Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

ja tez bede znikac,jeszcze z raz umyje moja nieszczesna podloge i do lozeczka dobranoc Pamela 🖐️

witam godzine temu przyszlam z robotya jutro na rano .....a ja lubie spac nie moge tak siedziec dluigo :P

dzien minol mi fajnie ale , nie mialam za bardzo czasu dla siebie, ale ja tak lubie w ruchu bo jak nie jestem to sie poprostu nudze i za duzo mysle, musze zrzucic ze 3 kilo macie jakies porady , zapuscilam sie i zle sie z tym czuje , czekam na propozycje .....🌻

witam!szlag mnie trafia na ta kafe! od paru godzin nie moglam wejsc,a teraz nie moge wyslac;( juz dwa razy pisalam i nie dalo rady wyslac... pozostaje isc spac w razie gdyby przeszlo to mowie dobranoc :)

nie wierze,przeszlo :) to nie kabelki,po pare godzin ludzie nie mogli wchodzic,udzielam sie jeszcze na paru topikach i wszedzie narzekaja.....

dzis dostalismy pismo z emigracyjnego,myslalam ze wreszcie bedzie wiadomo co i jak ,a oni uprzejmie informuja,ze przedluzaja termin podjecia decyzji o miesiac myslalby kto ze Bin Laden o pobyt sie ubiega co najmniej ;)

czesc dziewczyny! chyba dzis wieczorem nie wpadne na pogaduchy,mam migrene ,zdycham.:( a w tym przypadku gapienie sie w monitor nie poprawia sprawy wpadlam tylko sie zameldowac,ze zyje ,ale co to za zycie.. stonoga,napisz cos wiecej o swoim stanie ducha,jak sie to objawia :p

pamela napisz o tym dowalaniu na psyche,nie stonoga ;) sorry,ale jestem na pol przytomna,ide z powrotem polozyc sie i dogorywac:(