Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość angells
kasienka no niestety tak sie zdarza a jaki masz balejaż? a hairservice maja aukcje na allegro ale nie pamietam linku takze tutaj ci nie pomoge :( Zanim kupisz to na prawde zasięgnij rade dziewczyn które już mają clipy bo zrobisz tak jak ja :D ja zamowilam z longhaira i znalazlam osobe ktora ma od nich i mowi ze nie są takie zle ale rewelacji tez nie ma... wiec sie troche zdenerwowalam ale okazalo sie ze jak nalozyla na te wlosy grubą ilosc 3 odzywek to zaczely zachowywac sie normalnie wiec kwestia pielegnacji tez jest tu bardzo wazna :) ale najwazniejsze to naturalne wlosy ktore niestety kosztują koło 500zł dobrej jakosci ale słóżą latami... no a te do 200zł to mieszanka mi sie wyadje z syntetykami albo nie wiem jak to nazwac :D tak czy siak mam nadzieje ze dzisiaj dojdą włoski i zobaczymy co to zz tego bedzie :D

Gość madziusiia
wiktoria0o0 tez zastanawialam sie nad wlosami http://allegro.pl/item906534081_extra_jakosc_wlosy_naturalne_clip_in_on_7_pasm.html tylko dlugosc ok 50 cm a tymi http://www.allegro.pl/item911415897_clip_in_on_100_naturalne_wlosy_na_tasmie_50_cm.html w sumie jeden ciul. heh na moje cienkie wlosy dziewczyna z ktora pisalam na gg zamowila wlasnie wlosy clip in z anglii 200 gram za 229 zl z allegro i czekam az sie pochwali jakie one sa w dotyku :)

Gość angells
madziussia 200g. za 200 zł to mało jak na taka ilosc wlosow i na pewno nie jest to ilosc na cienkie wlosy na cienkie 100g. w zupelnosci wystarczy inaczej bardzo widac clipsy i w ogole :) zreszta powiem ci jak sie mają do siebie 70g na cienkie wlosy bo tyle zamowilam i zobaczymy jaki efekt bedzie pozdrawiam buziaki :*

Gość kasienka1990
angells platyna + czarny, wiec nie chce zoltych wlosow, chyba bede musiala to rozjasnic sama :) farbowalyscie juz takie wlosy nie rozpadnie sie to? a i znalazlam aukcje jestem slepa bo na ich stronie na dole po lewej jest link do ich aukcji http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10948221 taki obrazek supersprzadawca, malo intuicyjnie troche ale chlopak mi pomogl ja to sie nie nadaje na takie poszukiwania :P

Gość angells
kasienka http://allegro.pl/item894989258_wlosy_naturalne_clip_on_clip_in_40cm_clip_on_hair.html nic innego z takimi pasemkami nie znalazłam powiem tak... ja nie poddawała bym ich farbowaniu tym bardziej rozjaśnianiu bo takie włosy czy naturalne czy syntetyczne są już po obróbkach chemicznych więc możesz je poprostu nieodwracalnie zniszczyć na twoim miejscu wzieła bym już prędzej blond clipy jakościowo dobre i poszła z tym do fryzjerki wtedy mniej inwazyjne moim zdaniem było by zrobienie czanych pasemek a fryzjerka bedzie wiedziaa jakiej farby do takich włosów użyć i chyba innego wyjścia nie ma :( buziak

