Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Go艣膰 sara2222
Moze mamy inne oczekiwania, ja nosi艂am w艂osy racoon, great lenghts, so cap....mam byc mo偶e inne oczekiwania wobec w艂os贸w i remy-hair nie spe艂nia ich nawet w 10%. Ja r贸wnie偶 mam sporo znajomych jakie znaj膮 te w艂osy i ich nie polecaj膮 w tym fryzjerek kt贸re nigdy tych w艂os贸w nie polec膮 swoim klientk膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 AlciaPralcia
Hej dziewczny.:) Co my艣licie o stronie doczepiane.pl i o zestawie za 190 z艂 50 cm 100 g naturalne oczywi艣cie? Moje konc贸wi s膮 rozdwojone i nie wiem czy mam je przyci膮膰( nie chce ) czy mo偶e zostawi膰.A i czy b臋dzie wygl膮da膰 to naturalnie je艣li moje w艂osy mam do zapi臋cia stanika a ja chce 50 cm doczepi膰.. S膮 to moje pierwsze doczepiane w艂oski i nie chce wyda膰 200 z艂 w b艂oto.W艂oski b臋de ubiera膰 na jakie艣 okazje i jak b臋dzie mi sie chcia艂o wi臋c mam nadzieje臋 ze d艂ugo wytrzymaj膮:) pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie polecam z doczepiane.pl bo s膮 rzadkie i zle to wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezenciki
a to ja sie pochwale ze zamowilam teraz wlosy ze Stanow, sa w drodze ... maja byc na poczatku Grudnia i wtedy sie pochwale jakie sa... po wielu probach kupna w PL chce sprobowac cos naprawde dobrego wlosy kosztowaly mnie 150 USD , jestem pelna nadzieji ze efekt bedzie zadowalajacy, dam znac jak juz je otrzymam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sara 222
sk膮d zamawia艂a艣 w艂osy? 150 dolar贸w to sporo kasy....plus pewnie wysylka, ba艂abym si臋 偶e te w艂osy to to samo co w pl, niestety o dobre w艂osy trudno , najlepsze to racoon, great lenghts i so cap te ostatnie s膮 w formie na ta艣mie ale niestety bez clip贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja z zagranicznych zamawia艂am kiedy艣 z headkandy, by艂y fajne bardzo g臋ste, ale zu偶y艂y si臋 podobnie. to jest kwestia gatunku w艂os贸w, jak s膮 indyjskie albo azjatyckie to szybko si臋 zu偶ywaj膮, wszystkie s膮 podobne, z r贸偶nych firm kupowa艂am. teraz kupi艂am europejskie w star my hair i s膮 inne, w og贸le d艂ugo ju偶 mam i nie matowiej膮, s膮 g艂adkie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezenciki
150 USD razem z przesylka juz. Zamowilam z firmy hmm Luxy hair rozwazalam tez wlosy Foxy lox, ale ostatecznie po wielu filmikach z you tuba porownuajcych te 2 firmy wybralam firme Luxy, Let's see ! biore pod uwage to ze sie zuzywaja jak kazde ... ale chce dostac od razu cos z czego bede zadowolona, ilosc w gramach za ktora place a nie to co w polsce 100 gram ze spinkami ... albo 80 gram ze spinkami za 200 czy 300 zl no kpina, a koncowki wlosow przezroczyste jak firanka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ola 2456
JA Nosz臋 w艂osy z COSMOSHOP i ich w艂osy zawsze nosze od 8-miesiecy do roku czasu nosze je CODZIENNIE jestem bardzo zadowolona. Je艣li dobrze si臋 o w艂oski dba to na d艂ugo nam pos艂u偶膮 a Jak je katujemy To nie dziwmy si臋 Temu ze si臋 niszcz膮 ....:) Bardzo Polecam mo偶na odwiedzi膰 ich sklepy stacjonarne Wroc艂aw Pozna艅 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ciekawejak w艂osy z luxy, 艂adne maj膮 zdj臋cia. a te indyjskie to jasne mo偶na i tak d艂ugo chodzi膰, ale po prostu z czasem si臋 ma ju偶 dosy膰 tego dbania :) czesanie, puszenie, wyg艂adzanie i tak w k贸艂ko... ja tam wol臋 dop艂aci膰 do europejskich i mie膰 lepszy gatunek. ale to te偶 zale偶y, bo jak mia艂am w艂osy d艂ugie to i indyjskie mi nie przeszkadza艂y, 艂adnie si臋 wtapia艂y. ale przy kr贸tkich w艂osach to nie da艂o si臋 ich opanowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezenciki
