Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dododdoada

Sposób na faceta

Polecane posty

Gość dododdoada

Jedyny sposób na nich: to cholerna pewność siebie, zawsze ...Spróbuj jej nie mieć...a nasrają Ci na głowę i sobie pójdą...

Gość dododdoada
jak go olewasz to sie nie dziw...pewność siebie to nie olewanie ludzi, cos Ci sie pomyliło dziecko:O

Gość mam wrazenie ze
a ja to zrozumialam inaczej doda: bylam pewna siebie powiedzial mi ze jestem za bardzo niezalezna (bo sie mnie bal) tak wiec TERAZ go olewam niech on sie stara a nie ja ulegla suczka, zlamal ta pewnosc siebie ale ulegla nie bede !!

Gość mam wrazenie ze
i przestan dododdoada sie panoszyc ze zawsze jestes pewna siebie. w zyciu kazdego czlowieka sa momenty w ktorych czuje sie niepewnie nawet osoba z poczuciem wartosci, kwestia tylko jak szybko sie odbuduje sie, wystarczy chwila lub zalamka na dluzej, ale nie wmawiaj nam ze nawet sekunde NIGDY nie czulas sie niepewna

Gość mam wrazenie ze
co bys zrobila dododdoada gdyby Ci facet (ktory Ci sie baardzo podoba, albo przynajmniej podobał wczesniej) powiedzial ze jestes pusta jak doda? co w tym momencie zrobilaby pewna siebie dododdoada? odgryzlabys sie asertywnie? ale na pewno poczulabys sie niepewnie tyle ze nie pokazalabys tego po sobie.