Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Spotykam się miesiąc z facetem a on zaczął się dopytywać o dziewictwo

Polecane posty

Gość rkrgjggnm
to było do tego praiwczka. ale on chyba nei ma 25 lat?? chyba tacy infantylni faceci w tym wieku już nie są??

Gość nudny jesteś
wiesz co, nie układa Ci się z laskami, schizujesz sie przed każdą randką że może będzie chciała Cię jakaś puszczalska zaciągnac do łóżka....a teraz siedzisz i się żalisz na "forume" jakie szmaty z tych kobiet, boi się seksu, masz jakieś chore zahamowania i stąd ta cała Twoja dziwaczna tyrada o moralności i dziewictwie

Gość nudny jesteś
kij Ci w oko koleś jesteś jak Don Kichot, równie dziwaczny i róznie zakręcony

Ja przede wszystkim nie rozumiem, czemu niektorzy widza same skrajnosci - albo dziewica, albo zaraz \"puszczalska\".

Gość ja prawiczkiem jestem
taka kolezanka stracila dziewictwo nie w wieku 15, a 16 lat - literowka. nie boje sie seksu, po prostu nie spotkalem kobiety, z ktora poszedlbym do lozka, bo nie bylem w zwiazku. jak pojde z puszczalska na jedna noc do lozka to juz sam nie bede mial prawa wymagac od dziewczyny cnotliwosci, bo sam bede mial juz puszczenie sie na koncie, a nie chce tracic moralnego prawa wymagania od kobiety dobrego prowadzenia sie. do lozka pojde jak sie zakocham w jakiej i ona we mnie, seks bez milosci nie ma sensu, a kobieta, ktora uprawiala seks bez milosci, albo szybko dala komus dupy po prostu nie jest wartosciowa, jest kobieta drugiej kategorii - przynajmniej dla mnie i napewno do mnie nie pasuje. do mnie pasuje tylko porzadna, nawet jak nie dziewica, to taka co maks. z 1 spala, inne niech ode mnie spieprzaja

dla mnie puszczalska dziewczyna to taka co zna smak seksu bez milosci, szybko idzie do lozka, albo spala z wieloma facetami

Gość nudny jesteś
czyli zakładasz że skoro ktoś miał więcej niż jednego partnera to uprawiał seks bez miłości na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski ? siedzisz w czyjejś głowie i sercu, że wiesz co mysleli i czuli wtedy ?

Gość rkrgjggnm
to wg Ciebie jestem puszczalska... i co?? mam to gdzieś... a Ty się sam pogubiłeś... Ja poniekąd rozumiem pargnienie kobiety dziewicy, nie uznwanie seksu dla seksu, zdrady itp... bo to całkiem normalne ale ton twoich wypowiedzi i to co dodatkwo móisz to przeraża mnei normalnie... a uwierz mi juz mi sie sie w życiu paru 'kosmitów' udało spotkać!!!!

Gość nudny jesteś
kobieta oprócz zasad ceni sobie u facetów zdrowe podejście do seksu, czyli takich, którzy nie są ani zlękniałymi cnotkami ani perwersami

nie chce miec kobiety co uprawiala seks bez milosci ty rcoscotamcostam tylko z mezem sie kochalas wiec jestes OK. denerwuje mnie tez dziewczyny co stracily cnote jako mlode gowniary, w wieku, w ktorym sie powinny lalkami bawic

nie jestem zalekniony, po prostu do lozka to sie idzie z dziewczyna, ktora sie kocha i ona mnie kocha - dla mnie to logiczne. nie kazdy kto mial wiecej partnerow uprawial seks bez milosci, ale jak dziewczyna miala duzo chlopakow (np. 5) i spala z kazdym to tez jest puszczalska, bo miala duzo partnerow seksualnych - tez logiczne

po prostu od przeszlosci seksualnej dla mnie w duzym stopniu zalezy wartosc kobiety

Gość rkrgjggnm
tak mój drogi ale przed mężem jako zakonnica nie żyłam... zorzum że jest duze spektrum pomiezy pocałunkiem a seksem... jak nabędziesz doświadczenia to zrozumiesz dokładnie o czym mówie...

