Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna87

Przyjaciel dowiedział sie

Polecane posty

Gość takajedna87

Witam! Mam problem... moj przyjaciel dowiedzial sie że jestem w nim zakochana. Nie ode mnie... Jednakze z nadzieją przyznalam sie... Stwierdzil ze nie moze zapomniec o byłej... Wrocil do niej... Ja zostalam z uczuciem...Powiedzial zebysmy dalej byli przyjaciolmi... Co mam robic? Byc przyjaciolką bez nadzieji? Starac sie o niego? Ulotnić...? Zmniejszyć kontakt? POmozcie prosze...strasznie zle sie z tym czuje;(

Gość blęęęęęęęęę
barometr---> wcale nie jesteś zabawny...widziałam cię już na kilku topikach i na wszystkich jesteś tak samo żałosny :O

Gość takajedna87
Dzieki:) Jak ja kocham takie odpowiedzi

Gość blęęęęęęęęę
lepiej daj sobie z nim spokój....

Gość takajedna87
Na poczatku wydawalo mi sie to najlepszym rozwiazaniem... Tylko ze on do mnei ciagle pisze,,, widac ze nie chce stracic kontaktu... nie wiem co robic:(

To zalezy od tego czy rzeczywiscie go kochasz czy tylko jestes w nim zadurzona i potrafisz przebywac z nim jak z przyjacielem. Bo jesli Twoje uczucie jest ciezkie to bedziesz cierpiec bedac z nim a wiedzac, ze musisz go traktowac tylko jak kolege. Wtedy lepiej moze nie zerwac kontakty ale ograniczyc chociaz na jakis czas. Ale jesli nie boli Cie, ze on nic nie czuje, mozesz z nim normalnie gadac i przebywac to szkoda przyjazni :)

Gość takajedna87
Powiem tak... jest to pewne zauroczenie... wydaje mi sie ze jakos strasznie tego nie przezywam tylko poprostu zal mi ze nic sie z tego nie rozwinęlo:( i wyszlam na idiotke... dodatkowe troche zazdrosna jestem o tam tą... On za to pisze do mnie jakby sie nic nie stalo... lekko podrywa...nie wiem czy dalej mam tak z nim pisac i moze kiedys liczyc na cos wiecej czy poprostu skonczyc z takim flirciarskim stylem..i pisac z nim jakko kumpela....tylko...

Gość bardzo smieszna prowokacja
rozbawiłeś mnie barometrze ;-)

Gość takajedna87
Piszcie:)