Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 18, 2007 jestem pod ogromnym wrażeniem działania tego produktu ;) wygładza cudownie skórę dłoni oraz świetnie przygotowuje paznokcie do manicure, który zresztą sama sobie wykonuję http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=4657 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od roku Napisano Listopad 18, 2007 uzywam kremow na noc i na dzien do cery dojrzalej i tez bardzo sobie chwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od roku Napisano Listopad 18, 2007 uzywam kremow na noc i na dzien do cery dojrzalej i tez bardzo sobie chwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myku myk 0 Napisano Listopad 18, 2007 ja uwielbiam ta firme :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 19, 2007 ja też :) zwłaszcza produkty antycellulitisowe :P i do biustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskooookaa22 Napisano Listopad 20, 2007 th :) musze się rpzejść do drogerii i oblookać z wyglądu podobne do SH :P ;) nie wszystko co drogie to dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo cenię sobie tę firmę Napisano Listopad 20, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita kiedyś poleciłaś Napisano Listopad 20, 2007 zestaw do mikrodermabrazji Lirene - kupiłam i uzywałam i był bardzo skuteczny. ty dobra kobieta jesteś, dzielisz się z innymi, dlatego kupię na pewno ten peeling, zwłaszcza że jak zimno to nie moge dojść od ładu z dłońmi Pozdrowionka zza pomarańczowej kurtyny PS. Z życzliwości doniosę uprzejmie że krem AA Nutri ujędrnianie na noc jest świetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2007 o to super :) właśnie miałam sobie na noc kupić bo mi się skończył to wypróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach