Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 temx

dr Katarzyna Turczynska

Polecane posty

Go艣膰 to prawda jest bardzo mi艂a
i jak si臋 艂adnie u艣miecha przy p艂aceniu az jej z艂ote z膮bki lsni膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mamazzielonej
To dziwne co tutaj czytam, poniewa偶 by艂am u pani Turczy艅skiej w Zielonej G贸rze. Usta mi zrobi艂a przepi臋kne, a nie raz robi艂am wcze艣niej u innych lekarzy i nie mia艂am tak 艂adnych ust. Osoba kt贸ra pisze 偶e czeka sie w poczekalni na znieczulenie ust nie by艂a u tej dokt贸rki, poniewa偶 ona znieczula usta zastrzykiem na fotelu i od razu je powi臋ksza kwasem. Bzdury gadasz kochana. Czy ty czytasz co piszesz? W Zielonej G贸rze ma najlepsz膮 opini臋 , najlepsze ceny, najni偶sze i usta od niej trzyma艂y mi sie ponad rok. Zajrza艂am na forum czy co艣 sie zmieni艂o, ale widze ze nic, wiec zn贸w umawiam sie do Pani Turczy艅skiej. Nie jest 艂asa na pieni膮dze, pacjentk膮 zajmuje si臋 tyle czasu ile tego wymagasz. Za dodatkowa konsultacj臋 nie bierze pieniedzy. To dobrze o niej 艣wiadczy. Kiedy艣 by艂am u lekarza w Zielonej G贸rze u kt贸rego siedzia艂am z ma艣cia w poczekalni aby usta sie znieczuli艂y, b贸l jaki prze偶y艂am przy powi臋kszaniu ust na ma艣ci by艂 du偶y. U Pani Turczy艅skiej czu艂am tylko znieczulenie podawane przed powiekszeniem, nie czu艂am samego powi臋kszania ust. Moze to pan doktor pisze? Z艂otych z臋b贸w u pani Turczy艅skiej tez nie widzia艂am. Z艂o艣liwosc matka g艂upich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mamazzielonej
A, jeszcze , por贸wnaj sobie ceny. 2 lata wcze艣niej u innego doktora za powiekszenie ust zap艂aci艂am 1100z艂, u pani TUrczy艅skiej 600z艂 i d艂uzej si臋 trzyma艂o. To dla mnie jest najlepsza opinia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o rajuu
i nagle "nowe " osoby pojawi艂y si臋 by wychwalc Sul臋cin. Dziewczyny opanujcie si臋!! Piszcie co czu艂y艣cie jak wygl膮dacie,co by艂o dobre a co z艂e podczas zabiegu. To gdzie go wykonywa艂y艣cie piszcie na priva i b臋dzie po k艂opocie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywi艣cie zaraz co chwila
kto艣 by艂 u tej Turczy艅skiej, pewnie ona sama u siebie. Babo opanuj si臋. Zajmij si臋 wystawianiem zaswiadcze艅 dla kierowc贸w a nie pisaniem post贸w o sobie samej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietainteresu22
Przepraszam, 偶e si臋 wtr膮cam w ten w膮tek, ale chyba ka偶dy korzystaj膮cy z Internetu chcia艂by przy okazji dorobi膰 par臋 groszy. Je艣li siedzisz w ci膮gu dnia d艂ugo przy komputerze i masz sta艂y dost臋p do internetu to sprawd藕 jak 艂atwo i bez wysi艂ku mo偶na na tym troszk臋 dorobi膰.Nie s膮 to wielkie pieni膮dze, ale zawsze co艣.. Zarabiasz na wy艣wietlaj膮cych si臋 reklamach. Wystarczy mie膰 w艂膮czony komputer: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Swarcel
