Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koczita25

Co się ze mną dzieje, jestem w 8mc gorąco, pocę się a gorączki brak!

Polecane posty

Gość Koczita25

Złapał mnie katar, troche boli gardło, czasem jest mi piekielnie gorąco i się cała pocę - mierzę temperaturę a tu ok 36,2-36,3, raz wieczorem miałam 37. Raz czuje sie ok raz ledwo sapię przez zatkany nos i wyszstko boli. Mała rusza sie mało, dopiero wieczorem troche więcej dokazuje. Dlaczego tak sie dzieje do lekarza dopiero w poniedziałek jutro niedziela no i nie wiem co robić? Na razie ciepła herbatka z cytrynką.

wiesz może jedno z drugim nie ma nic wspólnego- ja w tym miesiącu i sie pocilam, i czułam sie jak w gorączce i slabłam i dreszcze miałam maluszek coraz bardziej uciska na uklad krwionośny- pij tą cherbatkę, ubieraj się cieplo- i ciesz się że gorączki brak ;) wszystko bedzie dobrze :)

Gość __2
takie uczucie goraca w ciazy to normalka mi tez pod koniec bylo ciagle goraco i duszno oraz oblewaly mnie poty

Gość Koczita25
Dzięki Ike :) no to naprawdę męczące te napady gorąca i pocenie, że już nie wspomnę o łomotaniu serducha w tym czasie /pytałam lekarza niby ok/ mierzyłam cisnienie też ok tylko puls wysoki w tym czasie. Pozdrawiam!