Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IZABELLAK5

SCHUDŁAM 23KG. ktoś chce odchudzać się zemną ZAPRASZAM!

Polecane posty

WITAM :D :D :D DZIEWCZYNY kture chcą tu dołączyć bardzo wam dziękuje pomoge wam w każdej sytułacji wiem jak to jest gdy ktoś chce schudnąć tak dużo ja też potrzebowałam wielkiej mobilizacji ale wtedy jeszcze mnie tu niebyło i niestety ale musiałam sama z tymi kg. walczyć ale jakoś poszło!:D więc jestem teraz tu i pragne podzielić się z wami tym jak to osiągnełam. chce odchudzać się dalej już nie tyle co poprzednio ale ok 7-8 kg. jeszcze pozdrawiam i zapraszam pa

Gość na czym yak pięknie
schudłaś ? Jaka dieta? jakies rady,jadłospis ?Dziękuję.

Gość opisz jak Ci się udało

Gość izabelka ty akurat
jestes najgorszym przykladem do odchudzania :O ...bo czy czasami nie wspomagalas sie Lida??? coz mi za wyczyn schudnac przy braniu amfy...

Gość gratuluje wyniku
ale wg mnie za szybko chudniesz , czyzby jakas dieta desperado ? 500 kcal. możesz mieć pozniej kłopoty ze skóra po tak szybkim chudnieciu btw "muj cel" omfg

Gość izabelka ty akurat
a i tak na przyszlosc to "mój" sie pisze przez ó a nie jak w twojej stopce "u"

Gość ZGNERA
PRZECIEŻ NA INNYM T0PIKU PISZESZ ŻE schudIaś bi0rąc Iidę, więc nie pierdacz że sama musiaIaś waIczyć z kg b tak na prawdę te tabIetki zr0biIy t0 za Ciebie i nic nik0mu nie P0M0ŻESZ!!! A JEŚI D0 TEG0 karmiIaś piersią T0 WSP0ICZUJĘ DZIECKU

Gość naprawde karmila piersia
?????????????????????????????? ale suka

Gość ta cala Lida to jej
troche mozgu wyplukala bo na innych topikach widac jej znajomosc ortografii

Gość ZGNERA
zaczeIa brać miesiąc po porodzie więc pewnie karmiIa :-o

Gość nie wierzę że karmiła
to zabojcze dla dziecka:o

Gość no widzisz po co było
tu pisać. tu zawsze zabijają zapał. lepiej odchudzać sie samemu.

no wlasnie co to za wielki wyczyn schudnac wspomagajac sie tym gownem?! Ja w ciazy tez sporo przytylam bo w dniu porodu wazylam 90kg , w dniu wypisu 80kg a po niecalych 4 miesiacach 63kg i karmilam piersia ale duzo cwiczylam, jadlam zdrowe i wartosciowe produkty.

Gość ZGNERA
widać ze ma pusto w gIowie dziewczyna i nie wie jak to świństwo może dziaIać :-o dziecko na 100% nie będzie się prawidIowo rozwijać - serce, mozg grrr, szkoda sIow

zgnera>>> ale czy wiadomo na 100% ze ona karmila wtedy piersia? gdzies to sama pisala?

Gość ZGNERA
zapaI??? o jakim zapaIe piszesz?? przecież przy braniu Iidy nie ma mowy o zapaIe...

Gość zapał musi byc nawet i
przy braniu takich srodków bo znam wiele osób ktore biora meridie i tyja bo wpieprzaja nonstop! a ona karmiła tylko 3 dni! przed chwila to przeczytałam chyba na topiku o meridi. wyp. z dnia 12.12 z godz 14 coś tam... najpierw sie upewnijcie zamiast krytykować.

Gość czyzbys to ty izabello
napisala? zapal???????????????????????? ahahahaahahahahahahahahahhaha ....dobrze ze chociaz dziecko nie ucierpialo ....ale twoj mozg tak! wspolczuje dziecku matki narkomanki

