Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Hermetyczny dzban

Polecane posty

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Dziwne, że ten temat nadal wisi i Salix nawet nie narzeka 😅 Może była randka w tirze? ☺️ 

Zarobiłem dzisiaj na sto lodów lub donutow 

A ja mam w dûpie innych ludzi ogółem bo nimi nie będę tylko sobą i egocentryzm na maksa i chûj bo co innego zrobić nie 

A dobrze że się w ciazy nie będzie bo bym czuła że neuropatie różne by były cukrzyce albo śmierć przy porodzie i zdrowie rozyebane ja zawsze byłam lichej konstrukcji nawet bardziej od koleżanki co wygląda na 50 lat jak troche poroochala i zniszczyło jej się zdrowie całe 

1 godzinę temu, salix napisał:

No to koniec zabawy bo w tej chwili oficjalnie zabraniam ci screenowania moich postów!  A jeśli nie usuniesz tych swoich materiałów dowodowych, to zaraz to zgłaszam na policję jako próbę kradzieży mojej własności intelektualnej.😄

Zabraniam Ci zabraniania mi skrinowania Twoich postów!

Przesłałam cały materiał dowodowy do Prokuratora Generalnego. O! Jutro będzie nakaz. Szykuj się. 

No możesz mieć w doopie ludzi, ale ja np. zazdroszcze takim hans zimmerom, co sobie grają na fortepianie z całą orkiestrą symfoniczną i ma tripa albo jakiś djoković czy sinner, co są top 1, a djoković 6 języków obcych ogarnia, a ja nieudacznik, który w jakąś głupią grę gra i tylko jeden język obcy. 

4 minuty temu, szmul napisał:

A ja mam w dûpie innych ludzi ogółem bo nimi nie będę tylko sobą i egocentryzm na maksa i chûj bo co innego zrobić nie 

A dobrze że się w ciazy nie będzie bo bym czuła że neuropatie różne by były cukrzyce albo śmierć przy porodzie i zdrowie rozyebane ja zawsze byłam lichej konstrukcji nawet bardziej od koleżanki co wygląda na 50 lat jak troche poroochala i zniszczyło jej się zdrowie całe 

Możesz zostać testerkom wierności lachona mówi że 20tys bierze za misje 

Jedni sobie jeżdzą na nartach po włoskich górach z dziewczyną modelką w stroju za 10.000 dolarów, bo wygrali na loterii, a taki przemek pravik zdycha z matką w klatce pod jednym dachem i wali konia do fot z maxmodels w tym czasie.

To ja wolę góry włoskie i narty ;/.

Edytowano przez Owsicki

9 minut temu, VenusHorizon4 napisał:

Zarobiłem dzisiaj na sto lodów lub donutow 

Znowu coś oddałeś? 😄 

Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał:

Możesz zostać testerkom wierności lachona mówi że 20tys bierze za misje 

Za brzydka jestem na to na szczęście, ładne są od brudnej roboty z szujami 

Przed chwilą, Owsicki napisał:

Jedni sobie jeżdzą na nartach po włoskich górach z dziewczyną modelką w stroju za 10.000 dolarów, bo wygrali na loterii, a taki przemek pravik zdycha z matką w klatce pod jednym dachem i wali konia do fot z maxmodels w tym czasie.

To ja wolę góry włoskie i narty ;/.

Nie mogą być wszyscy bogaci. Pravik czeka na wyjście Kotarby z puchy. Haha 😜 

Przed chwilą, szmul napisał:

Nie jesteś brzydka ☺️😉 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nie mogą być wszyscy bogaci. Pravik czeka na wyjście Kotarby z puchy. Haha 😜 

No ale to tak jest, że jeden się rodzi jako dzieciak bogatych rodziców, co np. mają knajpę we włoskich górach i od młodych lat sobie na nartach zasuwa od dzieciaka za friko, a inni rodzą się w jakimś Bangladeszu albo jako Przemek Pravik, którego w szkole kopią po jajach, a na stare lata zostaje nietoperzem, i tak to jest. Chuujowo.

