Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równa babka

sobotni dół wieczorny

Polecane posty

oferma Nie oceniam ludzi po tym jak wyglądają. Lubię jeśli ktoś ma coś do powiedzenia.

Gość równa babka
ja np.nie mam z kim porozmawiac i bede niedlugo placic psychologowi za rozmowe

Gość Można się przyłączyć
Alter, można napić się wina. Tu, z nami. Długo byłaś mężatką?

Moje Alter Ego Doskonale rozumiem 6 lat to też jakby małżeństwo mimo tego,, ze nie byliśmy zaręczeni. A co sie konkretniej stało?

Gość Można się przyłączyć
Równa babko, jak można Ci pomóc? Wiesz, po co płacić psychologowi. Jak chcesz, możemy pogadać.

Gość oferma
a ja włażę na babskie forum i sobie rozmawiam. mogę powiedzieć wszystko, nawet rzeczy których nigdy nie powiedział bym żadnemu psychologowi. internet jest super :)

moje alter ego taaa... ja imprezuje niezle od pol roku od kiedy jestem sama, ale dzis jakos w dola wpadlam, siedze i wspominam...

oferma Tutak masz 100% rację, bo chociaż ktoś skrytykuje Twoje postępowanie to i tak Cię nie zna i najprawdopodobniej nie pozna...

Małżeństwo z niezbyt długim stażem, zaledwie trzy i pół roku. Co się stało? Czegoś zabrakło, staliśmy się dla siebie, jak brat i siostra. Nie pomogły starania. I wtedy ktoś się pojawił w moim życiu. No cóż, też odszedł... Czy ktoś mógłby mi nalać jeszcze wina?

zjawa To pewnie naj;epsze lekarstwo.. na ta przypadłość. Ja też trochę się rozlkręcam przynajmniej próbuję.

Moje Alter Ego Czyli z tego co rozumiem straciłaś 2 osoby?

Gość równa babka
Można się przyłączyć -->dziekuje, ale internet to nie to samo co rozmowa w 4 oczy. Konczy mi sie umowa o prace, chyba raczej jej nie przedłużą a nawet jesli to na gorszych warunkach niz moglabym uzyskac gdzie indziej na starcie. Jest mi ogromnie żal, że nie wywalczyłam sobie w firmie miejsca choć zrobiłam wszystko co mogłam i gdybym nie byla najlepsza to by mnie nie wzieli na to stanowisko, tym bardziej, ze firma jest prestiżowa a oni mnie wczesniej nawet nie znali.

Można się przyłączyć nie ma sprawy;) Ja wczoraj rozmawiałam z takim kolesiem na czacie myslałam, że jest ok ale jak zawsze trafił sie zboczeniec.

Gość jozkowa
ech, ja tez dzis samotna :-( moj chlop polazl na impreze organizowana w pracy 😠 pije drineczka, bom smutna...

paoli - ale ja nie imprezuje bo mi tak fajnie, tylko zeby nie myslec :( ale ile mozna pic :(

dla mnie poproszę samotne malibu. a nie, ja się nawet napić nie mogę, bo choruje i choruję:(:(:(.wtedy samotnośc bębni chyba najmocniej:(

Moje Alter Ego No nie da się. Z reguly wychodzi to na jaw.

zjawa Wiem. Jak sie czymś człowiek zajmie - najczęściej jest to impreza i niezle towarzystwo to nie myśli... przynajmniej sie stara. A już wtedy pomyśli to wpada w straszny dół.

Roma31, proszę - Twoje malibu \\-/. Paoli, nie ukrywałam niczego, nie mam w zwyczaju oszukiwać. Przyznałam się. Tego dnia straciłam męża a tydzień później tego drugiego. Głupota... Głupota. A serce boli.

Moje Alter Ego - nie sugeruję że cos ukrywasz. ja też pewnie bym nie umiała. Kiedyś też poznałam kogoś, ale on miał żonę i sprawa stała sie jasna. Bo nikomu rodziny nie będę zabierać.

Można się przyłączyć oj działo by sie działo... jestem za!!!

Gość jozkowa
Moje... --> co Cie pchnelo w takie postepowanie? zle Ci bylo z mezem? to tylko moja ciekawosc...

knajpa taaaa... ale tak sie trzeba by w sobie zebrac, umalowac, wyjsc.. daleeeeeko. za daleko dla zdolowanej :(

Gość jozkowa
kurde, ja nawet nie moge wyjsc bo mam dziecko i brak mi nianki :-(

zjawa motywacja najważniejsza... trzeba od czegoś zacząć!