Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Puma

Herbaciarnia uczuciowa nr 2

Polecane posty

Go艣膰 Sztr贸m
A kto nie u偶ywa G贸gla, Stonoga? Jeste艣my spo艂ecze艅stwem informatycznym...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sztr贸m
To znaczy, P贸ma? Zechcesz by膰 nieco mniej abstrakcyjna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
Pozory myl膮, P贸ma. Mnie trzeba klarowa膰 wszystko, jak czteroletniemu dziecku. Doprawdy, 艂epetyn臋 mam s艂ab膮.

Udost臋pnij ten post

Jeny nie o to mi chodzi艂o! Tylko o realna posta膰 tak gadaj膮c膮!!! Toz wiem 偶e istnieje google:P Choc znam osobe kt贸ra mo偶e gadac cytatami z biblii ale to pastor anglika艅ski jest:D

Udost臋pnij ten post

och oolu czuje sie strasznie dotni臋ty...::P ale jak sama to stwierdzi艂as, ja nie moge byc mi艂y, bo nazywasz to podlizywaniem sie :D to, 偶e jestem mi艂y w stosunku do os贸b z k贸rymi mam podobne pogl膮dy to chyba normalne...? chyba, 偶e Ty wtedy w艂膮czasz agresora, gdy kogo艣 lubisz? :D:D napisalem Ci w tamtym topiku... kolezaneczek, ktore si臋 u偶alaj膮 nad nimi to one maja w realu i s艂uchaja takich ckliwych tekstow od lat... im trzeba jasno powiedziec, jak wygl膮da ich sytuacja w oczch os贸b trzecich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
:-) I co z tego, 偶e pastor? Anglikanie nie maj膮 prawo czytywa膰 Biblii? Ja my艣l臋, 偶e du偶膮 sztuk膮 jest pos艂ugiwanie si臋 dobr膮 polszczyzn膮, zar贸wno w postaci pisemnej, jak i werbalnej. Chcia艂em uprzejmnie donie艣膰, 偶e wbrew utarttym stereotypom zdarzaj膮 si臋 czasami na tym padole m臋偶czy藕ni wra偶liwi, oczytani i - og贸lnie - z klas膮.

Udost臋pnij ten post

Sztr贸m, Szturm, czy Sztorm :D To ju偶 Tw贸j problem ;)

Udost臋pnij ten post

A i owszem zdarzaj膮 si臋 :) Tylko my kobiety jeste艣my czasem z艂osliwe i nie doceniamy ich :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
Ba, komiczne, ja bym doda艂 jeszcze - rozszerzaj膮c temat - w oczach os贸b czwartych, pi膮tych, pi臋膰dzies膮tych, i - czort wie u jakich os贸b, zaopatrzonych dla rozr贸偶nienia w n-ty parametr numeryczny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
Nie, P贸ma. Ani jedno, ani drugie, ani trzecie. Czwarte tak偶e nie. Ja dobrze wiem, co to oznacza. Ty musisz sama znale藕膰 wyja艣nienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
O tak! Potwierdzam w ca艂ej rozci膮g艂o艣ci opini臋 P贸my. Kobiety bywaja bardzo z艂o艣liwe. I to jeszcze jak z艂o艣liwe bywaj膮 baby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
Cze艣膰, Clementyna. C贸艣 mi podpowiada, 偶e my si臋 chyba znamy :-).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
A teraz musz臋 zrobi膰 przew臋 w tej pasjonuj膮cej pogaw臋dce. Ale ja tu jeszcz臋 wr贸c臋! Nie za ma艂膮 chwil臋, oczywi艣cie.

Udost臋pnij ten post

Szt贸rm.... ech:P:P:P Przecie偶 ja nie zaprzeczam, 偶e istniej膮 m臋偶czy藕ni pos艂ugujacy si臋 poprawna polszczyzn膮, nie robi膮cy b艂臋d贸w ort, oczytani, kulturalni, dla kt贸rych p贸j艣cie do teatru czy do opery nie jest dokonaniem na miar臋 wej艣cia na Mont Blanc. Niemniej, mam dreszcze jak facet zaczyna gada膰 wierszem. Do mnie personalnie. I to cudzym. Czuj臋 wtedy jaki艣 fa艂sz.... No i w/w osobnicy zabior膮 na romantyczn膮 kolacj臋 ale gada膰 b臋d膮 z sensem i na temat:P:P ( o poezji te偶, ale nie rymem cz臋stochowskim:P)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
Clementyna, jak s膮dzisz, o co si臋 rozchodzi tutejszym ludziom?

Udost臋pnij ten post

Sztr贸m... czy masz co艣 wspolnego z elektryk膮? :D tylko bez bab !!!;) Czasem ktos ma to, na co sobie zas艂u偶y艂:)

Udost臋pnij ten post

Komiczne ty nie mozesz by膰 ani mi艂y, ani niemi艂y, ani cyniczny, ani zaden wog贸le bo wszystko niestety 藕le. A co ciekawsze nie wiem czemu, bo ca艂kiem do rzeczy piszesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
Ciekawe podej艣cie do poezji, Nefrytowa. Znaczy, m臋偶czyzna, kt贸ry ubiera swoje my艣li i uczucia w liryk臋 staje si臋 w Twoich oczach podejrzany i nieprawdziwy? No teraz ju偶 wszystko jasne! Dla Ciebie autentyczno艣膰 m臋skiego wyrazu w sensie werbalnym musi by膰 potwierdzana wyra偶aniemi, kt贸re kiedy艣, w prehistorii, uwa偶ane by艂y za wulgarne i obra藕liwe... No tak, ale teraz kobiety maj膮 wida膰 inne oczekiwania.

Udost臋pnij ten post

Sztr贸m, m贸j kobiecy umys艂 tego nie pojmuje. :( Ale ma si臋 to chyba wprost proporcjonalnie do tego, co przed chwil膮 napisa艂e艣 o kobietach. Tylko sk膮d tu wielbiciele Herbacianego ? To ju偶 wy偶sza szko艂a jazdy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
W艂a艣nie, P贸ma. Kobieta ma to, na co sobie zas艂u偶y艂a. Jaka kobieta, taki m臋偶czyzna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprytnie nie ma co
komicze jest tylko t艂em na tle takiego diab艂a i chama, ka偶dy inny facio jest anio艂em nawet nasz pan nienazwany ;) i o to w tym chodzi ludziska! minimum wysi艂ku umys艂owego, a wszystko staje si臋 proste :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
Sztr贸m posiada dwa odniesienia, P贸ma: do elektryczno艣ci oraz do j臋zyka poety Goethego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sztr贸m
A co dopiero powiedzie膰 o moim, prostodusznym rozumie? Clementyna? Ja to dopiero jestem zagubiony w meandrach babskiego rozumowania oraz poziomkowej logiki...

Udost臋pnij ten post