Niestety nie mieszkam w Polsce a tylko przyjezdzam czasem stad odwiedziny sklepow z wlosami w Polsce sa utrudnione dla mnie. Moim zdaniem mycie wlosow zbyt czeste najbardziej je niszczy. To nie sa wlosy w stanie juz wzrostu sa naturalne ale jakoby "martwe" i co zauwazylam po umyciu nigdy ten wlosy juz nie byl taki sam jak w dniu dostania przesylki. Poki co widze ze moja paczka "utknela" w Chicago i sie obawiam ze nie dojdzie do swiat :(. Czekam niecierpliwie i napewno napisze opinie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudia24
Podnosz臋 temat. Ja zam贸wi艂am sobie w艂osy z Cameron hair i tragedia nie mo偶na ich zwi膮za膰 w kucyka bo stercz膮 sztywno jak u lalki barbie. Teraz czekam na dostawe z doczepiane.pl zobaczymy czy to nie przereklamowany towar i czy faktycznie s膮 takie jak o nich pisz膮. Je艣li jeszcze raz trafi臋 na badziewie daje sobie spok贸j z doczepami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alka0212
@klaudia24 Napisz o w艂oskach z doczepiane.pl Ja te偶 mam zamiar zakupi膰 , ale dopiero po 艣wi臋tach poniewa偶 czekaj膮 na dostaw臋 :) Czekam na twoj膮 opinie i zdj臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny, a macie mo偶e jakie艣 fotki przed i po, ale 偶eby przed by艂o na do艣膰 kr贸tkich w艂osach? (do ramion), ch臋tnie obejrz臋, bo nie wiem czy to b臋dzie naturalnie wygl膮da艂o. a ta艣my Wam si臋 ods艂aniaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alka0212
Jak tylko w艂osy mi przyjd膮 wrzuc臋 zdj臋cia i opisze co i jak :) Mo偶e komu艣 to si臋 przyda :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂osy z doczepiane.pl rzadkie ? najg臋stsze zestawy w Polsce no ale c贸偶 dla niekt贸rych to pewnie za ma艂o - cyrk konkurencji na kafeterii trwa nadal, tak to jest jak mo偶na anonimowo szkalowa膰 i k艂ama膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anusiaa1990
Nie wiem w doczepanych nie kupowa艂am, bo nie maj膮 baleja偶y. Clip-in kupuj臋 w Star My Hair firma ma dobre opinie i te w艂osy rzeczywi艣cie s膮 naturalne. Kupuj臋 ten 艣redni zestaw 6 ta艣m a i tak s膮 g臋ste. jak swoje w艂osy si臋 ma wycieniowane, to nic nie wida膰. Ja mam baleja偶, to w og贸le w艂osy w og贸le si臋 nie odr贸偶niaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A wrzucaj zdj臋cia, kolejna 偶a艂osna reklama doczepiane.pl. Komu by si臋 chcia艂o zdj臋cia robi膰 i wrzuca膰 na kafeteri臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alka0212
Hahahah. To ze chce podzielic sie z innymi dziewczynami moimi wrazeniami dotyczacych doczepiane.pl i chce dac zdjecia zeby niektore dziewczyny mogly zobaczyc jak te wlosy wygladaja np kolor przy naturalnym swietle to wedlug ciebie jestem reklama ? W takim razie 80% wypowiadajacych sie tutaj i polecajacych jakas tam firme to zalosna reklama?? Walnij sie w czulko i nie oceniaj kogos po 2 zdaniach :)) Bo ja nie wychwalam tutaj firmy tylko chce pomoc. POZDRAWIAM :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezenciki
a ja polecam wlosy ktore zamowilam z Luxy hair ! swietna jakos co prawda oczekiwanie na paczke oplacenie podatku VAT to troszke nerwow ale warto :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzoana1234567
ja wpielam tylko dwie tasmy i moim zdaniem wlosow jest wystarczajaco,ale rzecz gustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shelove
Te偶 zam贸wi艂am w艂oski z cosmoshop ,,ciemny br膮z, 50cm,100 gr. I cho膰 struktura w艂osa bardzo fajna to g臋sto艣膰 ich jest do max 30cm,reszta to kilka wisz膮cych str膮k贸w,czy je艣li odczepilam je i przymierzylam(bo w opakowaniu wygl膮da艂y na w miar臋 g臋ste) jest mo偶liwo艣膰 ich wymiany na inne??szkoda mi wydanych pieni臋dzy bo to nie 20zl:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczytaj regulamin sklepu , tam powinno wszystko byc. W艂osy z doczepiane mi doszly niedawno.Jak ktos zainteresowany zdj to pisac :) 24073224 gg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej ja zam贸wi艂am w艂oski na stronce http://www.sklep.longhair.pl/ bardzo polecam ten sklep, wcze艣niej zam贸wi艂am u nich naturalne w艂osy pod ringi, ale teraz ringi 艣ci膮gam i b臋d臋 zak艂ada膰 sobie w艂oski na clip in :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiawlosy
ta pani ktora nachalnie reklamuje swoj sklep wyzej (clipinwlosy pl) to zwykla oszustka zostalam zablokowana na fb a moje komentarze wykasowane poniewaz upublicznilam ich oszustwo - podawanie falszywej wagi wlosow - w zestawie 70g wlosow jest max 55g a deklaruja 65 roznica to 20 PROCENT - jest to zwyczajne robienie idiotow z klientow - za kasowanie moich wpisow zadbam o to zeby kazdy dowiedzial sie jak funkcjonuje ta firma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiawlosy
klamie w zywe oczy ze 16 spinek z zestawu wazy 5g kiedy waza 15 gram a wiec wlosow w kazdym zestawie jest o 10 gramow mniej niz deklaruje - OSZUSCI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaamozebasia
to sie nazywa mania przesladowcza 艂膮czenie mnie z niewiadomo jakimi ksywkami to paranoja nigdy nikogo nie reklamowa艂am wpisuj臋 si臋 w ramach rewan偶u za zablokowanie mnie na facebooku nie lubi臋 cenzury ! kto艣 tu chyba pr贸buje odci膮gn膮膰 od tematu jakim jest ok艂amywanie na 偶ywca klient贸w 偶e 16 spinek wa偶y 5 gram贸w !!! udowodnicie 偶e jest inaczej to problem zniknie zamiast wertowac forum w poszukiwaniu i dopasowywaniu do autora wszystkich niewygodnych ksywek bo to zenada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darionia
Dziewczyny!!! b艂agam pom贸偶cie czy te klipy to rzeczywi艣cie nie niszcz膮 w艂os贸w ?? czy s膮 tutaj dziewczyny kt贸re nosza je juz np od kilku lat??? bo ja moje nosz臋 od kilku miesi臋cy i nie wiem czy to przez to ze nosz臋 te w艂osy clip in czy moze jeszcze cos innego ale bardzo wypadaja mi moje w艂osy...masowo az mozna powiedziec. Prosz臋 o odpowied藕 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magnoliaaaaaaaaaaaaaaaaa
witam Ci臋 Dariona! Nosz臋 treski juz od kilku lat i moje kole偶anki tez i jestem prawie pewna 偶e to 偶e w艂osy ci wypadaja to pewnie powodu musisz szukac gdzies indziej...winy tutaj chyba nie ma w treskach... ja uzywam klip贸w juz tyle czasu i 偶adnych skutk贸w ubocznych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PLUSY
ja tez nie mam skutk贸w ubocznych :) wrecz nie mog臋 nawet znale藕膰 jakiego艣 minusa na clip in w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagna89
w艂osy clip in na bank tobie nie niszcz膮 w艂os贸w ...tyle sie naczyta艂am o tej metodzie i og贸lnie tez je nosz臋 od 3 lat tak wiec szukaj innych powod贸w. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post