Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie ruskich

poklocilam sie ze swoim chlopakiem szkotem

Polecane posty

Gość nie lubie ruskich

taka drobna sprzeczka jak zwykle poszlo o sprawy historyczne.zawsze mu wypominam ze brytyjczycy nas zawiedli w 39 r. a potem sprzedali moj kraj ruskim.tlumaczy sie zawsze ze to wina amerykanow byla.a to ze nam nie pomogli to dlatego ze za daleko od wielkiej brytanii lezymy.ja mam taki swoj sposob na brytyjczykow:jak narzekaja ze nas jest duzo i zabieramy im prace to bede im odpowiadac ze powinni nam zapewnic teraz byt w swoim kraju za to co zrobili nam.

Gość helloooo
rozumiem cie. Ja wypominam wojne swojemu chlopakowi-francuzowi. I ich tchorzostwo.... staram sie powstrzymywac ale czasami jest to niemozliwe...i zwykle konczy sie to tym, ze mnie przeprasza (za przeszlosc).

Gość ale jestescie idiotki
jedzcie na Ukraine, Litwe, Lotwe, Czechy i Slowacje i tam przepraszajcie za naszych przodkow....

Gość jhkjhkkiukiu
mhmh bylam w Szkocji kilka miesiecy i wiem, ze Szkoci nie lubia Anglikow i raczej nie mysla o sobie jako "WIELKA BRYTANia".... wiec dziwne, ze sie poklociliscie. ZNajac ich to powinien zgonic wszystko wlasnie na anglikow, odciac sie zupelnie od tego i wspolnie na nich najezdzac... mhmhmh

Gość nie lubie ruskich
on akurat jest inny.z pochodzenia jest pol szkotem pol anglikiem.jak kiedys byl mecz anglia- grecja to powiedzialam na pewno jestes za grekami.a on na to ze nie ze jest za anglikami.bo jest patriota bo wielka brytania to jeden kraj.jest tez przeciwny odseparowaniu szkotow od wielkiej brytanii.nie lubi irlandczykow tylko.tych z IRA szczegolnie.

Gość Oomph
nie lubie ruskich : ja mam taki swoj sposob na brytyjczykow:jak narzekaja ze nas jest duzo i zabieramy im prace to bede im odpowiadac ze powinni nam zapewnic teraz byt w swoim kraju za to co zrobili nam. musisz wiedzieć że Anglia zwlekała z podjęciem działań wojennych z tego powodu że sama narażała sie na bezpośredni odwet Niemców ;) Zaden z kraj czy UK czy Rosja a nawet USA nie był w stanie sam powstrzymać Germanów i dopiero po zawarciu traktatu wspólnie mogli uderzyć na niemiaszków. Tak poza tym pamiętaj że Hitler nie prowadził na początku żadnej wojny a jedynie siłą(zastraszaniem) odbierał tereny należące niegdyś do Niemiec a konkretnie do Germanów czyli Austrii,Szwajcarii,Belgii,Holandii,Danii... Gdyby Polacy nie byli tacy uparci i samolubni w Polsce nie było by żadnej wojny a teraz żylibyśmy lepiej od Angoli ;)

Gość ROZSĄDNICKA
Oomph, zapomniałaś ze ruscy zaatakowli nas 17/09/39. Zostalismy zaatakowani z dwóch stron. jak się to ma do Twojego usprawiedliwania "Zaden z kraj czy UK czy Rosja a nawet USA nie był w stanie sam powstrzymać Germanów i dopiero po zawarciu traktatu wspólnie mogli uderzyć na niemiaszków"

Gość Ucz sie Historii a potem sie .
chyba nie znasz Historiii... Anglicy wszystkie wojska mieli na koloniach!!!! Pamietasz dywizjon 303 nawet lotnikow nie mieli , wszystko zaczeli dopiero budowac i sciagac wojska nie mieli, w tym czasie nic Anglicy zupelnie nie byli przygotowani do wojny !!!!a skad to wiem ? od dziadka !!!poczytaj Historie a potem sie wypowiadaj i obrażaj narod !!!!