dzieki kobietki za odpowiedzi.Juz tyle sie bawilam syntetykami,ze szok...W szafie mam multum kłakow hehe.Jak dorwe wkoncu naturalne pozbywam cie tego.Choc mam takie syntetyki ktore owszem nie krecilam itp az tak sie nie plataly a co wazne polysk stracily szybko..W ogole nikt nie pojac ze je mam,no chyba,ze sama powiedzialam dotlo sie4 badz pokazalam to byli w szoku i sami sie czaja na takie tasmy ;p jak to baby juedna od drugiej chce by ladniejsza ;p http://allegro.pl/item906534081_extra_jakosc_wlosy_naturalne_clip_in_on_7_pasm.html wiem,ze to COSMOSHOP inaczej.. Jednak dziewczyny sobie chwalą,jak czytalam.Az dwa fora obczytalam,zeby dojsc do tych firm co o nich babki sadza.Oby te z LongHair Tobie sluzyly.Ostatnio czytalam ,ze dziewczyna chwali sobie Kegla a LongHair odradza.Ale wiadomo kazdy ma inny wygorowania i tez za tym idzie,ze nie dziwmy sie ze gów... no sie robi jak nie pielegnujemy tego.Wiem,ze te maseczki,jedwaby,odzywki itp.Bo kumpela kiedys ze stanow przywiozla i jak poswiecala im duzo czasu to mowila,ze sluzyly jej dobre 3 lata.Ale niestety juz jej tu nie ma.Babka była obcykana w tym.EHH wiec moze niedlugo znajdzie sie ktos kto ma klaczki od cosmoshop czyli inaczej jak w tym linku-Ale to jedna osoba sprzedaja.Badz pochwali sie sprawdzonymi innymi firmami.. A tak przy okazji jesli moge napisac,do Aniołka :P ja cie rozumie czemu przedluzasz mimo ,ze zlych wlosow nie masz-czlowiekowi zawsze jest mało.Ale mysle ze najladniej byloby ci we wlosach za lopatke-taka wieksza polowa plecow..Idealnie wtedy byloby..Ale jak marzysz o dlugosci do pasa to co tam ;p jak sie bawic to sie bawic.Ja mysle sie przefarbowac na ciemny kolor,bo kolor z blodem czasem nie wychodzi i ciemnieje wiadomo o co chodzi.Raz mam miodowy,raz slomiany.TRUDNO MI UJAZNIC TE KOLORY. jak bedziesz miala juz swoje wloski i zalozone wyslij tu badz na maila tył wloskow i jesli mozlabys zeby bylo widac jak sie konczą twoje naturalne :) i przy okazji udanej imprezy :):) ah co my musimy robic,zeby czuc sie piekne

Gość angells
wiktoriaOoO :) no cóż powiem tak nigdy nie miałam takich długich włosów chciała bym zobaczyć w koncu jak to jest jeśli jest taka możliwość czemu nie tym bardziej że włoski można podciąć jeśli stwierdze że jednak to nie to :) Do 20 dzisiaj powinny przyjsc mi te włoski zobaczymy czekam i czekam :D kurier jest gorszy od kobiety musi sie tak straszliwieee spóźniać jak ja tu zaraz jajo zniose z niecierpliwości xD Jak uda mi sie namowić mojego chłoa który jest kompletnie przeciwny temu co chce zrobić żeb zrobił mi foto to wstawie je tu :) przzed i po to zobaczycie jesli chodzi o long hair na forach jest bardzo malo opinii ale wierze ze przy dobrej pielegnacji bedą mi słóżyć chociaż rok była bym przeszczęśliwa :D wiktoriaOoO a powiedz mi bo mnie to zastanawia i jakos nie moge sobie wyobrazić czy te włosy bardzo przeszkadzają czy czuć je bardzo czy jest ok i po jakims czasie w ogole ci to nie przeszkadza a jesli chodzi o przyciemnienie koloru no to polecam :D tyle że jak ja zeszłam z blondu niestety wypadały włosy garściami i tak jest do dziś...

Gość madziog
oj czarna farba bardzo niszczy włosy ja juz robie 2-3 miesieczny odstep od farbowania bo bylabym chyba łysa:Dale kocham ten kolorek i bardzo mi pasuje:)znowu bede musiala farbic bo juz troche widac moj brazik:) Dostalam dzis moj kucyk powiem szczerze ze wloski syntetyki ale dobre gatunkowo bardzo ładne wszystko jest ok.ale mało tych wloskow na tej kitce i od dolu wychodza troche moje bo tasma nie jest na calej dlugosci zapiecia i teraz bede musiala kupic na Allegro taka tasme wloskow mysle ze na ok.10cm. powinna mi wystarczyc i doszyc do kitki aby je zagescic i na calej dlugosci zapiecia aby ladnie oplataly mi moje wlosy.Kurcze kucyk ma 45cm. dlugosci ,a jest masakrycznie dlugi nie wiem jak dziewczyny nosza je na dlugosc 60cm. bede musiala jeszcze isc do mojej fryzjerki aby mi je scieniowla troche i bedzie git.Takze musze jeszcze dolozyc do tego interesu:(ehh..

