Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

witam:) wole migrene niz amputowana noge :) chyba sie upije:( dzis kolezanki mnie na gg dopadly i obie sie zala:( nie dam rady az 2 :)

a ja jak pomysle ,ze jutro pobudka o 6 to mnie otrzasa jak ja nie cierpie rano wstawac,o rany....!

ja 6.30 ale mam wolne jutro...... hmmmmam dzis dziwne mysli , czhce cor robic ale nie wiem co , dziwnie mnie do czegos ciagnie ale nie mam pojeciea o co chodzi ...cos zwiazane z ruchem

tak totalnie nie o to mi chodzilo hahahah chce cos dla siebie zrobic bo dusze sie jakos......energia mnie rozpiera a ja ja tlumie

to cie podziwaiam,bo ja chyba w poprzednim wcieleniu bylam suslem lub niedzwiedziem,zima bym z chaty nie wylazila,a najchetniej na poczatku listopada zasnela i obudzila sie pod koniec marca no,z przerwa w spaniu na swieta i nowy rok :)

wlasnie , szukam a stalo sie to dla tego ze bylismy ze znajomymi dzis i znow mnie wkurzyla kolezanka ....i stwierdzilam ze ludzie mnie doluja i agresywnie nastawiaj dlatego musze energie gdzies upuscic

starasz sie byc mila i dusisz to w sobie,to pozniej cie nosi,ja jak sie znam postaralabym sie ja tez wkurzyc i zaraz by mi ulzylo

wiesz bylo troche inaczej zaraz , dalam kontre ,ale w domu sobie mowie czemu ci ludzie sie podniecaja tym zeby komus dokuczyc....

w wiekszosci to prezentuja tym albo jakies kompleksy,albo zbyt przerosniete wlasne ego,a najgorzej jest wtedy jak jedno z drugim jest polaczone

a zwlaszcza jak taki egzemplarz chociaz troche czegos sie w zyciu dorobil to masakra jest nawet powiedzonko\"najgorsza to zmiana ,gdy z chama na pana\" i to jest fakt

wow dzisiaj byl taki dzien , gdzie duzo sie powiadywalam o glupocie ludzi i wszystkich negatywnych cechach ,poruszylo mnie to ale nie zalamalo , jak kiedys , narazie jest ok