Nvm restauracje sracje i luksusy mnie nie jaraja, dla wsioka są najlepsze czasy w dziejach 

6 minut temu, szmul napisał:

No ona ma dzwinom urodę mogła by odbić anastazje bo to taka anastazje ale miękka 

A mnie góry jarają i jazda na nartach, tam ludzie mają świeże powietrze i piękne widoki. Są piękniejsi i zdrowsi, żyją dłużej. 

A ja muszę gnić w mieście jak biedak. A jazdę na nartach mogę sobie pooglądać w google grafika jedynie.

Edytowano przez Owsicki

2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał:

No ona ma dzwinom urodę mogła by odbić anastazje bo to taka anastazje ale miękka 

Masakryczne jest sprzedawanie ludzi czy to prostytoocja czy takie coś albo dla towarzystwa jak w jakiejś Japonii. Gadzie instynkty manipulowane na maksa jak się da 24 na 7 doopy i mamona atakujące ludzi wyskakujące im z lodówek 

Edytowano przez szmul

no jak jesteś babą i cię porywa jakiś typ, a potem torturuje i gwałci to ja podziękuje za takie atrakcje.

3 minuty temu, Owsicki napisał:

A mnie góry jarają i jazda na nartach, tam ludzie mają świeże powietrze i piękne widoki. Są piękniejsi i zdrowsi, żyją dłużej. 

A ja muszę gnić w mieście jak biedak. A jazdę na nartach mogę sobie pooglądać w google grafika jedynie.

Ty u dziadków jeszcze?

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Ty u dziadków jeszcze?

A gdzie indziej? W koncu jestem bezdomny.

2 minuty temu, Owsicki napisał:

Gòrach jest drogo zdzięrają z turystów aby zarobić na cały rok.  Taka sobie atrakcja. 

1 minutę temu, Owsicki napisał:

A gdzie indziej? W koncu jestem bezdomny.

I szczery 😄 

Przynajmniej nie wrzucasz na Wykop zdjęć Nimfy 😆 

27 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Dziwne, że ten temat nadal wisi i Salix nawet nie narzeka 😅 Może była randka w tirze? ☺️ 

Może dała się ponieść chwili uniesienia.. 🌜🐝👏🏻

3 minuty temu, Bodnarajca napisał:

Gòrach jest drogo zdzięrają z turystów aby zarobić na cały rok.  Taka sobie atrakcja. 

Jak ktoś się urodził w górach, a jego rodzice zdzierają kasę z takich jak ty lub ja, to mają z góreczki całe życie, do tego zdrowie i urodę, bo w końcu za oknem nie spaliny i beton, tylko górskie powietrze, a jazda na nartach to jest coś. Niektórzy mają to na codzień, bo się tak urodzili.

Potem zostają topowymi sportowcami i grają lepiej niż miastowi :D. Miliony spadają im z nieba, a dziewczyny modelki ustawiają się w kolejce.

Edytowano przez Owsicki

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

I szczery 😄 

Przynajmniej nie wrzucasz na Wykop zdjęć Nimfy 😆 

Tak. 

Nie mam konta na wykop, nie wchodzę tam.

4 minuty temu, szmul napisał:

Masakryczne jest sprzedawanie ludzi czy to prostytoocja czy takie coś albo dla towarzystwa jak w jakiejś Japonii. Gadzie instynkty manipulowane na maksa jak się da 24 na 7 doopy i mamona atakujące ludzi wyskakujące im z lodówek 

Lachona jestem zaproszona na imprezie muszę kupić szpilki

Ja jestem zaproszony na imprezie nie pójdę i zaoszczedze 

To dwa inne świata 

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

W dopie. Może wróciłeś na wyspy.

Mam wakacje w Polsce do Września. 

A na wyspach powrót na sauna i jacuzzi :D. I dalej wakacje 🤣

Preferuje las staw rzekę rower hamak, nawet turystyczna kuchenkę .Motocyklem nie wiedziesz trzeba szukać parkingu prywatnego nie zajumali. 

Samochodem zaparkujesz trzeba dużo dreptać do miejsca fajnego. 

Samochód  zapakować rower. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się