Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STANIIIIIIIICZEKKKKKKKKK

co to za rozmiaryyyyyyyyyyyyyxD

Polecane posty

Gość STANIIIIIIIICZEKKKKKKKKK

o boze:D dziołchy:D zawsze nosze 70B75 b emirzyłam sie idzisaj i mam pod biustem 84 a w biuście 89-90 i jakto możliwe:D:D:D to która ja jestem miseczka;p;p

Gość Kopniaczka
Chyba 80 C

Gość frestylewq
zapraszam na moda i ubiór i zadać pytanie best bra... ttylko sie nei zdziw odp... ale uwierz ona świetnie doradza.

A pod biustem To Ty sie zmierzyłaś maxa ciasno i na wYdechu? Jesli tak to 75B, a jeśli nie to zmierz sie jak powyżej i podaj wynik ;)

Gość jak się ciasno zmierzyłaś
to masz 80A, a jak niezbyt ciasno, to lepiej 75A.

\"jak się ciasno zmierzyłaś to masz 80A, a jak niezbyt ciasno, to lepiej 75A.\" BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 5-6 cm roznicy
??? ja mam 10 cm roznicy i nosze AA

AA ?? to sie wymierz porządnie, podaj wyniki, dobierz dobry stanik i przestań niszczy sobie biust!!!

Gość 5-6 cm roznicy
biust 77 pod biustem 67cm. w zasadzie nosze A bo AA nigdy nie mozna znalezc

Gość 5-6 cm roznicy
po pierwsze dlaczego mam wyrzucac biustonosze i co to w ogole za rozmiar 60C? nie znam takiego. piersi mam jedrne wiec nic raczej zgarniac nie musze

Gość ajlabvljbavljdbvlja
best bra a mogłabyś mi napisać jaki ja powinnam nosić rozmiar? mam pod biustem 70cm a w biuście 80cm, jaki to rozmiar??

Gość ajlabvljbavljdbvlja
upup

Wyrzucić radzę dlatego, że jeśli nawet masz jakiekolwiek A to jest to najpewniej 70A (jeśli nie gorzej), a to jest stanik na osobę mającą w biuście ponad 80 cm. A Ty masz mniej. To jest też stanik na osobę mającą pod biustem (ciasno i na wydechu) 75 cm lub więcej. A Ty masz dużo mniej. I taki stanik jest na Ciebie za duży i w obwodzie i w misce, z powodu za dużego obwodu porusza się na Twoim ciele i nawet jesli sobie nie zdajesz z tego sprawy to działa jak hebel, rozpłaszczając powoli Twój biust. Zaś 60C to jest jak najbardziej normalny rozmiar produkowany seryjnie. W Polsce niedługo też – Avocado ma już 60 ale od miseczki D niestety, a Melissa od 65D. I to jest stanik dla tak szczupłej osoby jaką Ty jesteś. Możesz zajrzeć na Stanikomanię (zakładka „Biust tygodnia”) – tam jest dziewczyna w biustonoszu 60F porównanym bodajże z 70C czy D – zobacz różnicę. --------------- ajlabvljbavljdbvlja 65B spróbuj (niestety, tu pozostają Ci sklepy angielskie, na forum Większe Piersi powinnaś znaleźć jakieś namiary) :)

Gość ajlabvljbavljdbvlja
dzięki Best_Bra:D

Gość do best_bra
A jakiej firmy i jaki rozmiar polecisz na wymiar 83 pod 98 w biuście?

Gość do best_bra
a jak wytlumaczysz trudnosci z oddychaniem w dobranym przez ciebie rozmiarze? bo jest po prostu ZA ŚCISŁO?

Gość trzeba sie przyzwyczaic