Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

aktualnie\"Owoc zywota twego\"E.Ostrowskiej ale lubie tez horrory zwlaszcza Mastertona,thrillery,ksiazki Grocholi,roznie pisze po raz drugi bo mi gdzies wcielo,wrrrrrrrrr.....

stonoga,ale to nie jest topik dla mam,to ze mamy dzieci nie ma nic do rzeczy w tym przypadku :)

ja jestem\"waryjot\" jak to mowi moja sasiadka i jak dojdie do tego ze stres mnie dusi mocno to wole takie rzeczy niz na kims sie wyzyc bo wtedy jest zacna awanturka:D

tu tez sie tak mowi,zwlaszcza starsi ludzie,a sasiadka ma 90 lat :) i czasem zazdroszcze jej sklerozy,niektore rzeczy tez bym chciala pozapominac :D

wiesz kazda z nas ma momenty do wymazania z ktorychnie jest dumna , ale lepiej powiedziec co bylo minelo niz wiecznie w nich grzebac

pewno,stale tego nie rozpamietuje... a z kolei jak jest problem to nieraz wychodze z zalozenia jak Scarlett O Hara :\"pomysle o tym jutro\"

staram sie ,dosc dlugo potrafie problemy trzymac na dystans,ale przychodza momenty ze wybucham chociaz ogolnie to wychodze z zalozenia,ze co ma byc to bedzie ,a ja nie bede sie wkurzac rzeczami,na ktore w danym momencie nie mam najmniejszego wplywu

gratuluje postawy ... mnie mecza czesto obawy , wiem ze bez sesu to jest ale niestety tak sie dziej , prubuje nad tym zapanowa ....raz lepiej raz gorzej

po prostu tak mi zycie dopiepszylo,ze jakbym musiala wszystkim sie przejmowac to w wariatkowie bym siedziala od dawna

sama czasami sie sobie dziwie , ale powiem cie ze zauwazylam ze jestem na dobrej drodz.....bo sama po swoim samopoczuciu widze

wazne jest aby negatywne zdarzenia i ludzie z przeszlosci nie zapanowali nad terazniejszoscia,zeby pamiec o tym co bylo niedobre nie klada sie cieniem na dzien dzisiejszy i chociaz nie zawsze to latwe to trzeba wprzyszlosc patrzec z optymizmem niektorzy nazywaja to naiwnoscia,ale w tym przypadku wole byc naiwna niz nurzac sie w depresji