Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegundziaa

CZY WG WAS TAKIE SNIADANKO JEST ZDROWE?

Polecane posty

Gość kunegundziaa

Gość kunegundziaa
jajecznica z dwóch jajek i 2 kromKi chlebka z plastrem serka zóltego hohland kakako do tego 1 szklanka i jedno jabłko tarte z łyzką cukru. MA DOKLADNIE 400 KALORII ALE TO NIC . WAZNE CZY JEST ZDROWE:)

Gość mismi
Ale chyba nie codzień? Te jajka. Po co trzeć jabłko (no, chyba że ktoś nie ma zębów) i na dodatek dodawać do niego cukier? Jabłko jest słodkie samo z siebie. Bez sensu to śniadanie.

Gość jkhfdsfhlkah
od czasu do czasu może być, ale jajka lepiej gotowane, chleb pełnoziarnisty, jabłko bez tej łyżeczki cukru

Gość o jezu jak lubi papke
z jablka, lyzeczka cukru to nic zlego napewno jej nie zaszkodzi, tymbardziej nie pyta czy tuczace tylko czy zdrowe

Gość jak dla mnie
to sniadanie jest ZA DUŻE

Gość hehe za duze pfff
zauwaz ze nie pyta duze czy nie kaloryczne czy malo chodzi o to czy zdrowe!! lepiej jajecznica niz jakas kielbasa

Gość i nie kaloryczne
jasne ze zdrowe

Gość paszczurowa
moim zdaniem zdrowe jest białko i wapń ale jabłko rzeczywiscie lepiej zjeść zwyczajnie, nie trzec i nie dodawac cukru, bo papkjowate jedzenie wspomaga tworzenie sie kamienia nazebnego

Gość i nie kaloryczne
TARTE JABŁKO NA TARCE NIE MA ŻADNYCH WITAMIN BO PODCZAS UCIERANIA SIE UTLENIAJĄ.

Gość akakkakak.
Oczywiście, ze niezdrowe. Jajka? Cholesterol plus hormony ktorymi faszerowane sa kury. Ser żółty? Tłusty i pełno w nim soli. A pieczywo jakie, białe pewnie. Cukier? Biała śmierc.

Gość do akakkakak.
do cholery to najlepiej nic nie jedzmy bo wszystko ma jakies ALE ludzie.... :O

Gość BUHAHHHAA
NO WŁASNIE ..WSZYSTKO MA ALE..WIEC CO MAM JESC ...OWOCE TEZ MAJA CHEMIE I WARZYWA I PELNO AZOTANÓW..LUDZIE..

Gość paszczurowa
nie ,kurwa, lepiej niech zje jakies wstretne otreby z mlekiem 0.05%, które bardziej przypomina siki niż mleko tłuszcz też jest potrzebny, jajka mają cynk i białko pewnie, ze nie po 2 jajka każdego dnia, ale jak 2 razy w tygodniu tak zje, to sie nic nie stanie, a nawet będzie to korzystne

Gość ale debilizm
nic nie jedzmy nie myjcie zebow bo fluor szkodzi!!!!!!!!!

Gość paszczurowa
takie 2 jajka z rana trzymaja jak cholera, można potem pracowac i pracowac jakbym zjadła jakies gówniane pieczywo wazy z listkiem sałaty, to po godzinie burczałoby mi w brzuchu; i potem sie jedna z drugą rzuca na ciastka i dziwi sie, skąd to sadełko, jak ona pieczywo wazy i sałatę...

Gość akakkakak.
Laska pytała, czy to jest zdrowe. Sorry, według wszelkich współczesnych standardów, to NIE JEST zdrowe. Podoba ci się to czy nie.

Gość ale debilizm
akakakaka to wpierdalaj salatke chyba lepiej potarte jablko niz batonik. juz to widze jak ty sie zdrowo odzywiasz

Gość do akakkakak.
wg standardow? chyba wedlug ciebie..... :O a tak spytam, czy ty cos jadasz w takim razie? albo pijesz? chetnie zobacze co taka osoba jak ty je, jak sie zdrowo odzywia

Gość e niemozliwee
ale salata tez niezdrowa bo ma azotany ze sklepu chyba ze na gnoju hodujecie swoją .. tak samo warzywa ze sklepu wiecej szkody robianiz wszystko inne

Gość akakkakak.
Mleko też nie jest zdrowe. I czemu od razu owsianka> Proszę bardzo: ekologiczne muesli z naturalnym jogurtem. Można dostać w supermarkecie na stoisku z ze zdrową żywnością. Plus ciemne pieczywo, do dyskusji z masłe czy margaryną, osobiście plecam mixełko, mix masła i olejów - bardziej naturalne niż margaryna. Jajka do mozna od czasu do czasu ob babci ze wsi. Tak samo jak kurczaki kupowane w sklepach - błeee. Jeda z teorii powstawania celulitu jest taka, że to od ilości hormonów i sztucznych dodatków w naszym jedzeniu. Ale przede wszystkim: jajek, drobiu, mięsa.

Gość ale debilizm
i ty wszystko tak kupujesz wszystko ze wsi od babci owocki warzywa hodowane na gnoju. taaaaa nie pierdol filozofie bo klekszczysz jakie glupoty.

Gość do akakkakak.
ekologiczne muesli z naturalnym jogurtem. to muesli z supermarketu akurat jest tak ekologiczne jak i wszystko inne:O:O

Gość akakkakak.
Owszem, staram się odżywiać zdrowo i przynajmniej nie muszę zakładać topików pod tytułem: jak schudnąc 20 kg w dziesięć dni. Nie mam też celilitu, rozstępów, problemów z włosami i cerą. Chora byłam ostatnio jakieś dwa lata temu.

Gość paszczurowa
no akurat jak musli, to na pewno nie z jogurtem, tylko z czyms zawierajacym witaminę c, żeby zelazo sie wchłonęło jak jesz bogate w zelazo musli i bogaty w wapń jogurt do tego, to sie gówno wchlonie i zadnego z tego pożytku; wielka uczona sie znalazła nieekologiczne jajka tez są zdrowe

Gość ale debilizm
pisz sobie te swoje dyrdymaly, polowa z tego to klamstwo

Gość paszczurowa
zreszta może i można jesć same ekologiczne rzeczy - tylko kogo na to stać i jedzac normalne rzeczy tez mozna sie w miarę zdrowo odżywiac; to, co dziewcyna zaproponowała, to normalne, naturalne jedzenie; nie jakas nutella, nie marmelada, nie czirios, tylko zwykły chleb, zwykłe jajka, zwykłe mleko, zwykły ser żółty, zwykłe jabłko jak dla mnie - zdrowe

Ser jak najbardziej!To najlepsze zrodlo wapnia.Jajka i mleko tez sa ok,byle nie za czesto.Dorosly czlowiek nie potrzebuje juz tyle mleka co dziecko.Ja pije 2 razy w tyg razem z platkami kukurydzianymi,czasem gotuje budyn..

Gość perdolnięta

Gość do ekologicznej mądrali
Jestem szczupła, zdrowa jak rydz , ładna podobno nawet ;), mam już po 30 urodziłam dzieci, nie mam celulitu, rozstępów, ważę 53 kilogramy, zmarszczek własciwie wcale, cerę promienną. Jem jajka, pije tylko tłuste mleko, jem naturalne masło, bułki pszenne i lubie czekoladę. Pomyśl, może to wszystko robisz na darmo. bo może genetyka ma większe znaczenie?