Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asterioida

ile książek przeczytaliście przez ostatni rok?

Polecane posty

P.S. Jestem mężatką i pracuję zawodowo na trochę wiecej niż jeden etat.

Gość gartenfee
ziazik jak ty to robisz? Ja tez uwielbiam czytac ale ostatnio najzwyczajniej nie mam na to czasu, pracuje po 10 godz dziennie do tego angielski i niemiecki po 2xtyg do tego nauka w domu. Moj maz pomaga mi w domu jak moze, ale gotowac nie potrafi wiec spada to na mnie, w domu wieczny balagan, posprzatam jedno to zaraz gdzie indziej robi sie brudno. Ciagle kupuje ksiazki z mysla, ze wygospodaruje czas na czytanie ale nie udaje mi sie. Tesknie za ksiazkami. Kiedys czytalam po 3 tygodniowo :(

:) chodzę w pracy na śniadania i sobie przy śniadaniu czytam, rzadko gotuję w domu, a jeśli już to gotujemy razem z mężem (szybciej idzie), sprzątamy w weekendy, w tygodniu tylko tak ogarniam trochę, nauczyłam się dawać sobie samej czas na odpoczynek, a że najlepiej odpoczywam z książką:) czytam przed snem. szczerze? nie wiem, czas się sam znajduje na książkę:) zresztą ja szybko czytam, a jak się wciągnę, to świat przestaje istnieć...

Gość około 30

Gość czlowiek z lisciem na glowie
3 biografie w tym jedna O'Sullivana po ang 3 sensacje 3 ezoteryczne 2 fantastyczne i kilka mniejszych

Gość który to dzień cyklu
ok 10 miesięcznie-zależy czy mam co czytać-w takim tempie tytuły się szybko kończą

Od roku żadnej. Jeszcze rok temu czytałam po 2 książki tygodniowo. Wcześnie wstaję (8-9 to jeszcze noc dla mnie) i wcześnie zasypiam. Nie mam czasu i chęci na czytanie.