekawe. tylko że większość to takie dupki że nawet na nich spojrzeć nie chcecie choćby wam nie wiem co obiecywali. jak już któraś znajdzie jakiegoś fajnego kolesia to go siłą do ołtarza ciągnie żeby jej czasem nie uciekł.

aha:) matylda w twojej sytuacji to tylko wlasnie alimenty od rodzicow:) jak mamusia tak ukrywa syneczka to niech buli na niego;) twoja sytuacja jest okropna bo wszystko planowaliscie, ale facet okazal sie c h u j e m :(

mlody buhaj a co ty tak tutaj wyrzucasz swoje frustracje?:P chory jakis jestes czy co?:o widac ze jakas laska cie skrzywdzila:P poza tym nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!!

Gość młody buhaj
wiem po prostu jak laski kombinują. tylko że ja nie jestem taki głupi jak tadek i wrobić się nie dam. a facet nie okazał się chujem tylko laska tu ściemnia. nie uwierzę w istnienie kolesia który po roku planuje dziecko. to ona sama sobie zaplanowała i próbowała go w te plany wkręcić.

tak bo ty wiesz lepiej co oni planowali... wez sie koles nie osmieszaj:P ja wierze w takie cos ze po roku mozna slub planowac, jak rowniez dziecko

najpierw sie nie zabezpieczyłes a teraz zwalasz wine na dziewczyne co za palant z ciebie :/ zal mi tylko tego dziecka które w tym wszytkim jest najbardziej skrzywdzone ze bedzie mialo za ojca takiego idiote :/

Gość młody buhaj
naucz się czytać najpierw. napisałem że nie wierzę że KOLEŚ może po roku planować dziecko. bo to że "można po roku ślub planować" to wierzę, tylko że to właśnie planują laski, które znalazły sobie fajnego gościa i na siłę go przed ołtarz ciągną. takie są fakty i takie pozostaną choćbyś się nawet ze złości zesrała.