Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia katarzyna

Mamy zimowe - czy jest sens kupowania gondoli?? Co powinien mieć zimowy wózek?

Polecane posty

Gość kasia katarzyna

Ja mam dylemat - mała urodzi sie w styczniu i zastanawiam sie czy nie kupić tylko nosidełka.. mieszkam na 3 piętrze i tam bede musiała sie wspinać z wózkiem, nie wiem czy wogóle będziemy z nią wychodzili w zimie na spacery wózkowe, bardziej jak sie zrobi ciepło tj. kwiecień. Ale 3 miesięczny bobas to chyba za mały na spacerówke?? Kurcze nie wiem pomóżcie.

hmm przez 3 miesiace chcesz dziecka nie brac na spacer? Moze warto kupic chociazby spacerówke rozkladana na plasko a do niej taka polarowa gondole- nosidlo. W tym dziecku bedzie cieplo a ty bedziesz mogla je latwo zniesc. ale odrazu mówie ze zwykla sztywna gondolka jest duzo bardziej wygodna!

Gość staramaruda
moj maluch urodził się w lutym i miał gondole, pierwszy spacer napewno miał wczesniej niz po 3 mc... kupiłam gondolke znanej firmy po to zeby pozniej nie było problemów ze sprzedazą i zamianą na funkcjonalną spacerówke (chociaz była to godnola 2 w 1)

Gość kasia katarzyna
Hmm czyli szukać wózka z dużą gondolą? Do którego miesiaca właściwie wozi sie maluszka w gondoli?? Szukałam rozkładanej na płasko spacerówki ale ciężko..

Po 2 tygodniach będziesz mogła, a nawet musiała wyjść z dzieckiem na spacer. Nie można dziecka kisić przez 3 m-ce w domu, bo za kilka lat będzie miało chorobę za chorobą, alergię za alergią. Nam gondola posłużyła do momentu, kiedy mała nie zaczęła siadać (miała 6 m-cy). 3 miesięczne dziecko można położyć płasko w spacerówce, jeżeli tylko konstrukcja wózka na to pozwala, ale na początek musisz zaopatrzyć się w gondolę.

Muśisz brać pod uwage dziecka dobro-jakim są spacery a nie swoje :) Ja wiem jaki jest ból noszenia wózka z dzieckiem bo sama mieszkam na 3 pietrze :) Na rynku są naprawde duży wybór wózków i są duze gondole gdzie spokojnie do wiosny dzieck się zmieści(jak nie dalej).Do spacerówki w zyciu bym nie włorzyła tak małego szkraba tym bardziej w okresie zimowym i wczesnej wiośnie.W głebokim zawsze cieplej :)

Gość kasia katarzyna
No to ja poszukam z dużą gondola, tylko jakie powinna mieć wtedy wymiary a moze ktoś używa takiego wózka z dużą gondolą i mi coś poleci?

Gość karola26
słuchaj, mój synek miał się urodzić wczoraj ale dalej zwleka:) więc jestem w podobnej sytuacji do twojej kupiliśmy wózek taki: http://www.allegro.pl/item283733272_graco_quattro_delux_nosidlo_za_darmo_torba_.html spacerówka rozkłada się na płasko, po wyciągnięciu nosidła jest więcej miejsca bo samo nosidło jest raczej małe myślę że my akurat będziemy zadowoleni

Gość nie kupuj takiego
wózka, bo jeżeli spadnie dużo sniegu, to może się okazać, ze faktycznie wyjdziesz z dzieckiem po trzech miesiącach. jeżeli nie masz małego samochodu, to tylko wózek z dużymi kołami.

Gość karola26
mój wózek ma duże gumowe koła, a z przodu są blokowane więc co za problem, ja nie widzę żadnego tylko że ja nie będę musiała nigdzie wózka wnosić i znosić