Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mjuzik

Muzyka do seksu i nie tylko

Polecane posty

Przy czym lubicie się kochać? Podawajcie nasze typy, zrobimy kafeteryjną playlistę ;) Zaczynam - dla mnie bezkonkurencyjne jest Portishead - Glory Box :D

Gość hej sokoły

Gość siemankoooo
pokaż na co cię stać gosi andrzejewicz:P

Gość ja piergole
Dolores, ta muzyka to dla uposledzonych ludzi sluchowo co nahwyzej, wszystko co ze stajni amerykanskich padalcow powinno sie puszczac ludziom ktorzy dzwonia na blekitna linie zeby ze soba szybciej skonczyli . Dla prawdziwych koneserow muzyki tzw poscielowej polecam " Touch and go - Straight To Number One (Dreamcatchers Mix). phhhh Timbaland muzyka do kochania , chyba na dyskotece zerznac dupsko jakiejs lapucerze :D

The Cure - Lullaby, Close To Me Chris Isaak - Wicked Game Air - All I Need D\'Angelo - How Does It feel, Send It On i oczywiście Chicken Grease... c.d.n.

Gość fan prostych rytmów
Fasolki i Tęcza;)

przy czym sie lubie kochac? hm... to przede wszytskim zalezy od nastroju, jesli jest to namietny seks to cos w stylu: Kancelarya - zabiore cie jesli jest to po prostu \"bzykanie sie\" to wszytsko co mi wpadlo w ucho :) ale pamietam co lecialo podczas mojego pierwszego razu a wiec: michael jackson - who is it michael jackson - liberian girl george michael - father figure cock robin - the promise you made the hooters - all you zombies o.n.a. - drzwi chriss Isaak - wicked game nazareth - love hurts point break - freaky time i z tego co pamietam wolne piosenki z pierwszej plyty varius manx (jeszcze z anita lipnicka) uwielbiam wolne ptaki... mmm.... ale sie rozmarzyłem....

Gość jeśli chodzi o pierwszy raz...
jeśli chodzi o pierwszy raz to ... Yosuah N' Dour i Nenneh Cherry "7 seconds" do tej pory działa ;) jako bodziec pozytywny

piwrwsza plyta Varoius Manx to był "Elf" ? tak mi sie kojarzy "pocałuj noc" fajna :D pioseneczka no i byłam piekna i mloda... echhhh... to były czasy :P

Gość a ja tęsknię
Tomasz żółtko "Kochaj mnie i dotykaj" :P

_FIGO-FAGO_ nie smuć się teraz też nie jest źle ;) powiedziałabym , nawt że lepiej ;) większa świadomość daje większe szczęście uśmiech proszę ;)

sporo jest takiej muzyki czasem niekoniecznie pościelowej ;) wystarczy, że wiąże się z przyjemnymi wspomnieniami ja jeszcze mam pamięćdo zapachów też przywołują fajne wspomnienia

kurcze u mnie to jest tak ze gdy słysze jakas ulubiona, wiekowa piosenke to wracaja wspomnienia... i robi mi sie tak jakos.. :( bo wiem ze pewne rzeczy juz niegdy nie powroca... niestety...

Gość kokosz
Przeleć mnie w tej koniczynie :D

Gość jesli DELERIUM
to FALLEN