Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygaro

wesołe mamy trochę starszych dzieci-luźne pogaduchy

Polecane posty

Benitka masz racje:D Ja tylko malego ululam i bede mogla sobie popisac,ale zanim co,to zrobie sobie cos do jedzenia:)

jak mam wolny pokój czyli dział księgowości , jestem sama to sobie moge pisać a tak pozostaje mi tylko czytanie , bo ciągle ktoś mi patrzy na ręce , dramat , a jak przychodzę do domu to młody rączka i oblegane kolana , stęskniony za mamą , nie mam serca włączyć komp tylko heja w długą i na spacer z maluchem , i tak dzień za dniem , lub zakupy czyli samochód młody i do supermarketu aby coś do gara włożyć , proza życia , teraz gdy sie robi ciepło to żal żal tak mało dnia pozostaje do spacerów , praca ma swoje dobre i złe strony dobre że dziecię nie jest znudzone mamą i wice-wersa chwila zaraz wracam i dokończę myśl .

sylwunia-Ty ululasz małego a w tym czasie wraca moja zołzucha i po pisaniu :( za 10 minut dzwonek w szkole :(

Benitka ja mam tyle czasu co synek spi:)potem zaiwaniam jag lupia:(i po poludniu mam chwilke jak spi,ale,to nie zawsze:(no,a potem to dopiero wolne mam gdzies o 21.30:)caly dzien na wysokich obrotach mam:(nudzic sie nie ma kiedy;)

Czupurek takiej pracy,to Ci mozna tylko pozazdroscic:) Benitka trudno sie mowi:(moze jeszcze sie zgadamy:)

nie narzekam na robotę , robię u siebie tzn u teścia jest ok , później po powrocie jestem stęskniona , że zjadła bym moje ciasteczko , jedynie brak czasu na inne pierdoły , ale te inne pierdoły załatwiam rano przed robotą , czyli pranie sprzątanie itp.jedynie czasami brakuje mi urlopu , mój M nie uważa urlopów wolnych itp to prawdziwy robokop , tylko praca i tylko nią żyje , czasami mnie sie wydaję że to praca jest jego żoną , tam się spełnia w pełni , moje wieczory raczej są samotne tzn z dzieckiem , M wraca przeważnie o 24.00 a ja idę spać . kurcze ale Wam pomarudziłam . oj oj oj , Sylwia ja już kiedyś pytałam , Ty mieszkasz w Polsce , czy za oceanem , ale jeżeli za oceanem to zbieżność czasowa mi sie nie zgadza, ? to tylko taka lekka ciekawość , gdzieś przegapiłam info o Tobie

I już wszystko wiem , dzięki za zaspokojenie mojej ciekawości :D chyba samotnie się czasami czujesz ? ja chyba bym się tak czuła , chyba że masz jakieś pokrewne dusze , tak mówiła Ania z Zielonego wzgórza :) :D :P a jak dziś u Was z pogodą , u nas słońce świeci aż miło takie prawie lato , cudownie , świat sie śmieję :D

sylwia napisz co sie dizeje tak bardoz pzarłas siez mezem,o co poslzo?co mu sie nie podoba?

Kanapeczka , to chwal się :D zaraz śmigam do domu , młody jakieś skurcze ma brzucha , płacze ide utulić maleństwo i spakować męża .

no to sie chwale:) dla siebie żakiecik,spódnicę,klapeczki,torebkę dla małej 2 pary butów,4 bluzki,spodnie,4 rajtuzki i nie pamiętam co jeszcze ,jakieś pierdoły dla m koszula

Czupurek:)oooo tak sie czasami czuje:(:(:(:(dzieki bogu mam blisko siorke i brata,bo tak to tylko sznurek i poszla......:( Tu w Irlandii dzieci zaczynaja chodzic do przedszkola od 4 lat,a 1 klase zaczynaja w wieku 5 lat:(durnota,to bo szie dzieciom dziecinstwo skraca:(ale to nie moj wymysl i musialam go do szkoly poslac:(Dzieki Bogu szybko sie odnalazl i zaprzyjaznil z dziecmi:)i co najwazniejsze b.szybko sie uczy:) Pogode dzisiaj mamy beznadziejnal:(pada deszcz i wieje wiatr😠,a przez ostatnie jak sie nie myle 3 tyg.swiecilo sloneczko i bylo b.cieplo:) Ja dopiero co wrocilam ze szkoly,Dominik spi,Dawidek bajki oglada,a ja dochodze do siebie,bo sie zmachalam,z hej;)Jak narazie mam tyle spokoju i wolnego co maly spi:)

Kanapeczko to zes zaszalala dzisiaj z zakupami:Dfajnie Ci,ja tez bym wyskoczyla na zakupy,ale nie mam ostatnio jak:(bo z Dominikiem,to ja juz na zakupy nie bede chodzila po ostatnim jego marudzeniu i plakaniu:(nic nie moglam sobie znalesc😠wkoncu wyszlam z tego sklepu i szlag trafil moje zakupy😡,ale jeszcz to nadrobie;)

Aaaaaaaa Hb:)poszlo o to,ze mi nie pomaga nic przy dzieciach:(tylko ja musze sama wszystko robic,a ten nawet na 10 min.malego nie wezmie:(tylko zawsze sobie szuka cos innego,aby sie z dzieckiem nie pobawic,albo mnie odciazyc😠no k.....ilez ja moge wytrzymac???Ja nie jestem jakims wielbladem do jasnej ciasnej😠ojjj dlugo by pisac o tym:(Nie rozumiem jego totalnie i ostatnio mu wygarnelam co mi na duszy lezy:)Teraz mnie to nie interere:Dbede malego mu zostawiac,a sama bede wychodzila i robila przy sobie;)i niech zobaczy jak to lekko jest wychowywac dzieci:)i zawsze bede go gonila zeby mi pomagal przy dzieciach,bo przeciez to nie sa tylko moje dzieci nie??? Za bledy sorrki🌼 Co macie w planach na weekend??:) Kanapka wiadomo praca:D:D:D:D:P

Czupurek fluidki sle synkowi na ozdrowienie...............🌼,a M na ile jedzie?? Ja musze dzis pojechas spozywke kupic do domu,bo buchy:D,a potem nie mam pojecia co bede robila,pewnie znajomi wpadna i bedzie biesiadowanie:D

Witam! 🖐️ Wesoły tata pozdrawia wesołe mamy! :) 🌻🌻 Strasznie długo do Was nie zaglądałem la w ogóle mało bywalem ostatnio na forum. A u Was widzę stały skład :)

Koneserd🖐️:) Koniec wolnosci:(synek sie obudzil musze zmykac🖐️Zajze wieczorkiem:)przynajmniej sie postaram;) Zycze udanych imprezek jeszcze raz;)🖐️👄

ja sobie machnę przed weekendem bo pewnie jak zwykle mnie nie będzie.Koneserd własnie sie ostatnio zastanawiałam gdzie ty zniknąłeś ale podejrzewałam ze nas podczytujesz ale sie nie odzywasz.A co do piwka to ja codzień myśle o piwku i pije piwko:D Pozdrawiam dziewczynki i chlopcy do poniedzialku