Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

kiedys ja 🌻 z tym dawaniem to u mnie tez tak jest nigdy nie mialam do tego zdrowego podejscia i chyba dlatego tak sie konczylo ..ja wszystko ..ona tyle co chciala , tym stwierdzeniem pomoglas mi moj kolejny blad zrozumiec 😘 teraz tylko w zycie wprowadzic

mi sie wydaje,ze wcale nie ciezko, ale jak sie nazywa wzorem wlochow,anglikow wszystkich ledwie poznanych przyjaciolmi a nie docenia starych sprawdzonych znajomosci to cos w nas jest nie tak.

Dla mnie jest ciezko znalezc zagranica ludzi na takiej fali jak ja nadaje wierz mi , jesli wiesz jaki jest Polak na obczyznie hahahaah

wiem jaki jest polak na obczynie:) jeden drugiemu wilkiem. ale zauwazcie,ze wielu z nas wymaga wiele a niewlele daje :) wiem,ze jeden dobry przyjaciel jest lepszy od grupy kolegów:)

a probowals szukac starych kolegow na www.nasza-klasa.pl u nas zapanowal na to szal wczoraj nawet na polsacie w informacjach o tym poratlu mowili:)

tak ze paroma osobami z klasy mam kontakt , wiesz jak przyjezdzam to sie widujemy ale nie ma to jak ktos na miejscu zaufany , znajomi sa jak mowie ale to raczej nie z wyboru tylko z wspolnej doli no i jakos to leci , ale ja potrzebuje czegos bardziej intesywnego

dzis dzien jak codzien , bylam na miescie kupilam sobie buty;) i torebke , nawet juz na zakupy chodze sama ...........kiedys nie obylo sie zeby nie isc we 2 lub 3 ale ta zazdrosc miedzy kobietami wszystko niszczy ...wiec postanowilam kolejne buty hahahah Musze troche rozpiescic siebie zeby znow sie polubic, nabrac szacunku do siebie:)

a to masz udany dzien:) bo ja dzis chialam kupic sobie cos i skonczylam na jakis malo atrakcyjnych kolczykach:) chcialam ksiazke ale nie zadowala mnie zaopatrzenie miastowej ksiegarni:) i popijam grzane wino, tyle mam dzis z zycia:)

wiesz poszlam po papucie dla syna i tak z nudow odladalam ...az nagle uwidzialam je.....hahahahaha a jeszcze lepsze bo z 40 e przecenione na 15 a skorzane ahhh Tylko jak mowie fajnie jest na shopping z kumpela a potem kawusia ....caly programmmm

ja nawet gdybym chciala to nie moge:) przy 3 kiliszku mam odruch zwrotny -moj zoladek ma :) mam taki bezmyslny dzien:) zupelnie nic mi sie nie chce:) zmusilam sie do wyjscia bo mialam do wyslania listy i wrocilam i nadal nic:) taki nieproduktywny dzien :) az mi glupio :)

czasami sa takie dni ze nic sie nie chce , a czasami tygodnie ....mnie nuda kiedys doprowadzila do depresji , ale jakos powoli wyszlam , mam male napady czasami ale jakos sobie radze musze, mam w koncu zycie ktore musze przezyc jakos

ja tak sobie sama radze ale ...czaasem mam juz dosc:) chcialbym,zeby sie ulozylo jak ja chce i juz:) ale jakos inaczej zycie sie toczy:) a ja juz mam dosc gonitwy za nim:)

leki przed dzialaniem czy niepowodzeniem? boisz sie,ze to co robisz moze nie miec sensu? czy boisz sie dzialac,bo boisz sie porazki?

wlasnie wszystko po trochu , ze bez sesu , ze nie wydole , ogolnie konsekwecji moich czynow i ze wszystko bedzie beeeeeee, takie moje male obawy Kurcze kiedys tak nie bylo , dusza towazystwa , wieczny optymista ,,,,znow tak chce , mysle ze mam w Was oparcie i wroce do tego boskiego stanu🌻

leniwie...........snieg zaczal padac,w tym roku jeszcze tak u mnie nie bylo,zamiec sie zrobila,wiec gdzie tu lazic siedzenie w domku pozostalo,ale nie narzekam ,jestem straszny zmarzlak i ciepełko uwielbiam tylko dzieci marudza w domu,ale to chyba z nudow i cale popoludnie ich rozganialam bo sie wiecznie użerali o cos maz tez marudny,to chyba ta pogoda jednak :D

pogoda ..dokladnie , syn mial dzis teater gruppe wiec go zaprowadzilam a ja my na miasto polazic bo w domu mozna swira dostac , wialo i huczalo ! ale co tam przynajmniej zmierzla nie lazilam hahahha

kurcze,ale mi kafe muli,otwira tak wolno,ze zasnac idzie a ostatnimi czasy moj wolny czas spedzam przy ksiazkach bo do kompa nie zawsze idzie sie dorwac(malzonek) ale jak ma marudzic to niech lepiej w nim grzebie......

ja mialam szcze scie w nieszczesciu, bo komputer mam sie zepsul , i maz kupil nowy ....po czasie stary dal do naprawy , dla syna i teraz mamy 2 i nie ma zwady ( wczesniej czesto bywala , bo 3 ludzi do kompa) teraz jest ok ;)