Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamaaaaaaaaa

Revlon color stay-czy naprawde taki dobry?

Polecane posty

Gość młoda mamaaaaaaaaa

hej kobitki,mam pytanko o ten podkład bo jest drogi a chce go sobe fundnac,bo czytałam ze jest dobry.mam cer troche z tradzikiem ,i swiecaca sie w miejscu T.Wiec pytanko 1 czy sie nie swieci twarz po nałozeniu, 2czy matuja 4 na jak długo ,5-czy dobrze kryje? podpowiedzcie kobitki z róznymi typami cery

Gość mbmb
ja mam ten podklad i uwazam, ze lepiej nie moglam trafic, a tez mam problemy z cera. kupuje go juz drugi rok. poza, tym jest strasznie wydajny.

Gość młoda mamaaaaaaaaa
a jaki kolor masz do jakiej karnacji??/ja ma blada cere,lekko rózowa ale nie lubie byc blada.ae podobno teraz modne i ladna cera ładnie ygłada.

Gość mbmb
Ja akurat mam 7 i 11, ale mam ciemna karnacje, bo jestem brunetka i zreszta po tacie. ale masz racje jasna cera jest teraz bardzo modna, chyba juz w tamtym roku tez byla. cera opalona, a szczegolnie spalona w solarium wyglada nieestetycznie i prostacko...

moim zdaniem kryje naprawde bardzo dobrze :) matuje dobrze. rozprowadza się tez nienagannie - ja mieszam go troche z kremem, bo moze wysuszac lekko :) mam jasną karnację i używam koloru 04 sand beige. jest w sam raz, mimo,ze w buteleczce wygląda na trupio blady :) ja swój podkład kupiłam na allegro i zapłaciłam z przesyłką 36 zł (cena w sklepie jest podwójna).

Gość młoda mamaaaaaaaaa
a te dwa odcienie mieszasz czy poprostu raz ten ,raz ten?

Gość młoda mamaaaaaaaaa
oooo to faktycznie jest róznica w cenie a czemu tak?bo faktycznie mozna z ta cene kupic 2 podkłady.czy masz linka do tej stronki?

Gość młoda mamaaaaaaaaa
weszłam na allegro i sa po28zł czy to aby ie podróbki????????????

Gość mbmb
nie, nie mieszam. ten ciemny to na lato, bo mimo wszysto mam ciemniejsza cere niz zima, a slonce latem mnie szybko opala.

to nie są podróbki. To tylko w Polsce Revlon nadal uchodzi za markę niemal selektywną.... w Stanach jest na poziomie Maybelline i L\'oreala, takze cenowo....

Gość to jest jaks podroba
wszystkie moje revlony, kupowane w sklepie sa o pojemnosci 30ml i maja matowe , czarne, kanciaste zakretki.

do postu nade mną to Ty nie wiesz, ze podklady europejskie i te ze Stanow sie miedzy sobą róznią nazwami, buteleczkami ,ceną.....?

Gość mbmb
To nie sa podrobki, tylko dawne opakowanie. ja osobiscie tez mam jeszcze 3 te stare buteleczki. teraz revlon ma inna linie i ksztalt, nawet kolory sie troche zmienily. ja kupuje je w sklepie od ponad 2 lat, wiec dobrze o tym wiem.

Przepraszam, a skad wiesz,ze ten podklad jest ze Stanow? Moze jest przelewany w jakiejs komorce , czy garazu?

Ja tez mam stare butelki , bo uzywam revlona od kilku lat i sa inne niz na zdjeciu.

:D tak, a sprzedawcy sami rozlewają 1000 szt podkladow w garazu każdego ranka. wiesz co w komentarzach na allegro czytalam ze jedna kobieta nie jest zadowolona z podkladu bo smierdzi spirytusem i pewnie sprzedawca sam je rozlewa. (a wystarczylo pojsc do douglasa is prawdazic, ze te sklepowe smierdzą tak samo) deja vu? :D

Gość młoda mamaaaaaaaaa
no to się zastanawiam nad tym zakupem-najpierw chyba pójde do daglasa i go powacham,hihi

To , ze smierdzi spirytusem,czy denaturatem to faktycznie porawda, sklepowe tez maja taki zapach. Ta cena jednak jest naprawde niska i jak dla mnie jest to podejrzane. MOze sie myle.... A swoja droga skad wiesz,ze sprzedawcy sami rozlewają 1000 szt podkladow w garazu każdego ranka? Wystarczy, ze zrobia 10-20 sztuk dziennie, to i tak sa niezle zarobieni.

Gość hellou
hej czy ktos jeszcze kupował na allegro???

Gość hellou
czy ktos uzywa tego zalegro???

Gość michał10101
myszko najlepszy podkład to Laura Mercier albo Shu Uemura... ale u nas chyba nie znajdziesz, buziaczek mitch

Gość w galerii centrum w wawie
mają ten podkład promocji za 59 zł

Gość Revlon - moj przyjaciel
Mam ten podklam od 2 lat, cere mam mieszana, a podklad jest idealny, doskonale kryje niedoskonalosci, trzyma sie na mojej buzi ponad 10 godzini wcale nie potrzebuje poprawek w ciagu dnia, doskonale matuje. Jest moim idealem, a naprawde przetestowalam juz wiele podkladow, nawet tych z drozszych polek. Revlon Color Stay jest idealny! Jest najlepszy

Ta buteleczka z Allegro tego podkładujest starą serią tego podkładu. Od roku w sprzedaży jest mowa wersja, ulepszona ze specjalną "siateczką", nie kupuj tego starego podkładu, kup nowy produkt, teraz w drogeriach naprawdę można go kupić za 59 zł, a wystarcza na bardzo długo.

Nowy podkład Revlon Color Stay jest ze specjalną technologią "Soft Flex", lepiej sie rozprowadza, jest świetny.

Gość jak to z mieszaną cerą masz pe
wnie rozszerzone pory, więc odradzam :O, dla mnie to totalny bubel i nie rozumiem zachwytu nad nim. oczywiście jeśli masz poważne zmiany na twarzy, to będzie ok, bo ci je zagryje, krycie ma mocne, ale kosztem wielu innych rzeczy. osadza się w porach, nie stapia się bo jest ciężki, nie wygląda wcale naturalnie, czujesz że masz oblepioną twarz i kiepsko się rozprowadza (trzeba stosować bazę lub mieszać z kremem). za tę kasę, odradzam!

Rewelacyjny jest. I ja też kupuję na allegro. :) Już 3 buteleczkę mam, a bratowej zamawiałam 2. :) I nie są to podróbki. :)

Gość niedawno byłam w tunezji
dla mnie najlepszy - jedyny podkład, który matuje skutecznie i na długo, jest trwały, wygładza i dobrze kryje, uwielbiam go i nie zamienię na żaden inny.. rozprowadza się dobrze moim zdaniem