Gość angells
a moje mialy dojsc dzisiaj kurierem z DHL i dupa :( jestem wssiekla bo mowili mi ze dojdą a juz 18... bez sensu... ;(

Gość angells
doszły !!!! jeszcze nie zkladalam ale są super w dotyku niestety jest ich bardzo mało więc cienko to widze ... zaraz zobaczymy

Gość madziog
o kurka to masz chyba ten sam problem co ja:D:Dmoje tez zadkie.

Gość angells
madziog rzadkie ale swietnie komponuja sie z moimi wrecz idealnie :P jestem zadowolona puki co

hej dziewczyny:) mam zamiar przedluzyc sobie wlosy metoda clip in ok 45 cm. czy mozecie mi powiedziec czy do mycia wlosow i na noc za kazdym razem trzeba sciagac te wlosy z tasmy?? i jeszcze jedno bo ja mam z natury lekko falowane to jak zamowie wlosy naturalne proste to mocno bedzie widac??

Gość angells
karola na noc najlepiej ściągać bo sie plączą... myć.. jeszcze nie wiem bo od dzisiaj mam swoje :D dziewczyny ci napiszą a jesli chodzi o falowane wlosy to ja takie mam kupilam proste wlosy ale prostuje swoje takze wiesz... ::P:P:P jesli nie bedziesz prostowac to bedzie widac

Gość angells
zastanawialam sie nad nimi ale podobno nie są takie super nie wiem mi dziewczyny odradzaly long haira a jestem zadowolona wiec nie wiem czy jest sens sugerowania sie czyimis opiniami

Gość angells
http://images.g.folog.pl/images/3711-1175625-15e0342722edcc8f60e3ee7b2f3338ab http://images.g.folog.pl/images/3712-1175625-c41f8e4e5d813ad204234a3e301aa60c http://images.g.folog.pl/images/3710-1175625-b13cc4a87b17a737a83b4c20a3dddc49 na ostatnim zdjeciu widac przeswity niestety mam troszke jaśniejsze włosy w niektórych miejscach bee musiała po prostu przyciemnic zeby idealnie sie komponowały http://photos.nasza-klasa.pl/12491333/67/other/std/f88a3b437b.jpeg to zdjęcie jakies dlugosci mam wlosy normalnie Lece na dwóch forach ale napisze jeszcze raz co myśle o tym wszystkim jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości.. 1. Clipy to niesamowita rzecz miałam lekkie obawy z początku czy to dobry pomysł teraz nie mam żadnych wątpliwości i jestem pewna że będe powoli odkłądała na lepsze jakościowo włosy te które mam z long hair nie są złe ale chce odłożyć na coś co będe mi długo słóżyło 2. Clipów z początku w ogóle nie czuć to mnie zadziwiło praktycznie są jak moje niestety tak jest z początku po paru godzinach zaczyna boleć głowa jest to akurat normalne i znośne 3. poprawiają humor o 100% moje marzenie o długich włosach w koncu sie ziściło i chwala temu kto wynalazł clipy bez wiekszej ingerencji w strukture włosa 4. Każdemu kto ma jakiekolwiek wątpliwości na prawde polecam clipy :) Są cudowne i uzależniające jak bym mogła to bym chciala nosić je cały czas :D uwielbiam je po prostu i chyba już nie wyobrażam sobie życia bez nich :P To tyle ode mnie jk obiecalam tak wstawilam fotki :P 3 majcie sie cieplutko :* buuzioole

