Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

z tym akurat nie mam problemu,mam taki charakter ze albo takie typy ignoruje ,a ich \"wystepy\" splywaja po mnie jak woda po kaczce,a lbo jesli mam \"dzien zlosliwca\" to staram sie ich wkurzyc na maxa to tak dla mojego dobrego samopoczucia;) ale ogolnie staram sie,jak to nieraz nieeelegancko okresla moj syn \"olewac to\" i nawet mi sie udaje :)

dobrze robisz , ja jestem narazie na poczatku drogi do tego , ale juz na niej jestem i to mnie cuiesz , tez tak bede robic!

bo przeciez nie mozna zranic kogos,kto na cie nie zwraca uwagi,no nie? wiec staram sie nie zauwazac takich ludzi moge byc mila ,uprzejma,owszem ale z dystansem dlatego np.wole siedziec w domu niz chodzic na jakies kawki do \"kolezanek\" o ktorych wiem,ze mi d..e obrobia ledwo za prog wyjde

konkretnie , chodzi o to zeby moje dziecki postawic w zlym swietle a jej superlux , co bys na to , podaj jakies hasla jakimi operujesz , moze pomoze ;)

ja w takim przypadku bylabym dosc wredna i powiedziala wprost ze niech patrzy na swoje dzieci,to jeszcze zalezaloby o co konkretnie chodzi,zachowanie ,nauka ,czy jeszcze cos innego ewentualnie mozna powiedziec ze to dlatego ze z jej za duzo przebywaja i stad przyklad...;)

masz racje nigdy nie wiadomo,kiedy taki ktos wykorzysta przeciwko tobie,to co mu zawierzylas... a wydaje mi sie ze za granica rodacy dla siebie sa jeszcze gorsi niz tu na miejscu

nie dosc ze tacy jak piszesz , to nie ma wyboru i kazdy kazdego \"zna\" najwieksza rozrywka sa \"inni \" polacy , dlatego ten topi taka mala ucieczka

kurcze,wywalilo mnie z netu... chyba komp daje znac ,ze czas go wylaczyc :) ide spac,jutro nie wstane,a przeszlo 2 miesiace sie byczylam,to jutro bedzie bolalo wstawac :p dobranoc,do jutra :):) a nasza stonoga chyba sie upila....;);)

no popillam,popilam 3 ibupromy i 2 niebieskie poguly na migrenke:) co do wredoty ludzi to ja mysle,ze aby najlepiej sobie poprawic humor trzeba komus dowalic :(

znowu mialam problem z wejsciem na kafe,dzis pokazuje sie ze zyje i ide do wyrka wczoraj w nocy syna bolal zab i w zwiazku z tym wyspalam sie jak cholera,pol nocy kusilismy dzis myslalam ze w magazynie miedzy kartonami bede spac ;)

jeszcze jestem,tylko cos zakrecona,napisalam meila i wyslalam nie do tej osoby co trzeba,szare komorki poszly papa najwidoczniej :)

u nas caly dzien wichuryi leje jak z cebra jutro pracuje wiec wyjde z domu, jak siedze w chacie to jestem strasznie nerwowa