No w艂a艣nie, zajmij si臋 dorobkowaniem albo sprz膮taniem w domu, bo ca艂y dzie艅 siedzisz przy komputerze i wypisujesz na r贸znych tematach niestworzone historie na temat pani Kasi. Przejrza艂am wiele topik贸w i widz臋, 偶e jest to jeden i ten sam styl pisania i oczerniania. To wszystko pisze jedna i ta sama osoba. S膮 takie firmy kt贸re poprawiaj膮 profil frimy czy osoby w internecie, ale s膮 te偶 takie kt贸re psuj膮 profil firmy czy osoby. Skoro pani Kasia jest najta艅szym lekarzem w okolicy czy w Polsce to wcale sie nie dziwi臋 偶e tak膮 robi膮 na ni膮 nagonk臋. PO CO MY KLIENTKI MAMY P艁ACIC MNIEJ SKORO MO呕EMY P艁ACIC LEKARZOM WI臉CEJ po to jest to wypisywanie przez jedn膮 osob臋 lub firm臋 niestworzonych historii Zdj臋cia zamieszcz臋 bez 偶adnego problemu, tylko zobacz臋 gdzie mozna to zrobic Poczyta艂am r贸偶ne tematy na tym forum, nie ma os贸b niezadowolonych z us艂ug pani Kasi, tylko takie wpisy oczerniaj膮ce. Jezeli ktos jest niezadowolony to pisz臋 to i to nie podoba mi si臋. A tu chodzi o to, zeby ja oczerniac. A cel? Zawsze jakis jest, ktos ma w tym sw贸j cel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misiaczek55
Za to Ty dziewczyno o nicku Swarcel jestes nieziemska.Zapomnilas co wypisywa艂as w temacie smatr lipo slim lipo czy lizpoliza??? Przypomne Ci ze kazalas spadac z forum osobom grubym i starym..tylko sprecyzuj mi pojecie co oznacza dla ciebie osoba gruba i stara. Swarcel tez kiedy艣 b臋dziesz jak to pi臋knie uj臋艂a艣 STARA,a uroda to poj臋cie wzgl臋dne....Ty tez musia艂a艣 by膰 GRUBA skoro poprawia艂a艣 brzuch uda i inne rzeczy.Nie obra偶aj STARYCH i GRUBYCH dziewczyn,one nic Ci nie zrobi艂y-Twoja wypowiedz by艂a nie na miejscu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta Swarcel
nazywa tak swoje klientki: stare i grube i si臋 z nich 艣mieje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aguello
Witajcie Czytam i czytam wasze w膮tki i jestem przera偶ona,bardzo si臋 ciesz臋,偶e zabieg mia艂am wykonywany zanim Wy pojawi艂y艣cie si臋 na kafeterii i rozpocz臋艂y艣cie wojn臋 s艂own膮. Swarcel mo偶esz mie膰 swoje zdanie,nikt Ci tego nie odbiera,ale z tymi "grubymi i starymi" to naprawd臋 przegi臋艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Mam te偶 pytanie, czy jak robi si臋 zabieg na brzuch, to to jest dok艂adnie tylko okolica p臋pka, czy nad p臋pkiem - bardziej g贸rna cz臋艣膰 brzucha czy dolna, czy boki te偶 ? bo gdzie艣 tu wyczyta艂am 偶e dr Turczy艅ska ok 2500z艂 za jedn膮 okolic臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u TURCZY艃SKIEJ mo偶esz negocjow
a膰. Zobacz jak膮 ona ma figur臋. To cudna kobieta, jak do niej pojedziesz bedziesz taka jak ONA.

