Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mój lekarz rodzinny to palant

paranoja służby zdrowia - co robić?

Polecane posty

Gość mój lekarz rodzinny to palant

na wypisie ze szpitala mam w zaleceniach, że muszę zrobić nowe markery - chodzi o porównanie wyników pooperacyjnych. lekarz rodzinny powiedział, że nie może mi takiego skierowania wypisać, że to tylko specjalista, a że ja chodzę prywatnie musiałabym płacić, a trochę mi szkoda skoro jestem ubezpieczona. więc rodzinny kazal iść do poradni K, albo do specjalisty z mojej przychodni. w poradni K powiedzieli mi, że i tak musze zaplacic, bo tylko ta moja przychodnia moze mi wystawić bezpłatne skierownaie. natomiast w przychodni mają jednego specjaliste, który dziś przyjmował ostatni raz w tym roku. byłam dzis, próbowałam się zapisać, jednak pani w recepcji powiedziala, że nie ma miejsca, żebym przyszła po nowym roku, choć powiedziałam, że z wynikami w klinice muszę być zaraz po świętach. jednym słowem mnie olali. zapłacę za te badania, co mam zrobić, ale nie odpowiada mi cała ta sytuacja, chciałabym jakoś ją wyjaśnić, napisać jakąś skargę, czy coś. czy ktoś miał podobnie? jestem młoda, boję się, że oleją mnie następny raz. chciałam iść z jakimiś solidnymi argumentami. ktoś jest w stanie mi pomóc? przepraszam, że trochę niezgrabnie, może ktoś nie do końca zrozumie. jednak bardzo mi zależy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować