Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

ojej przepiekne ale fakt cena... anie masz jakiejs babci czy cioci ktora sama dzierga na szydelku? moze ktos by ci zrobil... Ja mysle o chrzcinach tak na koniec pazdziernika (laczona imprezka z naszym slubem koscielnym) i dzieciaczka bede musiala mimio wszysko do kosciola juz chyba ubrac w kombinezonm na ale potem na imprezie trza sie przeciez ladnie zaprezentowac haha

a co do wozka to byl moj pierwszy typ, juz przed ciaza nawet haha podoba mi sie bo jest klasyczny... ale po ogladnieciu go dokladnie i po ziuzuaniu stwierdzilam ze jest dla mnie za miekki (jest na paskach) i balam sie ze po roku uzytkowania bedzie sie gibal w kazda strone, no i ma 1 budke a mi zalezalo na 2 ale pozatym i tak mi podoba :-)

Nikt niestety nie umie na szydełku u mnie robić, ale będę śledzić może ktoś podobne będzie sprzedawał używane... zobaczymy, ja też planuję chrzest na koniec października... Jeszcze taki wózek znalazłam, też mi się podoba tylko nie wiem czy ni za jasny. http://www.allegro.pl/item369244759_wozek_gondola_spacerowka_.html Jak wróci mąż z pracy to mu pokaże zobaczę co powie.

a przepraszam on nie jest na paskch tylko na tych plastikach ale dla mnie i tak za miekki ale to oczywiscie rzecz gustu

Gość chimerka
Witam dziewczyny, urlopuję sobie do końca tyg. w Polsce i obydwie mamy rozpieszczaja mnie do granic mozliwości, tesciowa zapodaje takie smakolyki, ze chyba po powrocie dupsko mi rozerwie:) Szylusia, zazdroszcze biustu, ja poki co podskoczylam o jeden rozmiar w miseczce, z B na C, ale C to w koncu nic imponujacego choć moj Misiek jest absolutnie zachwycony:) C to tylko C ale ta krąglość biustu jest rewelacyjna. Brzusio mam wciaz male wiec obywam sie, poki co bez rozstepów gdziekolwiek. Uzywam Erisa, foliacyt, a teraz mama mi kupila taki wloski specyfik w malej buteleczce, ale jeszcze sie na niego nie przerzucilam, bo skoro Eris skuteczny to nie wiem czy bede zmieniac. Poki co obywam sie bez skurczy w lydkach, ale magnez mam juz kupiony just in case... I wg teorii Karusi mojej Zuzi tez zaczynaja rosnac wloski, cos chyba niezbyt geste bo miewam zgage, po sokach owocowych, ale niezbyt często i nie jest jakas specjalnie uciążliwa... Poszukam na allegro zaraz x-landera, ale do tej pory nic ciekawego nie bylo wiec pozostanie mi chyba nowka sztuka ze sklepu. Pozdrawiam cieplutko!

a śmiej się śmiej ;-) zobaczysz sama... a co do mam to daj się rozpieszczać jak masz przez kogo być rozpieszczana...zazdroszczę ci pozytywnie...

o rety,ale fajnie sobie tu plotkujecie:) ja własnie robie buły na parze\"pampuchy\".pare miesiecy D kupił mi zajefajny garnek do got.na parze no i w koncu go odkurzyłam. a jak mi sie chce dzis pic,o rety,zaraz pekne od wody. w sobote wypiłam pare łyków wina grzanego,kurcze,mam wyrzuty sumienia,ale taka miałam ochote. anabana,fakt wózek wyglada jak nóweczka!rety,jak bardzo ciesza takie trafione okazje. lady,ten koronkowy komplecik jest przesliczny. ja nawet jeszcze nie pomyslałam o ubranku do chrztu.choc o samej tej uroczystosci mysle od czasu do czasu,a to dlatego,ze martwie czy aby ksiadz z mojej parafi nie bedzie mi robił jakis problemów,bo ja przeciez po rozwodzie,a moja zosienka jest dzieckiem z drugiego,wolnego zwiazku.chyba mnie szlag trafi jak usłysze jakies wywody,a juz sobie wyobrazam nerwy mojego D,tym bardziej,ze on nie wierzacy i niezbyt pochlebnie podchodzi do tego tematu,no ,ale to ja podejmuje taka decyzje.moi synowie sa ochrzczeni i córunia tez bedzie.jak nie w parafi obok,to w jakies innej.

