Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia micia

Dostałam od kolegi takiego smsa-przeczytajcie! I co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość kicia micia

Zawsze tego chciałem zeby potraktować cię na takim spotkaniu, nie jak koleżankę ale jak dziwkę, żebyś od razu rozpięła mi rozporeki wzięła pałę do buzi, potem ja bym zerwał ubranie z ciebie, odwrócił pupą na stojąco, tyłem do mnie,rozstawił szeroko nogi, wylizał muszelkę i wszedł po same jądra. To mi się marzy!

Gość nie bardzo jarzę co tu do tego
ma 'dziwka'. to znaczy jarzę na poziomie meta, ale wolę usłyszeć twoje wynurzenia.

Gość kicia micia
zapomniałem powiedzieć że jesteśmy kolegami od przedszkola. Nie wiem tlyko o jaką muszelkę mu chodzi - moje jądra? mojego padalca? czy co?

Gość mićka kićka okej można
się zgodzić że jesteśmy bliźniętami, ale piasku w to może nie mieszaj, ok?

Gość kicia micia
to wyżej to podszyw Owszem z kolegą znamy się kilka dobrych lat ale to znajomość raczej na odległość, najczęściej kontakt tel. ja uwazałam go swojego przyjaciela i nikogo więcej, ale niedawno spotkaliśmy się na kawie i troche zaiskrzyło między nami. Kilka dni po spotkaniu jak pisaliswy ze soba on wysłał mi takiego smsa. Dodam jeszcze ze ja mam męża o on jest nieszczęśliwie zakochany.

Gość Daletka23
myślimy, że gość jest palantem :classic_cool:

Gość pomylil adresatke

Gość kicia micia
dodam, że od jakiegoś czasu mam na niego ochotę, jest przeciwieństwem mojego męża!

Gość nie kus losu
"kicia micia" nie kus losu bo jak ci dobrze z mezem to nie szukaj wrazen u innych

Gość czesław kaszkiet
albo jego penisa

Gość TomaszJ
Spytaj swojego starego co o tym sadzi?

Gość kicia micia
ale ja lubię kusić los, komórki jego nikt nie wziął do ręki, a mój mąż jest o niego zazdrosny, bo wie że czasem piszemy smsy, ale nie wie tak do końca co w nich pisze!

Gość kicia micia
a niby czemu maałby kolego nie napisać? zresztą tych fantazji ma duzo więcej, a mąż nie ma zamiaru szukać nikogo, zreszta nigdy by się nie dowiedział.A bycie dziwką czasem jest o wiele przyjemniejsze niz bycie poukładaną zoną swojego męża.

Gość kicia micia
dzisiaj wysłałam mu eska z taką treścią "a ja chciała bym, że byś zjadł prosto z mojej cipki psi stolec sprzed tygodnia polany meksykańską 8-letnią musztardą z NIemiec", co odpowie?

Gość kicia micia
TO wyżej to podszyw i to beznadziejny.

Gość mmmmmmmmmmmmmnnn
nie

Gość TAK chcemy

Gość kigaaaaaaaa
no dawaj co pisze pewnie juz dawno cię przeleciał.

Gość A MOZE CHCIAL SPRAWDZIC
JAK ZAREAGUJESZ NA TAKI TEKST??:classic_cool:

niczego nie chciał sprawdzać, on wie że oprócz tego że się przyjaźnimy on mi sie podoba a ja jemu, i wcale tego nie ukrywamy przed soba i myślę ze on wie ze gdyby nadarzyła się taka okazja to poszłabym z nim do łóżka, on mnie cholernie pociąga, a do tego jest taki dziki, namietny nie zaspokojony, zreszta widac jak pisze i wcale tego nie kryje, a ja lubię takich facetów!

a kolejy tak brzmi \"...rozlewam w lampki wino, pijemy, zapalam świeczki, ciebie widzę przeglądającą się w lustrze w seksi bieliźnie. Podchodzę od tyłu łapie jedna ręką za pierś mocno masująć ją przez stanik, swoją nogą rozszerzam twoje nogi, całuję Cię po karku druga rękę kładę na pupie, masuję ja poczym dotykam Twojej cipki przez majteczki...\"

Gość a ja chcę więcej
napisz co dalej napisał

A ja Ci odpowiem tak. Głupia cipa jesteś jak rajcują cie takie rzeczy. Masz męża, jesteś żoną a od byle chuja dostajesz smsy erotyczne, na pewno wyczuł że może sobie na to pozwolic i bada grunt co będzie dalej. Prawdopodobnie dopnie swego a ty zdradzisz męża zachowując sie jak zwykła dziwka. Tak to niestety widzę.

Gość a ja chcę więcej
głupi to ty jesteś, a ja mam wyobraźnię.a mój kolega nie musi mnie sprawdzać bo wie ile może liczyć, i jest najwspanialszym kolegą na świecie. A ja chcialam poznać wasze zdanie, ale widzę że mało kto ma cokolwiek do powiedzenia!

Gość a ja chcę więcej
A wiecie, że chodzę do szkoły specjalnej?