Udost臋pnij ten post

powiem tylko jedno bo juz nie moge patrzec na te wasze opinie ..... kto raz by艂 u turczynskiej to wie ze co jak co ale czasu to ona na siedzenie przu kompie to nie ma .......... a co do klient贸w to sadzac po ilosciach samochod贸w ktore stoja pod jej gabinetem nie brakuje .... tak ze dajcie sobie luz , kto chce niech jedzie do niej ... kto nie chce nie .... wolny kraj ale dajcie juz sobie troche luz.. i zaraz sie odezwa ze raklama .....wcale nie nie powiem co robi艂am i za ile ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do marianna31
te auta przed gabinetem to kierowcy, kt贸ry przyjechali po za艣wiadczenie, bo to lekarz medycyny pracy jest :-(

Udost臋pnij ten post

tak oczywiscie ......... i tam obok jest si艂ownia to pewnie ch艂opak贸w samochody .... no bo to przecie偶 tak dobra si艂ownia i tak dobry lekarz medycyny pracy ze cala polska przyje偶d偶a... idac waszym tokiem rozumowania auta zapewne lizingowane wiec dlatego obce rejestracje ...... daj sobie kobieto pas .... jedno teraz wiem sadzac po czasie w jakim naplyne艂a odpowiedz ... konkurencja czuwa ..... tak wiec kolezanki forum nie jest wiarygodne ...... acha uprzedzam pytanie nie jestem od turczynskiej .........a widze auta bo jak to okresli艂y kolezanki jestem z tej pipid贸wy , bo ludzie tez tu mieszkaja ...... 偶egnam szkoda nerw贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielkiee uda
ciekawe ile razy odezwie se pani marianna31 i b臋dzie m贸wi膰 o luzie,kt贸rego sama nie posiada. Szkoda,偶e forum, upad艂o ju偶 tak nisko..i tak naprawd臋 niczego sensownego nie mo偶na si臋 dowiedzie膰.Kilka wpis贸w realnych a reszta? ech szkoda gada膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fokus rf
wiecie co ,ta pseudo reklama tej pani doktor,wi臋cej psuje jej opini臋 ni偶 pomaga.Ja na przyk艂ad po tych reklamowych wpisach ju偶 nie zdecydowa艂abym si臋 na takiego lekarza.Bo dobry lekarz nie potrzebuje naganiaczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja w艂asnie wysz艂am od turczy艅s
i wygl膮dam jak ta lala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimhola
yy ja wole dr Zdzitowieckiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wilekie uda
ja tam wole POZNAN :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napisz臋 tak
brakuje reklamy Krawczynskiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielkie uda
brakuje wszystkich lekarzy,kt贸rzy zajmuja sie w/w profesja:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renner
Witam, pisze aby ostrzec was przed pania Turczynska. Jest to osoba mi艂a ale brak u niej profesjonalizmu. Dobrze traktuje osoby tylko dopoki nie zap艂ac膮 za zabieg.Potem wszystko sie zmienia a zw艂aszcza jak przyjdzie do poprawek. U mnie jej pracownica robila makijaz pernamentny brwi i kreski. Wysz艂y makabrycznie. Poprawki nie chcialam ale namalowa艂y brwi i mowi艂y ze teraz bedzie dobrze. wysz艂o jescze gorzej. Dopiero po ca艂ej masie smsow uda艂o mi sie z nia umowic na rozmowe. Powiedzia艂am,ze brwi maja zostac usuniete laserem to chcia艂a mnie do jakis partaczy wys艂a膰. ja wybra艂am najlepszy laser. wszystko by艂o ok dopoki nie napisa艂am jej ze chce pieniadze na laser i ile kosztuje naprawa tego co zrobi艂a. Mia艂a skontaktowac sie z ubezpieczeniem ale do dzis nie nie odezwa艂a. Nie odebra艂a listu od prawnika z ugoda wiec sprawe skierowa艂am do sadu. Podaje mojego maila gdyby znalaz艂y sie osoby kt贸rym wyrzadzi艂a krzywde to z checia podziele sie z nimi wrazeniami punktchen_3@o2.pl. Poza tym ja by艂am w obskurnym gabinecie na zabiegu bo w innym odssysa艂a akurat t艂uszcz.ale tamten drugi gabinet wcale nie jest lepszy. brak tam higieny. przyjmuje ta pani osoby na jakis botox na przyk艂ad a po tym wchodzi tam osoba na odsysanie. bez dezynfekcji gabinetu. to zgroza. Wszystkim interesuje sie izba lekarska w gorzowie wiec nie wiadomo jak d艂ugo pani Kasia bedzie mia艂a sw贸j gabinet jeszcze czynny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oby jak najkr贸cej
艁ubu dubu, 艂ubu dubu, niech 偶yje nam Turczy艅ska - lekarz medycyny pracy.Ona tylko w reklamie dobra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania19190
kazdemu lekarzowi czasem cos nie wyjdzie ja robilam 2 tyg temu usta jestem zadowolona fajna kobieta profesjonalna w swojej dziedzinie nie wiecie czy przyjmuje w Szczecinie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jej to wyj膮tkowo nic nie wycho
dzi. Nasza lekarka powinna mo偶e otworzy膰 publiczn膮 toalet臋, bo si臋gne艂a dna i rynsztoku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 $$$$$$$$ A JA
jestem bardzo zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

niestety, jestem rowniez z uslug owej lekarki niezadowolona. Zrobilam sobie usta i bruzdy.Po 2 miesiacach nie ma sladu,dziwne??? NIE POLECAM!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do balbina
owa lekarka uzywa tanich preparatow z niewiadomych 藕r贸de艂. Juz tym inni lekarze si臋 zainteresowali. Niby ma taniej bo duzo ich kupuje. Ale czy w Warszawie nie ma zbytu na takie us艂ugi? jest i to jeszcze wiekszy jak na takim zadupiu i wcale taniej ich nie dostaja. Tu co艣 艣mierdzi. Nie chce wiedziec co ona ludziom w sk贸re wstrzykuje. A skoro tobie sie 2 miesiace trzyma艂o to pewnie z艂y preparat ci dobra艂a. Wype艂niacze s膮 r贸偶nej konsystencji do r贸znych miejsc na ciele. Do ust z tej firmy co ona ma jest inny, do brzud jest inny a ona wstrzykuje reszte co z ust zostaje w bruzdy na przyk艂ad. Makabra

Udost臋pnij ten post

wstrzyknela mi Teosyal w bruzdy i usta. Wiem,ze to sa preparaty o roznej gestosci.Spartaczyla robote.. Ponoc kupuje gdzies z hurtowni taniej,bo jest stalym klientem. Wstrzyknela mi np.ten kwas dosyc wysoko kolo oka,mam w tym miejscu male zgrubienie,ktore nie schodzi i jest widoczne. Daleka jestem od krytyki,ale ta pani to zaden fachowiec!!!

Udost臋pnij ten post