Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paoli

Życie mnie przerosło

Polecane posty

Gość first aid-kid
AAAAAAAAAAA przemeblowalam mieszkanie, żeby mi przypominało jak najmniej jego nieobecnośc, okazało sie ze to było bardzo ważne, wychodz tez do ludzi, wiem, że nie masz ochoty ale na siłę wychodź!! :)

kup sobie pieska,albo przygarnij bedziesz sie miala do kogo przytulic i z kim wyjsc na spacer to troche zajmuje czasu i nie pozwala sie lamac do konca:-)

Gość first aid-kid
tez popieram nimfe, nie dzwoń!! ochłoń trochę, daj sobie i jemu troszkę czasu

dokładnie tak jak ktoś napisał przed chwilą. Pomyśl co zrobiłaś źle, zadzwoń, poproś niech przemyśli to jeszcze. No ale zawsze możesz posłuchać idiotek, unieść się dumą i ryczeć pół roku do poduszki. Zastanów się co jest dla ciebie ważniejsze

Gość first aid-kid
hej, w milości nei chodzi o dume, ale powinien sobie uświadomić , że nie będzie na każde jego zawołanie, ale jezeli już ze sobą poważnie rozmawiali , on podjął decyzję to chyba wszytsko jasne.

first aid-kid: ja też cały czas płaczę i to na razie jak najlpiej mi wychodzi. jak się troche prześpię - jak uda mi się zasnąć to rano coś postanowię. Nie iwem co ale coś trzeba. Raczej nie należę do miekkich babeczek bo z niektórymi wielkimi rzeczami (zawodowymi) dawałam sobie radę więc może tym razem jakoś wyjdę - ale tego nie jestem pewna. Mam swoją kochaną psiapsiółke i jej wsparcie. Na razie czuję się takjakbym nie mogła oddychać alew chwilach przebłysku - takich jak teraz po przeczytaniu Twojego postu - mamnadzieję. Chociaż nie chcę żyćbez nojego Misia na którego zawsze mogłam liczyc i którego kocham ponad życie.

tylko ktos tak natretny bedzie dzwonil do kolesia po paru godzinach po rozstaniu!czy ty chcesz zeby on ja znienawidzil do konca!do tej sprawy trzeba podejsc delikatnie a nie sie narzucac!!

Mi się wydaje, że powinnaś z nim pogadać, ale wtedy kiedy on się pierwszy odezwie... Bo jak się odezwie to będzie znak, że on chce gadać...

nimfa1 - on i tak mnie chyba już nienawidzi. Boli mnie to wszystko. Najchętniej to bym znikła.

zamknij sie w końcu nimfa. Dlaczego w każdym topicu gadasz takie debilizmy? Tak cię bawi ropierrdalanie ludziom życia? Jesteś strasznym trollem na tym forum!!

Gość rrrooozzz
nie dzwon a dlaczego to ci w skrocie napisze-6 lat temu zakochana na smierc on niby tez -nie dzwoniula od 3 dni to ja co robic'-dzwonie a on odbiera na imprezie jest swietnie sie bawi udaje ze mnie nie slyszy a ja glupia nalegalam wiec przyjechal po mnie na calej imprezie mnie olewal co za porazka ,ponizenie po tym dostalam rozumu-koniec widze go nawet pio ych 6 latach serce pika on zagaduje (bo mu zycie nie ulozylo sie -osobiste)a ja zimna jak lod -chlopcze pèrzeciez miales swoja szanse i po co dzwonilam?

komp mi sie czsem wiesza idiotko!i dlatego czasem to nie ma skladu i ladu!odwal sie,pewnie jestes sama bo kto by wytrzymal z kim takim jak ty!

Gość nawet komp się przy tobie
wiesza. Fajna być musisz. Facet ucieknie, komp nie. Zostaje mu się powiesić

Cum on Boys.. Nimfa ma racje.. Nie można do faceta po takim czymś dzwonić odrazu...W ogóle lepiej jak on sam się odezwie.

uffka, nimfa1, first aid-kid Dziękuję Wam bardzo.Idę się położyć. Może uda mi się zasnąć - bo to moje lekarstwo na wszystko. Jutro wieczorem napiszę czy zadzwonił ja postaram się tego nie robić.

Gość first aid-kid
mam jeszcze taie spostrzeżenie z zycia moich zajomych par, związki "niesymetryczne" czyl takie, gdzie jednej ze stron zależy baaardzo a drugiej mniej i gdzie ta jedna strona sie bardzo stara i dba itd niestety nie wytrzymały próby czasu :(

moj facet teraz sobie slodko spi na lozku,a ja sie uzeram z jakimis kretynkami ktore najchetniej by sie narzucaly!dziewczyna ma problem swiat jej sie wali!a ty zapewne przechodzisz menopauze!bo tylko wtedy sie wszystkiego czepia!

Gość na razie to problem jest
zupełnie odwrotny moja droga nimfo: nic się NIE WALI i to boli autorkę, bo pewnie pipka swędzi

Gość połóż się i pomyśl jak by było
fajnie, gdyby on leżał z boku hahahahaha

Nimfa... Wydaje mi się, że niektórzy żartownisie na forum cieszyliby się jakby dziewczyna jeszcze pogorszyła sobie sytuacje.. Pewnie to jedyna rozrywka w ich nędznym życiu- mieszanie... Żałosne.

Gość szok. Napisałaś bezbłędnie
jeszcze nauczysz się obsługi polskich znaków i będzie bomba

no niestety zawsze sie znajdzie ktos kto powkurza ludzi bo jego nudne zycie to siedzenie przy kompie i sie czepianie!

Gość czemu obrażasz innych
forumowiczów, którzy mają inne zdanie niż ty? Taki jest właśnie wasz poziom :o

jezeli sie nie myle to ty sie wpieprzasz w czyjes rozmowy i obrazasz kretynie-kretynko!

Gość mylisz się