Gość nudny jesteś
nic nie wiesz ani o seksie ani o miłości tylko ktoś kto nie był w prawdziwym związku może gadac takie farmazony, gdybyś naprawdę był z kimś to wiedziałbyś jak trudno "zachowac dziewictwo do ślubu" a teoretyzowac to sobie każdy może... nigdy nie sypiałam z nikim bez miłości i związku, ale i tak wg Twoich kryteriów jestem puszczalska bo miałam 4 partnerów żałosny jestes koleś

no mialas 4, ale napewno nie masz 20 lat. a dziewczyna w wieku 20 lat co miala 4 to przesadnie porzadna nie jest i nie chcialbym takiej, jestem dla takiej za porzadny

rcoscostam cos tam - no sory, ale dla mnie, jesli obcujesz z facetem nago seksualne to juz to jest seks i tyle, wspolny prysznic itp. dla mnie dziewczyna, ktora brala wspolny prysznic z facetem nie jest 100% dziewica

nudny jestes - napewno jest starsza, wiec pewnie OK jestes i nie jest puszczalska

Gość nudny jesteś
skoro ktoś miał 5 partnerów, to moze też zwróc uwagę na to ile miał lat gdy przeżył inicjację, ile miał związków i jak długo trwały a także to ile ma lat obecnie wg moich osobistych statystyk wychodzi 2,5 roku na każdego partnera i obecnie nie zapowiada sie na to bym miała miec jeszcze jednego, mój obecny związek to 7 lat z tym samym partnerem

Gość rkrgjggnm
oj chłopcze, chłopcze wspólny prysznic... wiesz ile rzeczy miłych i przyjemnych mozna rpobic nawet niekoniecznie na golasa... i pewnei to tez byłby dla Ciebie "seks"... a np wpsólny prysznic w ale w bieliźnie?? to dozowlone?? może jakis katalog podasz??

Gość nudny jesteś
krytykujesz kobiety że lekko traktują seks, ale zapominasz, że one z kimś ten seks uprawiają.... poza tym gdyby ich partnerzy nie traktowali seksu jako rozrywki to nie byłoby kobiet, które uprawiają seks z przypadkowymi partnerami bez miłosci

ale nie chcialbym miec dziewczyny, co miala 5 partnerow, bo taka nie pasuje do prawiczka. aha nie lubie dziewczyn co mialy wczesniej inicjacje, zle mi sie kojarza dziewczyny, co jako nieletnie nastolatki uprawialy juz seks, co innego jak cnote stracily np. w wieku 20 lat

Gość nudny jesteś
prawiczek nawet na basen nie chodzi bo co to by było za zgorszenie gdyby usiadła obok niego jakaś dziewica (lub co gorsze niedziewica) w jacuzzi ;-)

krytykuje te kobiety, co to z jedna z kobiet, a nie z facetow w przyszlosci sie bede wiazal, faceci nie sa dla mnie potencjalnymi partnerami, ich podejscie do seksu nie jest dla mnie wazne. no moze jak corke bede mial, to bede uwazniejszy

Gość sraja ptaka
a mi bez różnicy kto co robił,z kim i gdzie przeszłość to przeszłość w związkach buduje się przyszłość, i druga wazniejsza sprawa,jak się kocha to nic innego się nie liczy. Bo nie kocha się błony dziewiczej tylko osobę.

a jak kobieta sie puszczala? dla mnie to wazne, nie chce miec dziewczyny-dupodajki, ktora nie jest przesadna cnotka

Gość rkrgjggnm
chłopcze a taki dyylemat moralny Ci zadam: a jakby miała doswidczenia 9powiedzmy jakies pieszczoty) lesbijskie?? pytam tak potencjalnie bo czuję że Ty sie sam mocno w tym pogubiłeś...

Gość sraja ptaka
i przestancie juz o tym dyskutowac,sledze i czytam was od 3h i brechtam z minuty na minute coraz bardziej,dziewczyny!-zostawcie 14latkow,chlopcow w spokoju bo tak sie podjaraja ze eksploduja w monitor :)

albo uprawiala seks dla pieniedzy, badz zdradzala ja mam swoje zasady-seks tylko z milosci i nie odrazu, i tego samego chce od dziewczyny, nie chce jakiejs pindy co juz miala przygody itp.

Gość sraja ptaka
zadna normalna kobieta sie nie puszcza,co najwyzej wspolzyje z osoba ktora kocha i byla,jest w zwiazku (takie cos co tworza dwie osoby z milosci) a puszcza to sie dziwka i na tym zarabia

jakby moja dziewczyna wczesniej z kobieta uprawiala seks to by mi to nie przeszkadzalo raczej, lepsze to niz z facetem