mmala u sas tez bedzie problem z ksiedzem, bo zapowiedzial ze do slubu musimy miec nauki przedslubne a my ich nie mamy i ja juz raczej nie zrobie ze wzgledu na ciaze a potem na dziecko a maz w pracy 3 tyg poza domem wiec tez nie ma szans nie mowie juz o chrzcinach co sobie wymysli, i tak jak twoj D moj K tez jest antykoscielny ... no nic podejdziemy zapytamy ile ta przyjemnosc bedzie kosztowac a jezeli nie bedzie chcial to sa inne parafie ktore nie robia problemow... ja tez ostatnio usiadlam i robialam nawet liste gosci...

ja też w drugim związku,tylko w pierwszym miałam sam ślub kościelny a teraz mam sam cywilny.Jak nie w tej parafii to w innej...takie jest moje zdanie.Teraz księża wiedzą ,że jak nie wezmą od ciebie za chrzest to ktoś inny to zrobi...

no wlasnie, ja nie mam zamiaru ani sie go prosic ani obiecywac ze bede chodzila co niedziele do kosciola... zapytam wprost i juz :-)

a pozatym oni powinni sie cieszyc ze chcemy chrzcic i chowac dzieci w wierze a nie odmawiajac zniechecaja mlodych do kosciola, no ale to jest wlasnie polska...

Lady Mia napisz do obsługi allegro i opisz im sprawę, dołącz maila od tego gościa, bo to jest zwykłe oszustwo- w takim przypadku śmiało można wystąpić o zawieszenie komuś konta

hej. Nie moge spac os samego rana. Dzisiaj po te wyniki. Zaczynam coraz wiecej myslec, ohh.... Karusia-> ta sukieneczka jest super! Chyba tez dzisiaj przesledze stronki w poszukiwaniu czegos dla mojego malego faceta:) Ale sukieneczki sa po prostu cudowne. Ananbanana-> wozeczek jak nowy, udalo sie Tobie! A co do kosciola i ksiezy... to ja nie rozumiem czasami... nie chcac ochrzcic krzywdzi dziecko a nie rodzicow dziecko, a czemu ono jest winne? Wogole szkoda slow.

czesc Gimelka, glowa do gory 3mam kciuki za twoje wyniki... ja juz tez wstalam pije kawe i wcinam szarlotke... pogoda nie zbyt szaro, i chyba wietrznie a bynajmniej bez slonca a jeszcze teraz zobaczylam w tv ze ma u mnie padac i zapowiaduja tez burze...

ide tez zjesc sniadanko i mykam po wyniki. do pozniej

Cześć dziewczyny. Gimelka napisz co i jak. Widzę, że wy już daleko w przyszłość zaglądacie. Ja temat chrztu pomijam. Także nawet się nad tym nie zastanawiam :). Zrobiłam zakupy wyprawkowe i mam juz: Dla mnie: podkłady poporodowe majtki jednorazowe Dla Mikołaja: wanienka x2 komplet pościeli x2 komplet pościeli x2 (musze jeszcze dokupić kilka) okrycie kąpielowe x2 piueluchy tetrowe 40 szt wkłady do pieluch podkłady pod materac frottowy podkład z ceratką, taki przewijak przewijak na łóżeczko podgrzewacz do butelek smoczki butelka zaczep dla smoczka termometr do wanienki szczoteczka i grzebyczek zestaw do paznokci prześcieradło frotte z gumką x2 kocyk x3 myjka materacyk do kąpieli aspirator do noska rożek I pewnie jeszcze dużo innych rzeczy o których zapomniałam. A i musze się pochwalić, że jeden egzamin juz zdałam :D Jeden za mną. Jutro kolejny, ustny