JUŻ JESTEM NIEROZUMIEM TYLE ZŁYCH OPISÓW O MNIE WIĘC JUŻ TŁUMACZE :( NIEJESTEM NIENORMALNA JAK TO CONIEKTURZY POWIEDZIELI NIEBRAŁAM LIDY OD SAMEGO POCZĄTKU A JUŻ NAPEWNO NIE PODCZAS KARMIENIA CO ZA IDIOTA MOŻE SOBIE TYLKO O TYM POMYŚLEĆ JA CHCIAŁAM DZIECKO I NIESTETY MÓJ SYNEK JEST ZDROWY I NIC MU NIE JEST!!! ZNIECHĘCAM SIĘ DO WAS GDY WIDZE TAKIE WYPOWIEDZI ALE TRUDNO DEBILI NIESIEJĄ SAMI ROSNĄ ALE DZIĘKI GRIL-23 CHOCIAŻ PRUBOWAŁAŚ PRZETŁUMACZYĆ NIEKTURYM CI CO CHCĄ TO MNIE ZROZUMIĄ !! A CO DO UWAG NA TEMAT PISOWNI!!!!!!!!!! SŁUCHAJCIE NIKT WAM NIEKARZE CZYTAĆ TEGO CO PISZE JAK WAS OCZY BOLĄ PLIS DARUJ SOBIE MOJĄ STRONE I GŁUPIE TEGO TYPU UWAGI JAK KIEDYŚ BĘDZIESZ MIAŁ MAŁE DZIECKO W DOMU TO MOŻE TO ZROZUMIESZ OK POCO JA SIĘ TŁUMACZE :D dzięki a błąd w stopce zaraz poprawie POZDRAWIAM !:D

Gość cooooooooooooooooooooooooooooo
\"niestety moj synek jest zdrowy\" ???????? :O:O:O:O:O:OO:O:OO:O:O

DZIĘKI NIEBŁAŻNIJ SIĘ JUŻ Z TYMI IDIOTAMI ŻAL MI TAKICH LUDZI NAJPIERW PISZE A POTEM CZYTA ŚMIESZNE HA HA ALE TRUDNO :D :D

WIDZE ŻE KAŻDE SŁOWO KRYTYKUJESZ!!!!!!!!!!!!! ALE NIESTETY TO ZŁE ZNACZENIE W TWOICH MYŚLACH TEGO NA MYŚLI TO JA NIEMIAŁAM I NARKOMANKĄ NIE JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE WIDZE ŻE JESTEŚ TROCHE NIEDOROZWINIĘTY I KLEPKI CI BRAKUJE WIĘC PISZ SOBIE CO CHCESZ ŚMIESZNY JESTEŚ TY TO UMIESZ LUDZI ROZBAWIĆ WSZYSCY BĘDĄ MIELI SUPER CHUMORKI WCHODZĄC NA MUJ TOPIK POZDRAWIAM PA

HEJ mini -maxi zaraz wruce ide dać mojemu synkowi jeść wruce i z chęcią ci opowiem fajnie że zajrzałaś tu :D :D POWIEDZ ŻE WESOŁO MAM NIE!!!!!!!!!!!!! SUPER OK ZARAZ WRACAM PA

Gość ZGNERA
aIe po co Iudziom kit wciskasz że pomożesz, że można itp skoro twoje odchudzamnie ma gowno wspoInego z zapaIem i siIną woIą, tyIko z giupotą??? "tyIko" 3 dni??? mim zdaniem to AŻ 3 dni!! rozumiem, że zrezygnowaIaś z karmienia dIa Iidy?? inteIigerntnie :-o bierz sobie co chcesz i pisz o czym chcesz, aIe nie wkręcaj dziewczynom że to ma coś wspoInego z sukcesem zapaIem i siIną woIą

ZGNERA skąd ty się urwałaś a co myślisz że biorąc LIDE nie musisz mieć silnej woli zapału do zrzucenia tych kg.ćwiczyć też trzeba a u mnie to wiąże się np.z zapałem i możesz jeść co chcesz tak!!! no to niestety ale mylisz się moja droga jeżeli bym się niepilnowała to napewno bym tyle kg. niemiała na minusie!!! ale jesteś pusta tak przestałam karmić bo chciałam brać lide ty o masz pomysły dziewczyno pewnie z 16 lat to ty masz co?? ok nieobchodzi mnie to i dla twoich wiadomości niewkręcam dziewczyną nic poprostu opowiem jak było jak się odchudzałam i tyle będą chciały to skorzystają nit ich nie zmusza ale jeszcze im nienapisałam bo niepotrzebnie dyskutuje z takim idiotą jak ty więc nara bo trace czas naciebie pisz sobie co chcesz jakprzeczyta to ktoś mądry to równierz cię wyśmieje ale to co !śmiech to zdrowie pa a dobrze działa na mięśnie brzuszka więc LUZIK! :D :D :D

Gość o matko swinto
nie mozesz pisac poprawie bo masz dziecko w domu? o matko! tylko nie zachodz znowu w ciaze bo jak dzieci tak uwsteczniaja to po drugim mozesz juz zaczac robic pod siebie

Gość obejrzyj sobie film
requiem dla snu może po tym zmądrzejesz :o