Gość ROZSĄDNICKA
Tak, Hitler wyskoczył z kapelusza. Ani Anglia, ania Francja nie wiedziały co sie święci i żadne z tych państw nie było przygotowane do wojny. :( Dwa mocarstwa Francja i Wielka Brytania, mające kożuszki podszyte tchórzem w dniu 12 września 1939 r na wspólnej a tajnej konferencji w Abbéville w rejonie Picardii, umówiły się że na wojnę nie pójdą. Polacy za nich pójdą !!! Najwyższa Rada wojenna Francji i Anglii, uzgodniły, iż nie będą podejmować żadnych działań wojennych na lądzie, powietrzu i morzu wobec III Rzeszy. Te ustalenia ze strony Francji, były złamaniem zobowiązań wynikającyh z umów sojuszniczych, konwencji wojskowej, związanej z sojuszem polsko -francuskimi, układem polsko brytyjskim z dnia 25 sierpnia 1939 r. Francja i Anglia wycofały sie też, ze złożonych przyrzeczeń wiosną 1939 r. Ministrowi Spraw Wojskowych Tadeuszowi Kasprzyckiemu. Była to zdrada państw sojuszniczych , którzy uciekli z pola wali. W średniowieczu nazywano to Felonią. http://michalstanislawdezieleskiewicz.salon24.pl/31367,index.html

Gość jestem w szoku 666
do rozsadnickiej!!! nie krzycz i nie przytaczjaj goglowych argumentow !!!! Anglia nie byla przygotowana do wojny i nie bede sie powtarzala ze mieli wojska w koloniach , a na wojne z niemcami sami nie byli przygotowani!!!!szkoda ze czytasz i nie doczytasz !!!! owszem obiecali i co z tego jak sami gowno mieli dlatego czytaj i czytaj moze cos z ciebie wyrosnie jeszcze tylko nie przekazuj zlych informacji pokoleniom najpierw sie upewnij na 100& zanim popelnisz gafe !!!!

Gość jestem w szoku 666
aha a francuzi siedzieli w okopach i czekali na gwiazdke z nieba dali dupy!!!! i dlatego np anglicy ich nie lubia

Gość myślisz że im głośniej
krzyczysz tym wiekszą masz rację? Googlowe argumety? Znajdź chociaz jeden na poparcie Twoich tez. Może dziadek też niech coś napisze. :-) Jeszcze potup nózkami...

Gość myślisz że im głośniej
"argumenty", bo zaraz wytkniesz mi moja ortografię.

Gość kolot
Ojej, to Wy nie wiecie, e oni wszyscy nas wyzwalali. A teraz my wyzwalamy :)

jak można być w związku z mężczyzną, którego nację się obraża w kłótniach i zmusza do przeprosin? jak można być z kimś kogo się nie szanuje?:( gdyby mój facet obrażał Polaków, albo gdybym ja obrażała Francuzów, zwłaszcza w zakresie historii, która bądź co bądź jest relatywna i zależy od podręcznika i od kraju W KTÓRYM PODRĘCZNIK ZOSTAŁ WYDANY... kończąc myśl, nie sądzę że dziś stanowilibyśmy parę.

Gość nie lubie ruskich
alez ja nie obrazam jego nacji ani on mojej.a jestesmy razem bo sie kochamy.klotnie wszedzie sie zdarzaja w kazdej parze i jakos mozna ze soba byc.a my sie tak naprawde nie klocimy tylko wymieniamy zdania.

Gość taka jedna 666
do nie lubie ruskich dorosnij dziecko bo ci sloma z pod botów wychodzi\!!!

Gość taka jedna 666
aha i nie rób wstydu polakom za twoj zasob wiedzy!!!!!

Gość nie lubie ruskich
nie przynosze wstydu polakom to raczej ty go przynosisz m.in.swoja ortografia.tobie sloma spod BÓTÓW wystaje chyba a te 666 to oznaczaja jakiegos szatana.a kysz a kysz..