Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

Gość Powstańczyk Prawdziwy
Urlop :)

Gość anemia
ja tylko cztam, nie udzielam sie, ale poce sie z emocji obiecajcie, ze juz nie bedziecie dyspótować, bo chce sie z deka przespać

Tak. Od wielu, wielu lat :) Ty mnie Helli... też zaintrygowałaś :)

Gość anemia
obiecajcie!

Gość aaaaska
wiecie co dla mnie ludzie którzy myślą o samobóstwie poprostu są tchórzami wiem że może to często słyszycie ale ja już dużo przeżyłam na pozur wydaję sie szczęśliwa ale jak zostaje sama to ciężko ale jest na to sposób...jaki każdy musi odnaleść go w sobie może gadam dziwnie ale wiem co mówie trzeba to wszystko przetrwac wszystko jest możlie

Gość dobry pomocnik
jak coś to ja do niczego nie namawiałem tylko wyrażałem własne zdanie ;) boże :( co ja zrobiłem !!! on może to wziąść na serio i wykorzystać ? :( ale co tam... co nie ? był ostatni o gość z finlandi który zrobił tak w szkole byli też tacy dwaj z usa :| może pora na polskę ? :| tak czy siak więcej w tym kraju ludzi sie wiesza przez kogoś niż sie rodzi ;)

Pisałem właśnie o tym, że mu przejdzie. Potrzebny jest czas.

Gość aaaaska
wrazie czego pomyśl sobie że inni mają gożej

Gość anemia
ok to wrzucam was do wybranych trematów i lece, bo skonam 💤

dobry pomocnik - nic nie zrobiłeś złego. Zresztą, jeśli pisze prawdę, to ma stany lękowe, więc śmierci się będzie na pewno bał najbardziej. Co innego jest z ludżmi w depresji - oni się nie boją i jak nikt nie przyjdzie w porę, nie zauważy symptomów, nie pomoże, to już po człowieku. Hellii - podejściem, dojrzałością i czymś jeszcze. :)

Gość dobry pomocnik
nie ma co to był tylko głupi żart :D zresztą kto to wie ... :o prez co on o tym myślał albo przez kogo :o czy to zrobi czy nie i jak kolwiek to zrobi to jego zmarnowane zycie :| wątpię czy wykorzysta to co napuisałem bo nie zna schematu na bombę to samo z pociągiem i innymi pomysłami forumowiczów :D żegnaj kolego spotkamy sie w piekle :classic_cool:

Powstańczyk Prawdziwy - dzięki. przyjmiesz 🌼, tak z..zaintrygowania ;)? co do depresji, pisalam ci wczoraj, ze wiesz, jak nie chandra to... wtedy sie czlowiek boi wlasnych reakcji

Gość niesamowity i niepowtarzalny
tu jesteś hellish :D dobranoc 😘:) od MM też maż buziaka 😘

Helli, no pewnie że przyjmę :) Dla Ciebie: 🌻 🌻 🌻 PS: Nie się wyśpi chłopak.

powstańczyk - dziękuję. mam nadzieję, że nie cięte ;) fakt, nie wyśpi się :D powiesz mi, co teraz ciekawego porabiasz? poza kafe? znaczy w tym momencie, nie ogólnie

Chodzi Ci o teraz, co w domu robię ?

Zdążyłem przed chwilką zjeść kanapki :) Ogólnie, to przez noc film obejrzałem, poszperałem po necie i słuchałem radia w tle. :) Nic szczególnego. A Ty Helli... o której idziesz spać ? Też masz jakąś nockę, czy tak zawsze ? PS: Te już nie są cięte, tylko w doniczkach - przepraszam za tamte. :) 🌻 🌻 🌻

Powstańczyk Prawdziwy - jaki film? jaka stacja w radiu? :) A Ty Helli... o której idziesz spać ? - nie wiem, czy nie za chwilke, cos dlugo czekam na odpowiedz, a nie jestem cierpliwa *spuszcza oczy* Też masz jakąś nockę, czy tak zawsze ? - tak chilowo. nie zawsze. zycie nie jest az ta przychylne ;) Te już nie są cięte, tylko w doniczkach - przepraszam za tamte. - nie przepraszaj, nie ma za co. ja tylko nie lubie, jak scina sie kwiaty. niech sobie rosna. uwielbiam frezje i biale lilie - ale tych niem a w doniczkach 😭

?????????? Co to miało być ?

Jakiś błąd na stronie, czy co ? Oglądałem piratów z karaibów 1. Radia lubię słuchać programu drugiego albo trzeciego polskiego radia, czasami radia koszalin :) A Ty helli... co porabiasz ? Czy to dziś, czy ogólnie.

Kiedy, to nie ja ? Czego nie rozumiesz ? :)

Powstańczyk Prawdziwy - koszlin, znaczy gdzieś w okolicach mieszkasz? teraz konkretnie zastanawiam się, czy palisz papierosy, jaki zapach mi się przypomniał, jak będzie wyglądał mój dzień dzisiejszy, czy pisałeś na poprzednim topie swoje imię i mnóstwo innych \"zagwostek\"