Gość angells
aaa i przepraszam za byka w słowie służyło to z szybkosci :P buziaki kobitki

nie wiem aniele ;p czy dobrze zrozumialam czy pytalas mi sie jak to jest z dlugoscia do pasa czy w ogole z tasmami. ale ja wiem jedno ze nawet mala ilosc wloskow na tasmie obciaza skroe..Bynajmniej u mnie..Po calym dniu czuje jak mnie skroa na glowie boli.Widzialam pare opini takich jak moje.Wiec cos w tym jest.I w cale treski nie byly ciezkie,ale da sie zyc.Tyle co sie bawie tasmami to daje rade.Tylko ze teraz czas na naturalis ;p...Widze fotke twojatą ostatnio,ale bynajmniej u mnie nie moge zobaczyc tych pierwszych trzech ehh. szkoda. No oby ci sluzyly.Wiadmo jak sie dba o cokolwiek to bedzie sluzyc ;) dobrze ze chcoiaz za takie cuda nie krzycza tysiace bo bym zbankrutowala ;p..WIADOMO SA TAKIE,ALE TE MAJA CENE PRZYSTEPNA :D a ten twoj to jak chce miec piekna dziewczyne,niech sie juz przyzwyczaji ;p bo inaczej wymien go na inne wlosy heh :) :P mi jedne wlosy zakupil chlopak w prezencie to byly pierwsze bo sie dowiedzial,ze czaje sie na takie cos.A kolejny rowniez i nie raz sobie przypnie zeby poswirowac ;p hm mm moze baba jest ja to nie wiem ;p;p;p

madziog ja mam od nich falowane wlosy..Jedna treske bardzo dlugą i mysle,żę wystarczylo by.No ale mozesz miec inne wymagania niz ja ;) wiec jeszcze sie poradz.Ale jesli chodzi o te syntetyczke to za takie ceny nie sa zle.Ja zamawialam hm.. ze trzy miechy temu i jakos sluzy.z3cm koncowek sie zniszczyly.Ale ladnie wycieniowalam i jest jak nówka..Fakt syntetyki swieca sie max,ale te od niech nie az tak.Ale maja ten polysk.Tez niech mi mowia co chce.Ale ja mysle,ze np jasne blondy bardzie widac ze sie swieca niz ciemne.Chociaz dlatego ze na blondach"jak odbije sie sloneczko" to az poraza hehe.Zart,ale mysle ze wiadomo o co chodzi. ale za tą cene mozesz sprobowac,i jesli chodzi o emodna to maja te aukcji pare i zawsze na jakiejs innej dojrzysz jak co dokladnie wyglada.Wiadomo zdjecie zdjeciu nie rowne ;p

MASZ RACJE TO UZALEZNIA.JA JUZ 5 LAT SIE W TO BAWIE I NIE WIDZE KONCA ;P TERAZ 6 ROK LECI :D aha jesli chodzi o klipsy nosze je za kazdym razem praktycznie,bo wiadomo jakis skok bez nich tez sie zdazyl.Ale bardzo malo mialam caly zestaw na sobie ale nie ma co sie łascic zeby zawsze przedluzac i zageszczac.Bo na dluzsza mete max obciazy to skrore i zarazem cebulki.Wiec chcemy zagescic i przedluzyc.robmy to czesto ale nie zawsze z całym zestawem :)

udalo mi sie otworzyc fotki Angel :D tak jak pisalałas ze duzo ich nie ma... Ale wiesz co mysle idealnie tak wyglada.I w pewnie z reke na sercu mowie ci ze maxxx naturalnie.Wlasnie mowilam ci ze fajnie bys wygladala w takiej dlugosci włoskow.Taka polowa pleckow ;p A blysk w oczach juz widac,moze dlatego ze ci sie podoba ;p Wiec jest dobrze nie przejmuj sie.. ps.Mozesz kiedys napisac jaki kolor dokladnie zamowilas,bo tak jak pisalam nie dawno ze zdjecia sie roznią ;)

