Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różanolica

Mam 20 lat ,wyszłam za mąż majac nie całe 19 i jestem szczęsliwa

Polecane posty

Gość ffffffffrrrrrrrrrrrr
wszystkiego dobrego dla slicznego( napewno taki bedzie) maluszka i jego rodziców..

Gość Dziękujemy baaaaaardzooD

bólszybko mija ... a karmienie to sama przyjemnosc a nie ból ...

Gość mama witaminka
na poczatku boli,ja mialam nawet brodawki popekane ale potem juz sie mozna przyzwyczaic smarowalam macia jakas ale nie pamietam to dwa lata temu bylo dobrze ze sie nie boisz ja swoj porod bardzo mile wspominam u mnie szybko poszlo mialam tylko naciecie krocza a w sumie to rodzilam 10min a bole mialam od 20a urodzilam o 23

prosze bardzo tylko nie wiem komu, ale cóż..............

Gość facet 19 latki
moja dziewczyna dzis zaproponowala slub i dziecko to powiedzialem jej zeby sie pukła w łeb :D

jak weszło to i wyjść musi tylko mniej przyjemnie ....ale potem jest nagroda o wadze srednio 3 kg

a dlaczegp facecie 19 ?

Gość facet 19 latki
to byłam ja -czikulinka

Gość facet 19 latki
bo jest za młoda!!!! i to jej odpowiedziałem !!!! powiedzialem ze jak bedzie miala dziecko to dyskoteki odpadaja!! ( ona to bardzo lubi)

ja sie nie dziwie czikulince ze ma takie stanowisko, pozniej w wieku 20 paru lat bedziecie lataly z dupami po kochankach bo maz bedzie wam sie wydawal nudyny a wy bedziecie twierdzic ze sie nie wyszalałyscie cie

czyli krótko mówiac jesli piszesz prawde jestes mądrym facetem

oj jacku ? a wiesz jakie są statystyki i kto wiecej zdradza? faceci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mama witaminka
tylko tak mi sie wydaje ze to wlasnie faceci lataja za babmi bo im zony nie chca dawac!!i to wlasnie facetom sie kobiety nudza i lataja

moim zdaniem to faceci robią sie nudni w łóżku i potem krach i bach , jedno w lewo- drugie w prawo...

Gość mama witaminka
podnosze

Och, ileż ja mam fanek :D Autografy prześlę pocztą :P Jak ktoś mnie krtytkuje to mam to w duupie, bo wiem, że postępuję słuszne. Skoro wy tak zaciekle bronicie swojego zdania widać że leży wam coś na wątrobie i same sobie chcecie udowodnić jak jesteście szcześliwe i spełnione. Z prostaczkami, które nie potrafią w sposób kulturalny dyskutować nie mam zamiaru wchodzić w polemikę, nie będę się zniżała do ich poziomu. Osiągnijcie coś w życiu poza urodzeniem dziecka (co potrafi każda) wtedy porozmawiamy.

Gość pytam sobie...
chinko ja cie nie krytykuje tylko pytam po co tu piszesz? Chyba Cię to bawi ze wywolujesz awanture. Napisalas juz ze ty masz inne priorytety i my to przyjęlysmy do wiadomości o co ci jeszcze chodzi?

Gość mama witaminka
no wlasnie z prostaczkami ktore nie potrafia w sposob kulturalny dyskutowac strzelilas w dziesiatke!!!napisalas wlasnie o sobie

Gość mama witaminka
no wlasnie z prostaczkami ktore nie potrafia w sposob kulturalny dyskutowac..... strzelilas w dziesiatke!!!napisalas wlasnie o sobie nie jestes w temacie wiec nie pisz sprawa ciebie nie dotyczy bo nie masz dzieci i nie jestes nastolatka

Sedno sprawy :D Bawi mnie to jak się burzycie i za wszelką cenę staracie się bronić słuszności własnych wyborów :D Nie piszę że ty mnie obrażasz, ale ci którzy piszą o mnie per zdzira i życzą gnicia w śmieciach :D Sorry, nie tędy droga, nie jesteście mnie w stanie obrazić :D

Gość mama witaminka
a tak wogole to my mamay bardzo duzo osiagnelysmy!!mamy swoje rodziny,mezow dzieci to jest dla nas najwazniejsze... nie kazda moze to miec

Szkoda mi dziewczyn, które tak zatraciły własne ja, że nawet w niku podkreślają to, że są matkami. Nie ma nic gorszego niż mamuśka pozbawiona własnej wartości, dziecko nigdy nie będzie cię szanowało.

Bo nie każda zadowala się byle jakim facetem byle tylko kogoś mieć, w rozumkach niektórych lasek życie bez faceta nie jest nic warte, nawet jeśli nie kocha ale trzeba kogoś mieć :O

Gość mama witaminka
chyba bardzo sie myslisz jestem z tego dumna z jestem mama i uwielbiam jak moje dziecko mowi do mnie mamusiu

Gość pytam sobie...
danuto nick jest dopasowany do dzialu forum bardziej tu pasuje "mama" niz "danuta"

Gość zapraszam na dyskuje ogolna
tu nie ma dla was miejsca

Gość mama witaminka
czy kiedys w przyszlosci bedzie uczyc swoje dzieci (jesli wogole bedziecie miec???)takiego egoizmu??