Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

Naturalna u nas też się psuje wszystko. Jak na złość kiedy nie ma kasy, a wszystko jest o du... rozbić. A dane Mikiego są z wczoraj ze szczepienia. Mikołaj jest z 1 sierpnia, także chłopak już dawno 7 miesięcy skończył :). Także dlatego takie. Jeść je średnio, a wygląda hmmm jak dzidziuś, jest pulchniutki :D. A do tego fajowo pachnie :D.

Naturalna :D Ja po tym linku robiłam bezpłatne testy i też się podniosłam na duchu :D. A jeszcze siedzę i debatuję z jakąs laską o znieczuleniu ZZo :D.

wiecie co, mój mały lubi oglądać tv :D no mówie wam hit to reklamy i MTV eeee mam nadzieje,że maniak mi telewizyjny nie wyrośnie, ale takie śmieszne miny robi :D a zdjęcia cudne :) też musze jakieś aktualne wysłać pozdrawiamy duuuuuuża buźka :* :* :* :* :* :*

Czesc! Ale szalejecie z postami! Nie mam kiedy pisać, staram się czytać na bieżąco. Dzieki jeszcze raz za kciuki - zobaczymy za ok tydzień czy jestem w ciąży czy nie. Co pozatym. W pracy nerwowo - zobaczymy co dalej z konkursami. Szczerze mówiąc boję się i to bardzo. Zaczęłam ćwiczyć - po świętach została mi oponka na brzuchu i zaczęły robić się buły na udach. To wzięłam się za ćwiczeie - aerobiczna 6 wedera i cos na tyłek i nogi ogólnie. Mam zakwasy,ale da się przeżyć. W koncu wiosna idzie i chcę mieć taki brzuch jak Karusia! Extra, w zyciu bym nie powiedziała, że rodziłaś. Eudeimonia - dzięki. A czego chcesz u mnie pracować? Z Lublina jestes? Fajnie by było. Choć jedna z dziewczyn z moich stron. Co do perfum - mój kocha amen Muglera. I od lat ja mu kupuję te perfumy. Na poczatku ich nie lubiłam - wydawały mi się za cieżkie,ale przekonałam się do nich. I wyjątkowo mojemu pasują. RAz kupiłam mu bossa baldesarini,ale jakos nie zachwycił się. Ja dostałam od niego teraz Absynth z AVONu i jestem z tych perfum bardzo zadowolona. Pięknie pachną i są bardzo trwałe.

Oczko, a dalczego masz taki nastrój? Nie denerwuj się. Ja wiem, ze remont potrafi człowieka wykończyć,ale przeżyjesz i to. Silne babki jesteśmy. A ciastem się nie przejmuj. Ja np umiem i lubię piec. Do niedawna piekłam wszystko w piekarniku gazowym. Nie miałam nigdy zakalca, nigdy nic się nie działo. Od jakiegos czasu mam eklektryczny. Prezent od meża. I szlag mnie trafia, bo nie umiem tego piekarnika wyczuć. O dziwo biszkopty wychodzą ok, ale np szarlotki - do niczego! Zakalec i gniot. Aż mnie trafia jak piekę - bo jeszcze takich cyrków przy pieczeniu nie miałam. I to szarotki! wrrrrrrrrrrrr A wogóle z tymi prezentami od mojego to jest cała historia. Wpada np na pomysł kupienia czegoś i kupuje. Wpadam raz do domu - nowa pralka. Ok, tylko ja nie cierpię produktów amiki. Są jak dla mnie beznadziejne. Mam z nimi złe doswiadczenia, kiepski serwis. Po 2 mcach pralka się zepsuła. Mieisąc czekaliśmy az ktoś łaskawie przyjedzie i ja naprawi. A ja prałam ręcznie i klełam. Podobnie było z lodówką i nowym telewizorem. Wszystko w ramach niespodzianki, ale ja akurat wolałabym mieć wpływ na wybór takich sprzetów. najlepiej jest z biżuterią. mam jej całe stosy - moje koleżanki podziwiają, chwalą gust mojego - bo naprawdę piękne rzeczy mi kupuje. Złote(nie lubie - chyba, że białe), srebrne, z kamieni. Kiedyś miał fazę, że kupował samo srebro - bez kamieni.Nastepnie z brazowymi bursztynami. Sto razy wspominałam mimochodem, że kocham zielone bursztyny - nic nie docierało. Potem zapamietał jak zachwycam się kryształowymi kolczykami Justyny Pochanke z TVN. To teraz, od ponad roku kupuje wszystko z cyrkoniami, kryształami svoroswkiego... No, pierścionek mam z brylantami. ;-) kilka dni temu sam zauważył, że kupił mi juz dwa prawie identyczne komplety z kryształami. Delikatnie różnią się oprawą. Znów wspominam o potrzebie posiadania zielonych i niebieskich dodatków... Ciekawe co dostanę na rocznicę (7) naszego zwiazku i na urodziny...

Hej laseczki :D. Dzisiaj troche lepiej. chyba wczoraj wszystko przez zmęczenie :). Ojjj tak. Ciasto w smaku mega, ale się nie ścięło. Budyń następnym razem gęstszy zrobię. Ale mnie wkurzyło dziewczę na Kafe wczoraj i dzisiaj doczytałam resztę, że też tacy ludzie chodzą po świecie :D. Bez kitu. Moniś mój Miki też by patrzył w tv ale mu nie pozwalam. Ale też jakby mógł to by patrzył jak zaczarowany. Yennefer trzymam kciuki. Nie ćwicz za dużo bo święta kolejne niedługo. Poza tym pamiętaj ską jest mój mąż :D. Ja w LBL będe teraz częściej bywać :D. Do Rzeszowa też nie masz daleko :). Ja piec na słodko nigdy nie lubiłam i teraz tak stwierdziłam, że muszę. Widzę, że z prezentami masz jak moja mama :D. Ja produkty Amiki lubię, nie wiem dlaczego mam już którąś z kolei lodówkę i jestem baaardzo zadowolona. Ale słyszałam, że pralki są o kant d... ja mam Samsunga pralkę i teraz jak jest ustabilizowana., przyblokowana to pierze cudnie. Ale pozazdrościć męża :D. Nie no w sumie mój prezentów takich nie robi, ja dostaję co chwilę książki od niego :D.

Dziewczyny dzisiaj 3 dzień mojego odchudzania :) Jestem zadowolona bo idzie mi całkiem nieźle. Kupiłam nawet nową wagę elektroniczną bo stara waga mojej mamy wskazywala 65 kg a nowa niestety 68,5 kg :( Mąż dotrzymuję mi towarzystwa i też się odchudza! Co tydzień będe Was informowała o wynikach o ilę się nie złamię :) Naturalna blondynko - wierzę że i Ty zbierzesz w sobie siły! Mogłabyś zacząć razem ze mną, będziemy się wzajemnie mobilizować :) okokok - trzymaj się! Wczoraj kupiłam książkę \"Potęga podświadomości\" Nie wiem czy miałaś okazję przeczytać. Poki co jestem na początku i dziwnie odbieram rady autora.. ale zobaczymy dalej :) Niby ta książka ma być receptą na doły,lęki, brak pewności siebie i takie tam.. Yennyfer - Twój mąż Cię rozpieszcza :) Pewnie czasami Cię to wkurza, ale warto docenić dobre chęci chłopaka :) Ma swój sposób okazywania miłości a przy tym i on sam odczuwa przyjemność z zakupów :)

No, rozpieszcza... Kreseczki - moj też się odchudza - zrezygnował na razie ze słodyczy. Oby wytrzymał, bo już naprawde był grubiutki. Mnie to nie przeszkadza,ale jego sercu bardzo, bardzo. Staram się gotować w miarę zdrowo, ale mój podjada i to go gubi. Ksiazek ostatnio kupujemy mało - bo niestety, nie mamy ich gdzie trzymać. Dobra - spadam pracować. Jutro idę krew oddawać, więć muszę się obrobić na kilka dni. buziaki - a dzieci są cudne, poogladałam zdjęcia, jeden chłopczyk - Filip chyba ma cudne rzęsy. Jak i mój synio. Ja zawsze bolejenad tą niesprawiedliwością dziejową, ze tak piekne i długaśne rzęsiory mają chłopcy...

helllolll laski, moj malzon zrobil mi wczoraj niespodzianke i przyjechal wieczorem na noc :-) mala po zabawie z tata pieknie usnela a my mielismy czas sie porozpieszczac... echhh ile bym dala za taki niezewmski sex codzien... Oczko :-D ja tez mialabym obawy przed zostawieniem malej.. w sumie zostala tylko raz umojej sis na 20min jak pojchalam do gina.. Monis moja tez wpatruje sie w tv ale jej nie pozwalam a na zapowiedz reklam i piosenke brzyduli mloda chocby byla w drugim koncu mieszkania reaguje i odwraca lepek :-) Yenny pogratulowac meza, ja za amica tez nie przepadam zaufanie mam do elektroluxa jezeli chodzi o AGD Emi witaj w klubie zon mezow wielbiacych garaz :-)

Naturalna wiesz albo ze mnie taka gapa albo tego zeza za bardzo nie widać. Cały czas zezuje czy tylko czasami? Co to znaczy zez ukryty? Ćwiczenia... taaaaakie maiłam plany :P Od porodu ani jednego brzuszka nie zrobiłam. U mnie najtrudniej właśnie z zastartowaniem, później już idzie. Kopnijcie mnie w zad!!! Yennyfer moja mama też tak miała z piekarnikiem. do tej pory nie może gazowego odżałować. Dobry ten Twój mąż! Taka inwencja do prezentów, fiu fiu... Ja wczoraj upiekłam ciasto. Przepis baaardzo prosty, ciasto nie jest wymyślne, szybko sie robi i chyba nie może nie wyjść. Przepisu daleko nie szukałam ;) http://www.kafeteria.pl/bonappetit/przepisy/obiekt.php?id_o=614 Właśnie zjadłam ostatni kawałek, mniam! Dwie_kreseczki powodzenia i wytrwałości!

Anabanana moje odchudzanie polega na diecie MŻ. Bo na inne diety nie mam czasu, a z tą siłownią to coś się z koleżanką nie mogę zgrac :) No zobaczymy co z tego będzie. A i dzięki dziewczyny za wsparcie :)

Kurcze nie wiem co jest bo Emilka znowu ma 38,5st:( Wczoraj wieczorem miała 38, rano normalną temp, a teraz znowu i znowu dałam jej czopek:( Może to ta trzydniówka, no albo zęby bo dziąsła ma całe czerwone, tak mi jej żal bo jęczy jak śpi... Nic innego się jej nie dzieje... Emi-mami - ja daję 7 płaskich łyżek kaszki Sinlac na 100ml wody (czyli mniej wody niż w przepisie bo też wydawało mi się to rzadkie, chyba że do butelki a ja daję łyżeczką) i potem mała poprawia cycem. Też wydaje mi się to słodkawe ale ogólnie jest smaczne i chyba cukru tam nie ma.

Hej Kochane! Jestem po kilkudniowej nieobecnosci,czytałam was po łebkach bo ciagle czasu brak. Postaram sie byc teraz czesciej. Oczko-nie przejmuj sie ciastem i innymi niepowodzeniami my tez mamy mase długów,męzus non stop pracuje,ja przytyłam 1 kg aaa....cholera zawsze cos nie tak.... Anabanana 🌼 co słychac kochana? Karusia- czy dobrze doczytałam ze Misia ma kolczyki?Tez musze przebic uszka Kini a ile zapłaciłas? Laseczki obnizałyscie łózeczko?Bo mój siedzi ale sie nie podciągas za szczebelki,ale mamy łózeczko na wysokim poziomie mysle zeby juz obnizyc. Julka-jak tam odchudzanko??? Emi-mój chłop zajmuje sie przekładka samochodów z wersji angielskiej na europejska wiec garaz to jego drugi dom niestety. Pieluszki kupuje cały czas fioletowe TESCO bo pamperchy sa po 55 zł kurwa mac nie stac mnie na taki looksus Mialyscie buteli z NUKA ja bym chciała kupic taka bo małemu Avent cos nie pasihttp://www.allegro.pl/item556731798_nuk_butelka_250_ml_baby_blue_rose_silikon.html

a my po 2 godz spacerku ale zimno brrrr Gunia luksusowe pampersy w ktorych odrywaja sie rzepy za ponad 50zl to zenada!!!!! hugissy twarde i jakies takie nie dopasowane.. laski zrobilam dzis nalot na lumpeks szok jak ja dawno w nim nie bylam... za 40zl kupilam sztruksowa ogrodniczke, bojowki jeansowe, jeansyz paseczkiem,2 pajace, sztruksowe ogrodniczkii komplet spodnivczka i sweterek wszystko na 1.5-2lata bedzie miala na zas a wam zrobie fotke i przesle na maila jakie cudenka!!!! wszystko nexta!!!!

hej laski Yennifer- pamietaj o extra kciukach ode mnie :) A meza to zazdroszcze . Moj to pajac jesli chodzi o prezenty- pisalam wczesniej, daje mi kredytowa i mowi \"kup sobie kochanie co chcesz, zebys byla szczesliwa\" a mnie az strzela jak to slysze. Chce niespodzianek ! a brylanta mam jednego, w pierscionku zareczynowym, pierscionek powiedzialam mu nawet jaki mi sie podoba i taki kupil :o No mowie... u nas nie ma niespodzianek ! Biale zloto, brylancik po srodku ale juz nie nosze bo obracza zolte zloto i jakos to dziwnie wyglada :o a szkoda... do tego moj maz wczoraj stwierdzil, ze za duzo siedze na naszej klasie :D I wzial i mi zablokowal jelop jeden :o Pisalam wczoraj troche z kolezanka z liceum i juz sie niby uzaleznilam :o Ale byl na lunch o 12 i naprawil. Tak czy inaczej jest kochany :) okoko nie jest zle, pisalas , ze maz znalazl prace a bardzo szybko mu poszlo :) Znajoma juz kilka miechow w trojmiescie szuka i lipa wiec cieszcie sie z tego :) Nie jest chyba az tak zle :) A co do ciast to ja nie pieke, jestem sama z mezem i jak zrobie blache ciasta to uwierzcie mi, ze on siedzi w tym ciescie tak dlugo az je zje. I przytyl troche wiec szlaban na pieczenieu nas jest :) anabanana u nas noc tez byla mila :P Gunia ja sie odchudzam ale dzis jak wracalam z zakupow to zaczal lac deszcz i wlazlam z malym do kawiarni na kawe i co sama kawe bede pic? Kupilam ciastko :o Wiec wiesz jak jest :D co do pieluch kupuje pampersy, huggisy kiedys fajne kupilam ale teraz te rozmiar 4 jakos nam nie podpasowaly... LadyMia moze zeby a moze co innego, ja bym zadzwonila do lekarza, szkoda zeby mala sie meczyla :) pozdrawiam !

Dzwoniłam do lekarza i jak będzie powyżej 39st to mam ją pokazać, a tak to się nie przejmować tylko dać czopka... Julka mnie mąż kupił pierścionek zaręczynowy i zamawiał u jakiegoś dziadka jubilera I SOBIE MOŻESZ WYOBRAZIĆ JAK WYGLĄDA. Teraz leży gdzieś w szufladzie i go nie noszę...

Ana moja mama często kupuje ubranka dla małej na ciuchach tyle że ma znajomą która prowadzi właśnie lumpeks i jej odkłada ładne ubranka, a często nówki z metkami...

anabanana bo ja wlasnie wczoraj umylam a maz marudzil ze w tej tabletce za duzo detergentow i nie mam myc :o LadyMia mi zal pierscionka, ze go nie uzywam...ale coz moze kiedys :) Na rocznice slubu zamowilam do niego kolczyki :)

Ana- ja kocham lumpeksy naprawde swietne ciuszki mozna znalesc.A jaki Twoja Martynka nosi rozmiar,mam swietny komplecik na lato po kingusi moge Ci przesłac!

okoko a ja mam pytanie do Ciebie :) Jak osz na pieluchy tommee tippee ??? Bo ja mam nowe wklady, te po 6 miesiacu dla dzieci jedzacych wszystko, worki sa takie niebiesko zielonawe. I ja czuje smrod !!! Czy moze powinnam czesciej wywalac pieluchy? Tak srednio co 3 dni go oprozniamy ... Jak to u Was dziala? co do lumpeksow to u mnie jest sklep gdzie matki oddaja ciuszki i kupilam kilka koszul takich dziececych a\'la wizytowe ralpha laurena z metkami, nie uzywane za 1/4 ceny.

Lady zycze Emilce zdrowka!!! hmm a moj zareczynowy jest z zolto-bialego zlota, z 36cyrkoniami kosztowal podobno majatek z tego co mowi siostra meza ktora pomagala mu w wyborze, gdyby byly brylanty malzon musialby chyba sprzedac swoje cudo na 4 kolkach zeby go kupic :-) a obraczke tez mam z zolto-bialego zlota, moja jest z kamieniem a K. bez oczywiascie..obydwoje nosimy srebro -ja zloto sporadycznie, a jezeli juz mam to zolto-biale

Gunia a ja zaluje ze nie mieszkam w miewscie tam coraz zalatywalam i kupowalam swietne markowe ciuchy za grosze! kochana mloda nosi teraz 74 latem mysle ze wsoczy w 80

kurde laski zalamka..jutro jade do miasta m.in po kase do banku zliczylam wlasnie rachunki 1500 do tego ubezp.mojego forda, w kwietniu chcielisnmy oddac z 10tys mojej mamie bo pozyczylismy na mieszkanie i chcielismy wyplacic z lokaty ale to nie ma teraz sensu bo odzyskamy teraz tylko polowe... w maju ze 3tys trzeba doplacic do wczasow..chcialam jeszcze kupic spacerowke i polozyc panele w salonie bo mam kafle co jest nie praktyczne i zimne jak martyna zacznie raczkowac ale z tym poczekam na zwrot ze skarboki.. kurwa szok ile potrzeba kasy i jak sie ona rozchodzi!!! ostatnio robilismy zakupy w markecie troche dla mnie ale glownie dla K.na trase do tego ze 30 paczek fajek-moj malzon niestety pali duzo!!! wydalismy ponad 800zl i potem zastanawialismy sie jak ludzie moga wyzyc za 800zl caly miesiac dziewczyny w jakim my dziadowskim kraju zyjemy gdzie utrzymanie jest holernie drogie a zarobki holernie male!!!!!!!!

ja na chcwilkę misia ma kolczyki od 6 tyg życia-35zł płaciłam z kolczykami-przebitkami,po tygodniu przebrałam jej na te które ma teraz(ma takie wkrętki z białego złota z hehehe...brylantami:-)kupiłam jej z okazji chrztu i były naprawdę tanie wbrew pozorom)Ja wolałam jej przebić uszy wcześniej bo wiem,ze potem dzieci jak są już świadome,że mają coś w uszach to dotykają i nie chcę się goić,albo zakażenie sie robi i ropieje.A tak przy cycku-szast prast i kolczyki ma,nawet czerwonych uszu nie miała.Teraz nawet się nimi nie interesuje,bo pewnie wydaje jej się,że się z nimi urodziła:-)emilce też w tym wieku przebijałam,no może miała ze 3 mieś ale nie więcej. oczko---.daj kawałek:-) ten placek amerykański jest super,któraś dziewczyna dała link do niego,zawsze wychodzi ,robi sie go 5 min i jest tani. wymyśliłam sobie studia od października na politechnice rzeszowskiej:-)oczywiście zaoczne oczko będę wpadać na kawę:-) moja emilka w poniedziałek kończy 7 lat,i wiece co zażyczyła sobie na urodziny? książkę o Jezusie:-) poniżej jest link super sprawa robią książki o dziecku z imienia i nazwiska więc w książce emilki ona jest główną bohaterką,jest też Paweł,babcia Regina(była teściowa) no i rzecz dzieje sie w Krakowie:-)polecam!!! http://www.allegro.pl/item564810153_dziecko_bohaterem_ksiazki_wysylka_promocja.html acha jest tam też jej zdjęcie i dedykacja:ta książka została napisana specjalnie dla ciebie emilko:-) nie musi być o Jezusie bo są też inne ale ona taką sobie wybrała

Karusia gratuluje uduchowionej cory :-P Ciebie to wogole podziwiam...chcialabym byc tak zaradna i zorganizowanma jak ty!!! a co dokolczykow to mnie troche zaniepokoilas mssz racje teraz jak przebije mlodej uszy moze sie za nie targac bo bedzie czula ze ma cos tam nowego...