Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hostessa22

wyglądacie na tyle lat ile macie? może na mniej lub więcej?

Polecane posty

Gość onuca
zdecydowanie na mniej:classic_cool:

Gość przerwa miedzy palcami
na wiecej :O ale ja sie tym ciesze bo małolat jestem :P

Ja na więcej. Zawsze wyglądałam na więcej. Byłam 13-letnią gówniarą,a ludzie dawali mi po 16 lat. Podobało mi się to :D

Gość przerwa miedzy palcami
na wiecej ;-) ale ja sie tym podniecam bo małolat jestem :-P

Gość ja wyglądam na
mniej. Jak gdzieś jestem z siostrą młodszą o 7 lat to wszyscy myślą ze ja jestem od niej młodsza :o mnie to trochę wkurza, bo gówniażeria mnie podrywa...

Mnie też proszą o dowód :D Ostatnio byłam z moim bratem(prawie 6 lat młodszy)w klubie i jego wpuścili bez problemu a ja musiałam się legitymować :D Super uczucie :D

Gość ja wyglądam na
a jak odsłaniacie lewy cycek przy kasie, to pani krzyczy "aaaaaaa" czy "eeeeeeee"? bo jak krzyczy aaaaaaa to oznacza że wyglądacie młodo, jak eeee to pomarszczony!

Gość mam 22 wszyscy mowia ze
wygladam na 17 wypas:|

ja jestem nijaki, niektórzy dają mi 17-18 a niektórzy - 25... a mam 19:classic_cool:

Gość jua
Mam 32 lata a wyglądam na ok. 26. Nikt nie wierzy, że mam tyle lat co mam.

Gość
Nie mam pojęcia, na ile lat wyglądam.

Gość nie do uwierzania powiem
Że ja mam 51 a nikt tyle mi nie daje , najczęściej oceniają , między 35 a 40, nie wiem dlaczego , bo nie robię nic takiego z sobą, żeby wyglądać jakoś szczególnie młodo, może to przez to , że biorę hormony (ale to ze względów zdrowotnych).

Gość kokardeczka35
35a wygladam na 25

To jest w ganach. Niektórzy lepiej wyglądaja, niektórzy gorzej. Moja mama o siebie specjalnie nie dba, makijażu też nie robi wcale, ale wygląda młodziej niż jest w rzeczywistości a już ma prawie 50 na karku:P a moja niedoszła teściowa ma 43 i wygląda na 55:o Bo kurzy jak smok i 4 dzieci urodziła.. jej mąż to samo, tylko zamiast rodzic, to chłop "ciężko" pracował...;_

Gość znudzony kolo
często podrywam laski mówiąc że wygladają na mniej lat :) to stary , sprawdzony i skuteczny sposób taki lachon od razu nabiera humorku i slucha takich tekstów łapczywie, karmisz ja tymi bzdurkami a ona chce wiecej i więcej :D w końcu ci daje dupy bo uznaje że miły z ciebie facet i znasz się na kobietach :) stary sposób - bezpieczny , polecam wszystkim facetom 🖐️

Jeszcze rok temu musiałam pokazywać dowód w sklepie i legitymowano mnie w klubie. Teraz chyba zaczęłam wyglądać na swoje lata, bo nikt mnie o dowód nie pyta.:P Mam 21 lat.

\" znudzony kolo często podrywam laski mówiąc że wygladają na mniej lat to stary , sprawdzony i skuteczny sposób taki lachon od razu nabiera humorku i slucha takich tekstów łapczywie, karmisz ja tymi bzdurkami a ona chce wiecej i więcej w końcu ci daje d**y bo uznaje że miły z ciebie facet i znasz się na kobietach stary sposób - bezpieczny , polecam wszystkim facetom \" Oczywiście jak zobaczy dowód osobisty to się nie wyda:P.

Niestety nie ;/ Mam 20 lat ... a wyglądam na śpika szesnastoletniego ... u kobiety to moze atuta ze wyglada mlodziej, ale u faceta ...