Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

Gość DeeDee22
thanks. Mam nadzieję, że szybko uda nam się. instynkt macierzyński rozwinął się silnie!

Gość DeeDee22
dziewczyny jak zrobić czarny nick?? podpowiedzcie

Tula ciągnęła, ciągnęła i myślałam ,że wyciągnie hihihihi ;-D

proponuje zrobi tabelke wpisujcie sie wszystkie starajace sie o fasolke

Lekcje odrobione z Gabi , zreszta moje też (odkurzałam i zmywałam podłogi) i wiecie co to oznacza .........że dostane @ zawsze tak mam zresztą pogryzłam męż i wogóle mam nastrój bojowy :-( Też sprzątacie przed @???? JLo74 jaki rodzaj terapii prowadzisz, może kiedyś wpadniemy na zajęcia ;-) DeeDee witaj, ja się fasolkuję drugo cykl ale teaz też raczej nic z tego :-(

Tula nigdzie się nie wybieram i nawet jak kiedyś uda mi się zafasolkować to nie zmienie topiku :-) obiecuję. Bardzo lubie tu z Wami być mimo, że jestem chwilunie ;-)

NICK....................LATEK..............IL CYKLI............................ Aga... ................24..................3.....................................

NICK....................LATEK..............IL CYKLI............................ Aga... ................24..................3....................... .............. Bysia..................30..................2......................................

NICK..........................LATKA................IL CYKLI Aga.............................24...........................3 Bysia...........................30...........................2 Ivoon...........................31..........................1

Siema Laseczki!!! :) Po pierwsze, to witam DeeDee22 - czeeeeść Mała :) (masz szczęście w ogóle, ze Cię JLo74 przyjęła, bo ona ostra jest, żyletka jedna :P) trzymamy kciuki za zafasolkowanie i witamy w naszej grupce ;) U nas prawie same Staranki ;) Ivoon - trzeba było przygryźć w odpowiednim momencie, po paluszkach pani pojechać :D ulubiona zabawa małych dzieci u denstystów! Byśka - ja to sprzątam non-stop :D zwłaszcza odkąd odkryłam program Perfekcyjna Pani Domu na tvn style, który to program zniszczył moją psychike w tym temacie, hi hi :D i trzymam Cię za słowo, że będziesz wracać :D trzeba przygotowac przysięgę tego topkiu: \"Dziękuję za przyjęcie mnie w szeregi Lasek z tego Topiku i ślubuję uroczyście, że nawet jak zafasolkuję i zalegnę na innym wątku, to tutaj będę powracać co najmniej raz na tydzień - przysięęęęgam. howk!\"

A co do tej tabelki, to ja nie wiem, czy ja się wpiszę... no bo słuchajcie... ja wiem, że ja propaguję ten optymizm i pozytywne nastawienie do tematu \"jak zajść w ciążę w 2008\", ale... jak ja będę nadal w tej tabelce za .... dajmy na to... 24 miesiące, to mnie wykasujecie, dobraa???? bo mi to będzie źle na podświadomość działało - Tula lat 2 miliony trzysta od 5 milionów miesięcy nie ma dzidzi, macie to? :D umowa stoi? OCZYWIŚCIE PISZĘ TO DO PRZYSZŁYCH POKOLEŃ Z TEGO TOPIKU!!! :D

NICK..........................LATKA................IL CYKLI Aga.............................24...................... .....3 Bysia...........................30...................... .....2 Ivoon...........................31...................... ....1 Tula.............................32...................... ....2

dzięki Tula_76 ;) mam nadzieję, że JLo74 nie będzie na mnie krzyczała... :):):)

aha i miałam się wpisać do tabelki (gapa ze mnie!): NICK..................................LATKA.......................IL CYKLI DeeDee22............................26...........................2

Cześć DeeDee! No chociaż Ty nie śpisz :) Cała reszta to śpi już czy fasolki produkuje? :D

ja nie śpię jeszcze ale mąż już tak, więc chyba nici z dzisiejszej próby zafasolkowania

Teraz to i ja idę spać - jutro pierwszy prawdziwy dzień @, już sama sobie współczuję... będzie bolało (dzisiaj to tylko taka rozbiegówka...). Muszę też poodkręcać w pracy to, co dzisiaj skręciłam.... ha ha :D ale ad rem: Nasza Droga JLo74, dzień się kończy, już prawie czwartek... :D a my CZEKAMY NA NOWE HASŁO :D dobrej nocy (ziewa) Wam wszystkim (ziewaaaa) i do jutra, pa pa

Dzień dobry kochane Melduje się i to hmm jako pierwsza :-) Głowa mnie boli jak nie wiem co, wstrętna migrena (znak,że sie zbliża @). Tula ja nigdzie nie odejdę, nie tak szybko :-) dużo mnie to kosztowało żeby JLo mnie przyjeła (wiesz korupcja i te sprawy, dobrze ,że Ziobra już nie ma ;-) A tak na serio to u mnie to z tą prolaktyna to raczej trudniej mi zajść niż wam . Tula tylko nie Per.Pani Domu...po tym programie każdą książkę odzielnie wycierałam z kurzu a jak mój małż to zobaczył to nawet nie skomentował. Tula jak tak źle z tą Twoją psychiką to możę Jlo jakoś ci pomoże w końcu jest terapeutką. Ja jak zaczynam latać na miotle to moje dziecko ucieka do sąsiadów :-) Wpisuj sie Tula do tabelki i nie marudż :-) mogę się założyć,że TY będziesz kolejna i to TY nas zostawisz:-( DeeDee Ty też szybciutko podpisuj listę...i oczywiście Jlo w końcu to ona tu ma władze.