Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

oczko jakoś nie wyglądasz jak szympans ale teksty leciały dobre jula--->ja też cyce robię jak przestanę karmić.To kosztuje 6.000-10.000zł Ale nie chcę jakiś mega tylko Duże C.Oczko już widziała co trzecie dziecko robi z cyckami.No nie z cyckami .bo te są ok ale z sutkami.Mogę sobie je zmierzyć linijką.hehehe:-) gunia---.moja jak skończyła 3 mies zaczęła dostawać deserki i zupy bez mięsa bo za niedługo chyba wracam do pracy i musi umieć jeść łyżeczką

Cześć. Wyglądam :D Ale się gole :D. Hehehe :D Ja już w domu, zrobiłam zakupy do tego. Kurna ja nie wiem kto te ceny świruje. Coraz więcej płacę za coraz mniej. Miki jeszcze dosypia po spacerze. A mi jakoś tak samotnie. Zaraz zrobię jakąs zupę, bo bigos wyszedł pierwsza klasa, jeszcze go o pierwszej doprawiałam. Jeszcze z raz go pogotuje i super. Wrzuciłam miśki do prania. Zobaczymy co z tego wyjdzie. I tak tylko część bo wszysktkie mi się nie zmieszzą. Poza tym nie mam zielonego pojęcia gdzie mąż je zapchał.

Pokusiłyscie mnie z tymi deserkami-moze na mikołajki moj synus dostanie nowe papu?zobaczymy... Karusia-wiem...ja tez mam wyciągniete sutki na maxa,nawet nie zdawałam sobie sprawy ze takie beda. a propos mikołajek to kupujecie cos swoim dzieciakom?Ja mojej kiungusi napewno ale małemu to nie wiem co?bo ciuchow ma az za duzo,kosmetykow mam tez mały zapas,zabawki mi sie w chałpie nie mieszczą...ech...sama nie wiem.Oczko to podwojnie chyba obkupisz małego-bo to i imieninki chyba obchodzi prawda?

o matko ja wiedzialam ze piersi sie wysiagaja od karmienia ale sutki???!!!!!!!! ja jak narazie wogole nie widze w nich roznicy ale ze nosze rozm d a pierwsze staniki do karmienia mialam e to boje sie ze mi sie poprostu powyciagaja i bede wygladala jak babka z buszu;-P smaruje sie mustela do cyckow ale nie wiem czy ona cos pomoze hmmm a na mikolajki to nie wiem i tak praktycxznie caly czasjej cos kupuje ciuchow i zabawek ma w brud...to chyba syndrom pierwszego dziecka hahaha

Ja też nie wiem co kupię. Cały czas coś dostaję. Od mojej mamy w prezencie mam zamówić, ten stojak z ławeczką little tikes. A imieniny Mikołaja są we wrześniu :)

Hej dziewczyny. Ale ja Wam zazdroszczę. Jeszcze w grudniu chciałam do Was dołączyć, nie zdązyłam, bo straciłam dziecko. Czytam Was co kilka dni, śledzę Wasze losy i zmagania z życiem i karmieniem i kupkami itd. Dzis mam doła, mega doła - właśnie mija rok jak zaszłam w ciąże. I wyje, wyję jak zbity pies. Po poronieniu (grudzień)starałam się o drugie, nie zaszłam w ciążę. Pomyślałam, że za bardzo chcę - powiedziałam sobie, ze nie chcę, gadałam z meżem, decyzja, kończymy starania. Ale lekarz znalazł jakieś przeszkody do wypisania tabletek. No to stwierdziliśmy, że zdajemy się na los. Mija pół roku, mimo braku zabezpieczenia w ciążę nie zachodzę. Boli jak diabli. I nawet nie mam z kim o tym pogadać. Czytanie Was jest jak nałóg. Pozdrawiam wszystkie piszące tu dziewczyny i ich maleństwa.

Cześć kobitki :) Chusta jest rewelacja , absolutnie, najlepszy zakup jakiego dokonałam , Dzieki dziewczynki za rade , normalknie kto nie ma niech kupuje bo życie z chustą jest łatwiejsze:)))))))))) Michasia dzisiaj skończyła 3 miechy ale ten czas leci...

Gość ___chimerka___
Karusia - jak karmienie Miski? Dajesz radę w nocy samą wodą? Jakie deserki podajesz? Moja Mala za 2 tygodnie konczy 3 miesiace wiec moze tez wprowadzę jej cos dobrego. Yennyfer - trzymam za Was mocno kciuki, za Ciebie i mala fasolinę, która na pewno w grudniu pojawi się w brzusiu

Yennyfer-> nie wiem czy czytałaś moje wynurzenia na początku ale ja wpadłam po tym jak stwierdziłam, że nie mogę mieć dzieci bo przez 5 lat nie używaliśmy zabezpieczenia. Czasem tak jest ale za cholerę nie wiem czemu, ja całą ciąże myślałam że jej nie donoszę, po za tym mam dwie znajome które były w podobnej sytuacj jedna już jest mamą a druga narazie się nie stara bo się boi. także trzymaj się ciepło, się nie stresuj, trzymam kciuki, dacie radę :-)

yenny przepraszam , ale musze się spytać babeczek ile razy sterylizują sprzęt?bo ja strylizuje po kazdym użyciu, mam jobla i przesadzam ????

