Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równa babka

sobotni dół wieczorny

Polecane posty

She 70 - nie wiem, szczerze. Po raz ostatni czułam się tak daaawno temu. Teraz nie mam nawet ochoty wstawać z łóżka. Paoli - i wieczory, i poranki... Zwłaszcza wtedy brak tego ciepła i czułości. I głosu, który tak bardzo się kocha. Nie chcę już myśleć. Staram się zapomnieć. Tylko w środku wszystko tak cholernie boli. I, jak ta ostatnia idiotka, czekam na jeden telefon, głupi sms... Do śmierci chyba się nie doczekam... ;( antyczułość - grog... hmmm... raz czy dwa miałam okazję skosztować ;) bbbbb - co się stało?

Gość MIKAA-
I boje się że za jakiś czas znowu wróci, a ja znowu uwierze, pomimo że treaz go nienawidze.

Gość bbbbb
Y prosze siwuchy :D

Gość She 70
Mikka dziewczyno... dziekuj bogu ze to sie skonczylo!!!! okrutne to co mowie, ale pocierpisz i przejdzie a zycie w takim zwiazku to okropnosc... Wiem bo sama to przechodzilam... Taki zwiazek pozbawic cie potrafi wszystkiego, a przede wszystkim wlasnej wartosci!!!

Gość anastazja jestemmm
chyba mnie tu nie chcecie:(ehh co za zycie:(

bbbbb --> nie mow tak! jestesmy na tyle mlode na ile sie czujemy! ;-) moja mama ostatnio po moich \"wykladach\" troche odmlodniala, nagadalam jej, ze lazi i smeci jak stara baba, a jest babka ledwo po 50-tce, moje trucie chyba cos dalo, bo zaczela chodzic nawet w spodniach-bojowkach ;-) wiecej optymizmu!

Gość She 70
no to cyk anastazja:) Nie uciekaj tylko :)

Gość równa babka
anstazja chcemy, tylko wiesz jak jest...pisanie na klawiaturze tez zabiera energie i nie do kazdego jest sie czas odezwac, tyle osob tu przyszlo..;)

Gość MIKAA-
Tak, wiem i powiem Wam,że teoretycznie się ciesze. Ale został żal, smutek, pustka i myśli...że on sie ciesze że mnie nie ma. A jak mu za kilka miesięcy znowu odbije...

Moje Alter Ego - oj mi też cieżko tym bardziej ze sie odzywa. Przeprosiłl i ja się boję. cholernie boję. Bo wiemze znowu powie mi że mnie niekocha ale boję się zostać sama. Mysle i myslę. nie rozmumiem jak mógł powiedzieć że mnie już nie kocha? nie rozmumiem tego. A teraz przeprosił. Nie zgodziłam się - boli ale boję się że się zlamię. MIKAA- czytaj wyżej

Gość MIKAA-
Tym bardziej że koleżaneczka...wyciągneła mnie do wróżki...

Gość anastazja jestemmm
wiem wiem ale ja jakas marudna dzisiaj jestem ;)dobra otwieram piwo i sie schleje:(

równa babka Jako założycielka tematu powinnaś sie przyczernić - nie wypada;)

mika --> zacznij myslec o sobie, a nie o nim! jesli zaczniesz realizowac siebie i robic to co TY chcesz to latwiej bedzie Ci to wszystko przejsc i w koncu mina zle dni... czas leczy rany 🌻

Gość anastazja jestemmm
buuuuuuuuuu😭

Józkowa - małżeństwo trwało trzy i pół roku, drugi związek - duuużo krócej, ale intensywniej, niż całe małżeństwo :( Wiem, że na wszystko przyjdzie czas, ale... trudno mi teraz z optymizmem patrzeć w przyszłość. Zwłaszcza, ze nie wiem, co się z tamtym drugim stało :( Po prostu całkowicie zerwał kontakt... :( Antyczułość - ZDRÓWKO :) Paoli - oddałabym wiele, żeby się do mnie odezwał, żeby zadzwonił, żeby zaproponował spotkanie :( Nic gorszego nie może się już wydarzyć, wiem, że nie będziemy razem. Ale... chciałabym sie z nim zobaczyć. Bardzo.

;)🖐️ i wiecie jak bylismy ze znajomymi i z tym facetem jakis czas temu popić to mialam ochote sie na niego rzucić...:o...jak jakaś napalona małolata....😭 on jest taki ku seksowny.... ech...:o chuć, chuć i tylko chuć przeze mnie przemawia.... :o

anastazja jestemmm jesteśmy tu po to aby Ci w tym pomóc;)

Gość She 70
jozkowa ... dobrze mowisz!!! czesto rozpaczamy na czyms, kims... a nie myslimy o sobie.... nastepnym kogiel-mogiel z kakao... hehe.. alez sie pewnie zaraz rozgadam :)

Gość MIKAA-
wiem, wiem i tak się szybko pozbierałam..już sie nauczyłam po ost rozstaniu. Ale jednak czasem dól dopada.Noi ta cholerna wróżka, gdzie teoretycznie jej nie wierze, ale podobno jest "dobra".I boje się że sprawdzi sie to co powiedziała, chociaz nie musi. Zresztą, nie wiem jakie Wy macie podejście do tarota..?

Gość anastazja jestemmm
paoli mam 3 piwa a mi to w zupelnosci starczy bo slaba glowe mam;)jak cos to wodka jeszcze jest:)

Moje Alter Ego --> przyuszczam,, że on się przestraszył, że będziesz chciała od niego coś więcej, żeby się rozstal z żoną itp. On nie dorósł do tego by mieć rodzinę.

Gość MIKAA-
W KrK