Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow sobie wmawiam

znow zaczynam sobie cos wmawiac

Polecane posty

Gość znow sobie wmawiam
wiecie c mysle?ze trzeba sie wyluzowac i nie myslec tak o tym, nie analizowac.wiem to trudne:) ale to chyba najlepsze rozwiazanie, nie szukanie problemow, albo wyjdzie albo nie i tyle.

Gość ....myśl...
no tak wyluzować sie to jest MYśL !!!:P zreszta nie ma co analizować bo wiadomo, ze jak tylko zaczyna sie analizować to juz nie to!!! a poza tym czy też tak macie, że wydaje sie Wam, że trzeba to poczuć od pierwszego spotkania, spojrzenia, dotknięcia....???bo ja zwykle miałam takie wrażenie, teraz dopiero zastanawiam sie czy aby nie może byc inaczej, przyjsć z czasem - poznawania sie...??

Gość znow sobie wmawiam
kiedys myslalam, ze to ma przyjsc od pierwszego wejrzenia.teraz wiem, ze czasem pierwsze wrazenie jes mylne.i kedys musialam widywac sie pare razy z pewnym facetem(ze tak powiem zawodowo) i na poczaku wydawal mi sie totalnym debilem:O taki co to nie ja, glupkowaty i w ogole.po paru spotkaniach doszlam do wniosku, ze fajny z niego facet:) i nawet jego wyglad mi sie spodobal bo okazalo sie, ze ma fajny charakter.wiec to nie zawsze tak jest, ze masz to czuc od poczatku.dobrze jest dac szanse (pare spokan) na pozanie drugiej osoby. ja np.tego, ktoremu terz odmowilam spotmania znam mniej wiecej, bo przez pare miesiecy chodzilismy razem na pewien kurs i mam juz pewien obraz jego osoby w glowie i wiem, ze totalnie mi nie odpowada.kiedy sobie postanowilam, ze jak ktos sie mna zainteresuje, to dam mu czas na pokazanie jakim jest czlowiekiem a nie zerwe kontakt po 1 spotkaniu jak o mialam w zwyczaju.no ale tego chlopaka znam mniej wiecej. dobra ja spadam, do uslyszenia. i pamietajcie nie myslcie za duzo:P

Gość ....myśl...
uf uf uf :)) czyli wszystko w normie nie myślimy - działamy :P do usłyszenia

Gość Quesse
Chciałabym sie tak wyluzować ale ja się panicznię boję, że kogoś skrzywdzę jakąś nieprzemyślaną decyzją.