Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równa babka

sobotni dół wieczorny

Polecane posty

Paoli, podobna historia ;) Miało być inaczej, wyszło inaczej. W sumie nie wiem nawet, co się stało, bo ten drugi milczy, nie odpowiada na smsy, nie odbiera telefonów... Józkowa, coś między mężem a mną wygasło. Pojawiła się rutyna, mieliśmy coraz mniej czasu dla siebie. Sama nie wiem. Coś się skończyło. Można się przyłączyć - jestem ZA :)

Babeczki, zawsze coś można wymyślić :) Przydałby się taki Babski Wieczór, oderwanie się od problemów. I prawdziwe winko albo inny dobry alkohol. Nianię też można zorganizować :) A poziom adrenaliny wzrośnie i pomoże sie umalować nawet tej najbardziej zdołowanej.

Gość She 70
czy moge sie przylaczyc?

Gość She 70
czerwone wino:) i duzzzooo bitej smietany !

Gość jozkowa
paoli --> moja mama mieszka bardzo daleko, mam tylko jedna dobra sasiadke i ona wlasnie nie ma dla mnie dzis czasu :-( Moje.. --> nie chcialas zwyczajnie sie rozstac z mezem, kiedy zaczynalo byc "zle"? pewnie jest Ci dzis podwojnie smutno...

jozkowa A ja ją rozumiem. Poczucie, ze zostanie się samotnym jest niszczące i woli się zostać z kims po to żeby być.

Gość jozkowa
ja tez to rozumiem w pewnym sensie... ale ja zostalam kiedys zdradzona i wiem, ze wolalabym zwyczajnie dowiedziec sie wczesniej od meza, ze cos mu nie pasuje w naszym zwiazku niz byc zdradzona i pozniej wysluchac, ze to ja jestem niedobra :-O

Równia pochyła, zanim się obejrzałam było za późno. W sumie... Uczucia do męża topniały bardzo powoli, ale stopniały zupełnie. I cóż... Teraz nie mam nic. Przepraszam, mam. Samotne wieczory i butelkę wina ;)

Próbowałam się rozstać, ale nie miałam odwagi. A kiedy odwaga się pojawiła, komuś innemu jej zabrakło. Czy ktoś umie robić drinki? Mam ochotę na jakąś wariację...

Gość ale sie wkurwilam
:(:(:(

Gość She 70
pomorze... ale tak wcinam ta smietane i nic mi lepiej... wracz przeciwnie .. dopada mnie kolejny dol... ze przytuje! Czy ja naprawde jestem jakas zwichrowana???????

Gość jozkowa
Moje.. --> lepiej sie stalo, ze rozstalas sie z mezem, jesli naprawde juz nic do niego nie czulas to nie bylo sensu sie meczyc; spotkasz jeszcze kiedys kogos i znow bedzie ok :-) zdrowko! (drugi drink)

ale sie wkurwilam ??? Moje Alter Ego Ja mogę spróbować...

Mazowieckie, Warszawa. Paoli, nie mamy dzieci. Może to i dobrze, przynajmniej one nie cierpią. She 70 - przecież to dietetyczna bita śmietana. Ja zjadłam już dwie porcje ;)

Moje Alter Ego Pewnie lepiej. Tak myslę. Bo by cierpiały. A one nie byłyby niczemu winne.

Paoli, w takim razie poproszę. Jakąś naprawdę zwariowaną wariację. Józkowa, jakoś nie za bardzo w to wierzę. I chyba długo nie uwierzę - padło zbyt wiele kłamstw, trudno będzie ponownie zaufać. Może za 00 lat :P Zdrówko :)

Zdrówko;0 Drink: 50 wódki, wyciśnięry sok z miąszem pomarańczy - wstrząśnięty nie mieszany;)

Gość czy ja też mogę na chwilke
???? Zaraz w realu wypije piwo grzane, jestem zła, samotna w zwiazku i w ogóle. Do dupy wszystko. Sorry. Zaraz sie spije tym piwem i padnę, bedzie spokój. :o

czy ja też mogę na chwilke Pij ile chcesz... nawet do upadłego dzisiaj sobota;(

Gość równa babka
wiecie ja sobie w dodatku uroilam, ze pewien mężczyzna jest mną zainteresowany a wiem, ze to nieprawda 😭ja chcę do luuudzi!😭

Gość jozkowa
a ja poza granicami Polski... Moje... --> mowie Ci - przyjdzie na Ciebie czas! trzeba cierpliwosci, no i nic na sile ;-) a drinkow nie umiem robic, ja po prostu mieszam wodke z lodem i sokiem - najlepiej ananasowym

Gość She 70
Pije, wcinam smietane... dziewczyny ... czy musimy sie tak dolowac?? przeciez same sie w ten sposob nakrecamy .. a moze wypijmy dzis na wesolo?? Pytam tak niesmialo??? Tylko nie krzyczcie....