ja nie sterylizuje bo sutków sie nie da:-) deserki je moja misia i zupki.Deserki to np:marchewka,marchewka z jabłkiem,marchewka z dynią cycuszki mam fajne 75 D rozmiar o dziwo ale sutki maja chyba 3 cm jak nic bez kitu oczko --->wolno ci to potwierdzic;-) yenifer--->❤️❤️❤️głowa do góry-zobaczysz ze i na ciebie przyjdzie pora skarbie

tez uwazam ze chusta jest mega fajna i jak miałabym do wyboru:tylko chuste lub tylko wózek wybrałabym chuste.Sprawdza sie dla dziewczyn które same sobie musza radzic

Gość anabananna1983
yenni trzymam kciuki!!! ja podobnie jak malir czekalam na core dlugo,jakies 3 lata kochaismy sie bez zbezpieczen z mysla o dziecku ale nie wychodzilo w tym miesiacu w ktorym zaszlam w ciaze robilam nawet testy owulacyjne w mnienane dni plodne i byly negatywne wtedy calkiem sie zalamalam odpuscilam sobie i zajelam sie remontem mieszkania wogole nie myslac o ciazy i dziecku... po miesiacu remontow okazalo sie ze jestem w ciazy... tez holernie sie balam bo moja sis tezstracila dziecko ale jednak sie udalo... yennifer z wlasnego doswiadczenia moge ci poradzic zebys sobie odpuscila nie myslal o tym i zajela sie czyms co w calosci cie pochlonie-wiem ze to trudne ale tylko to moge ci poradzic a pozatym glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pliszka chyba przesadzasz ;-)

cos wam opisze:smazyłam racuchy na obiad.wieczorem zostały 2 takie ciemnawe bo smazone na koncu,mało oleju juz było.Nalałam wode do wanny,wziełam te 2 racuchy ,połozyłam je nałuku wanny(mam taka duza 150 na 150) i włozyłam noge do wody.Była za goraca i kucnęłam na obu brzegach wanny i puściłam zimną wodę.Trochę to trwało aż woda się wyrówna bo tam wchodzi naprawdę dużo wody to umilalam sobie czas oglądając się w lustrze(ale jestem próżna ,nie?)no i nagle...mój wzrok padł na brązowy owalny kształt na rancie wanny za moimi plecami...zeskoczyłam jak oparzona z tych brzegów wanny bo pomyslałam że mi zwieracze pusciły...a to tylko moje racuszki tam leżały...;-) ale głupia jestem ,nie?

ja tez jestem zadowolona z chusty dzis probowalysmy wiazania na tyl musze wam powiedziec ze myslam zewiazanie bedzie mi sprawialo wiecej klopotow a jak narazie idzie mi calkiem niezle

Yennyfer nie martw sie,matka natura wie co robi-nie stresuj sie i nie staraj-wtedy sie uda.powodzonka

Karusia-ale agentka jestes wow-myslałam ze padne :-))) oko- ups myslałam ze Miki teraz obchodzi

Yennifer- ja tez posylam buziaki 🌻 Slyszalam o ziolach castangus, jakis wisiolek na sluz, testy owuacyjne mozna robic. Probowalas? Karusia hehehehe ale sie usmialam :D Niezla jestes. Pliszka ja mam 6 butelek i jak zuzyje wszystkie to je sterylizuje, potem jak jest pora karmienia to wyciagam ze sterylizatora jedna i tak w kolko. W ogole czytalam strone wczesniej i widze, ze nie tylko ja testowalam heheh Mi gin powiedzial, ze po cc to ja moge sobie jeszcze z 5 miechow poczekac na okres. I kazal brac tabletki a nie schizowac. Wzielam pierwsza i dostalam okres, pierwsze opakowanie nie chroni ale kolejne juz tak. W ogole to jakies nowe tabl sa jak yasminnele tylko jest ich 28

Karusia widze, ze i Ty cycole chcesz robic :D Ja mam konsultacje z lekarzem ktory cyce robi wiec dam znac co i jak :) Mi powiedzieli przez tel ze zalezy co i jak ale w granicach 3500- 4500 euro implanty kosztuja. Wiec podobnie jak w Polsce. Poza tym ja chyba wezme z sola fizjologiczna niz z sylikonem . Zreszta nie znam sie. Zapytam tego faceta. Slyszalam tylko keidys w tv ze z sola bezpieczniejsze...

WOW Miśka sie pierwszy raz obróciła z brzucha na plecy !!!!!! leżu koło mnie na macie i się cieszy pyzula :))) ni ewiem kto bardziej , ja czy ona hhehheh:)

Gość ___chimerka___
Karusia - jak 3 cm? Długośc sutka czy srednica brodawki, bo jesli dlugość sutka to wow. Ja z kolei mam 0 cm jak, ze tak powiem leżą i 0,5 "we wzwodzie" wiec stąd u mnie ta kapa z karmieniem piersią.