Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równa babka

sobotni dół wieczorny

Polecane posty

Paoli - PYCHA :) Dziękuję ślicznie :) czy ja też mogę na chwilke - chętnie się przyłączę. Potrzebuję tego dzisiaj, jak niczego innego na świecie ;) równa babka - skąd jesteś?

Gość She 70
i przyznam sie ubilam kogiel-mogiel wlalam whisky i zajadam .. to jest pyszne :)

Gość równa babka
jestem z Wawy

Sssilly maggot - też jakis sposób na sobotni wieczór;) Moje Alter Ego - fajnie że smakowało;) She 70 - tego jeszcze nie próbowałam

Gość czy ja też mogę na chwilke
przyłączajcie sie. Ale ja żłopię PIWO dzisiaj. Moze byc? Grzane bo jeszcze mnie zaziębienie złapało. I nie z gotowymi przyprawami w torebce, tylko sama robię. No to wam mówię, co wam daje: piwo grzane z: miodem, skórką pomarańczy, cynamonem, goździków parę wsypalam i imbiru ciutkę. Zdrówko!

Gość She 70
moj wynalazek... :)

Hahaha, She 70 - dobre, dobre :) Można jeszcze dodać kakao ;) Sssilly maggot - może otwórz okno... Józkowa - boję się :( Tęsknię wciąż za tamtym a on unika kontaktu. Daję sobie czas. Póki co przede mną kolejna zimna noc. Samotna. Z wielkim psem-przytulanką.

Gość MIKAA-
pije z Wami... za moją naiwność;(

Gość bbbbb
czy pewna staruszka popijajaca energetyzerka może sie dosiąść..? :P

Gość anastazja jestemmm
:(:(

Moje Alter Ego Wieczoory są najgorze. Dla mnie tez poranki bo jak nie chce mi sie wyjść z ciepłego łóżeczka to zawsze zaczynam mysleć... MIKAA- co sie stało?

Gość She 70
kakao bedzie w nastepnym drinku:) .. grzeje i rozwesela.. Dzieczyny czy faceci tak bardzo musza wpedzac nas w depresje?

A może wolicie grog szalonego marynarza? Przepisik dosłownie przytoczony za Jaroslavem Haszkiem (odnalezion w pośmiertnych papirach pisarza) , któren miał go pono otrzymać od nieznanego marynarza z Bremy: \"Pół litra wody zagotować z 2-3 ziarenkami ziela angielskiego, 6-8 ziarnami pieprzu, 10 goździkami, dodać kawałek cynamonu, trochę skórki z cytryny i sok z całej cytryny oraz pół kilo cukru. Po zagotowaniu wlać 3 litry białego wina, 1 litr koniaku, zaraz zagotować, ale uwaga, żeby nie wykipiało! Ustawić na stole (pod ręką), zdjąć przykrywkę, unoszącą się parę zapalić i natychmiast przykryć. Na tym uroczysty obrzęd gotowania grogu się kończy. A jeśli ktoś ci powie, że masz dodać wanilii, to mu daj w pysk\". Tylko niech was ręka boska broni przez zamianą koniaku na spirytus. Bo wychodzi wtedy mieszanka może nie wybuchowa co ścinająca z nóg już po trzeciej szklaneczce... ....................... No to cyk! (powiedział budzik do zegara) ...

Gość równa babka
jeszcze cale moje szczescie,z e ten zonaty mezczyzna, ktory mi sie podoba kreci z inna :o odbija mi z braku milosci 😭 poza tym to chcialam powiedziec, e ja juz mam dosc madrosci zyciowej, teraz czas na milosc :o

Gość anastazja jestemmm
biore sie za piwo:(

Gość MIKAA-
aaa...długo by gadać. Byłam z facetem..ogólnie tzw.toskyczny związek.. W lutym zerwał ze mną, ostro to przezyłam. Po 2 m-cach chciał wrócic-obiecywał. Teraz znowu zerwał. Ja czuje sie wykorzystana i oszukana..czuje się jak śmieć,a on pewnie jest gdzieś-szcześliwy.

Gość bbbbb
starosć zaczyna deptać mi po piętach...

Moje.. --> nie ma czego sie bac! najgorsze za Toba! jestes teraz sama, ale to nie koniec swiata! wiesz, ktos mi kiedys powiedzial: na wszystko przyjdzie czas... - dla mnie to sa mocne slowa i od dzis powinny byc tez wazne dla Ciebie :-) ile masz lat? dlugo byliscie malzenstwem? ile trwal ten drugi zwiazek?

Gość równa babka
bbbbb-->mi tez starosc depcze po pietach :o

Gość anastazja jestemmm
chce ktos??mam tyskie:(