Gość angells
wiktoriaOoO uzależniają cholernie mówie najchętniej wogole bym ich nie zdejmowala ale niestety boli skóra głowy przy dłuższym noszeniu :P hehe fotka wyszła śmiesznie ale byłam już po paru piwkach :P no a kolorek ogolnie zamówiłam 1b bardzo ciemny brąz z tego względu troche sie odróżnia bo zeszłam z czarnego koloru i zaczeły wyłazić moje naturalne czyli ciemny blond dlatego mysle ze sobie walne szamponetką ciemny kolor nie obciąży to moich włosów tak jak farba a przynajmniej będzie lepiej sie zlewać z moimi clipami no a co do gęstości to masz racje ale z moimi cienkimi włosami to na prawde jest ok wyglądało by bardzo nienaturalnie jak bym miała taką burze włosów a nie wspomne co by sie działo z moją skóra na głowie hehe :D :P

Gość madziog
Hej..kurde nie moge otworzyc tych zdjec??:( angells chyba nie zobacze tych twoich wloskow? Zamowilam dzis te wloski do zageszczenia mojej treski dwie tasmy na 15 cm.,a jak cos zostanie to bedzie na zapas w razie czego kiedys napewno sie przydadza:) No fakt po dlugim noszeniu clipów w ciagu dnia boli głowa i włosy sama juz nie wiem ..ja pamietam jak mialam slub to dwa dni z tym na glowie chodzilam,a jaka byla ulga jak je sciagłam :D zreszta od tresek tez boli bo to wszystko ciagnie cebulki wlosow ,no ale mozna sie troche poswiecic nie!::D:D dla takiego efektu:)

Gość angells
madziog ty chyba też siedzisz na forum na wizazu w tym samym temacie co ttaj tam tez mam taki nick jak tu i tam wyslalam inny adres teraz mi sie nie chce szukac bodajże na 17 stronie bedzie http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=17102606&posted=1#post17102606 Niestety ja w swoich na impreze polazłam w sobote :D a dzisiaj wlosy wyglądaja na koncowkach jak kupe siana ale to moj blad bo nie mam aktualnie niczego do pilegnacji tych wlosow tym bardziej ze pomieszkuje teraz u chlopaka i od niego raczej nie mam co wymagac jesli chodzi o kosmetyke i pielegnacje wlosow :D bo raczej facet do swoich wlosow nie uzywa jedwa iu albo odzywek :P:D

Gość madziog
To dziwne ze tak sie znimi stalo?Ja zanim moje umylam to troche przeszly jakos pierwszy raz mylam je po moim weselu i po dwuch weselach znajomych bo chcialam miec fryza z kreconych wloskow i dopiero potem je umylam aby sie wyprostowaly:)wydaje mi sie ze wystarczy je delikatnie przejechac prostownica i powinny wrócic do normalnego wygladu lekko je rozczesz tylko grzebieniem z szerszymi zebami i prostownica nie ma ich co czesto myc bo straca kolorek schodzi z nich troche farba moje niedlugo bede musiala farbic bo juz w niektorych miejscach widac taki jaby braz ciemny:) Na wizazu mnie nie bylo,ale co prawda niedawno sie tam zarejestrowalam zaraz sprawdze temacik:) Czekam teraz na moje tasmy z wlosami juz dzis mi wyslali kurcze ile ja do tej treski doloze juz bedzie blisko 100zl.i jeszcze do fryzjera musze isc jak doszyje do treski wlosy aby mi je pocieniowala zeby nie byla taka masakrycznie dluga:)ciekawe ile bedzie mi słuzyc ta treseczka??

Gość angells
madziog zaraz wypróbuje twoją metode dzisiaj kupiłam natural silk czy jakos tak jedwab do koncowek to i na moje bedzie i na clipy mam nadzieje ze koncowki wrocą do normy bo mam te clipy zaledwie 3 dni dwa razy założone a już sie poplątały masakrycznie przez co sporo ich powychodzilo z taśmy bede odkladać teraz na lepsze clipy bo te z long haira faktycznie nie zachwycaja :/ jeszcze zobaczymy jak je tym jedwabiem potraktuje :P