Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mojemu daje czasem popalic

Dlaczego ludzie nosza futra?

Polecane posty

Gość no wiec koniec topiku
sio stad!!!!

Gość i dlatego
że jeste eleganckie piękne i kobieta wygląda w nim seksownie. A najprościej - bo lubią :P

Gość no wiec koniec topiku
seksownie chyba dla zoofila

Gość zoofila
a takie skojarzenie to chyba to chyba dla debila

Gość do thelma
dla mnie to odwracanie kota ogonem, oczywiscie, ze gdy hoduje sie zwierzeta to jest ich wiecej, ale co to za wygrana jesli hoduje je inny gatunek w celu zjedzenia ich lub obdarcia ze skory?

Gość odwracanie
ojejku to wdrap sie na słup i cierp za miliony jak Szymon Słupnik - powodzenia :P

a jak rozumiesz \"wybraną\"? Co wg Ciebie będzie wygraną dla norki? Na wolności żyje ich aktualnie dokładnie tyle, ile może ich na wolności żyć. Gdyby powypuszczać te z ferm, nie miałyby co jeść. Wygrana, wydaje mi się, to w tym przypadku tylko rzecz rozpatrywana biologicznie.... a prawda jest taka, że 99% przedstawicieli gatunku świnia jest syte do końca swoich dni, podczas gdy wśród gatunku ludzkiego codziennie syte jest coś koło 20%.. czy to jest wygrana ludzi?

Gość co juz koniec

Gość darikik

Jest dobry sklep internetowy na efutro.pl. Szybka i miła obsługa, jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć ich materiały na żywo to warto podjechać do ich showroomu w Łodzi. Można dotknąć, zobaczyć jak konkretne wzory wyglądają, porozmawiać ze sprzedawcą. Kompetentne podejście, można zagadnąć dosłownie o wszystko.

Gość gosc

co do futer to nosze sztuczne jak chce poglaskac prawdziwe mam go na kocie, ale skory to sie czepiliscie. przeciez zabijane sa krowy, swinie na mieso a skore wyrzucac? te eko skory sa o kant d-py rozbic.