Gość gość czytający
Podczytuję was troszeczkę i tak sobie myślę po co wy chcecie chrzcic dziecko, jak sami nie żyjecie zgodnie z wiarą. Przecież jak nie chodzicie do kościoła, nie modlicie się to jak t dziecko będzie wychowywane i po co ma być chrzczone... tak dla zasady? Dla rodziny, bo co ludzie powiedzą???? Zastanówcie się. Może lepiej jak podrośnie i samo zdecyduje czy chce być ochrzczone...

Gość gościu czytający
czy dla Ciebie osoba wierząca, to ta która co niedzielę biega do kościoła, a potem w domu napierdala własna żonę i dzieci czy ktoś kto żyje według zasad pisma świętego i na codzień stara się być dobrym człowiekiem? dla mnie ważne jest słowo boże, a nie słowo ludzkie czyli to co głosi ksiądz z ambony

Gość gość czytający
No ale kim dla człowieka który nie zna Słowa Bożego, który nie jest praktykujący jest Bóg? Msza Święta- Eucharystia to sakrament, chrzest też jest sakramentem. To poco wogóle robić całą tą imprezę, przecież można po prostu nadać imię bez zanoszenia go do kościoła... a tam to wszyscy świętych udają... że będą wychowywać go w wierze...w jakiej wierze jak w domu o Bogu się nie mówi?

zgadzam sie z wpisaem powyzej... wiara a kosciol to w polsce 2 rozne sprawy... ja wlasnie wrocilam z placu, jutro znowu 3 godz i w czwartek z rana egzamin... Oczko no niezle te zakupy... :-)

przepraszam 2 wpisy wyzej... gosciu czytajacy, uwazam ze wiara tak tak osobista sprawa ze nie powinno sie o tym dyskutowac... kazdy zyje po swojemu i nikt nikomu sie nie musi tlumaczyc a ty wchodzisz i probujesz umoralniac... po co..?

hej dziewczyny na ogolnym mnie olali wiec zapytam sie Was. Macie juz wybrane wozki? Ja ostatnio wpadlam na jeden fajny ale zastanawia mnie czy nie jest za ciezki, bo gondola wazy 15 kg a spacerowka 13,7. Juz sama nie wiem czy to nie za duzo :o Ile waza te co Wy wybralyscie? jakby kros chcial zerknac to podaje linka, tam jest fajne wideo jak go sie sklada- obejrzyjcie. http://global.skate-pegperego.com/?l=en&p=2

julka to zalezy czego ty potrzebujesz, czy mieszkasz na parterze czy na pietrze czy bedziesz musiala go dzwigac czy nie?? sklada sie nawet fajnie, jedna osoba nie powinna miec z tym problemu a to plus... ja nie mialam problemu z waga wozka bo mieszkam na parterze i nie musze pokonac ani jednego schodka, dzwignac tylko bede go musiala do auta, ale moj tez sie super sklada i rozklada a gondola jak i spacerowka nie sa ciezkie, ja kupilam taki wozek retro 1str albo 2str wstecz sa linki do tego wlasnie wozka :-)

a co gosciu czytajacy o nas wie, ze odwazyl sie tak napisac? Moje wyniki DOBRE!! tzn. nie mam bialka i bakterii. Mam pojedyncze pasma sluzu ale pielegniarka u ktorej odvieralam wyniki powiedziala ze to w normie w ciazy. Uspokoilam sie troszke i czekam z niecierpliwoscia i wiekszym optymizmem na czwartkowa wizyte u gina:)

Gimelka to suuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie martw sie ja tez mam sluz bo tak jak mowila pilegniarka to norma w ciazy a im ciaza starsza tym wiecej tego sluzu..

hmm no mi osobiscie sie nie widza, bo sa za niskie-bo ja jestem wysoka, i maja miekka gondole ale hmm ale za ta cene caly zestaw to kuszace...